Ni vrag, da si ostal na tem forumu za vsak slu?aj, ?e se premisli? in zopet kupi? kakega fiata? Pa ima? ?e rezervirano mesto na forumu in samo nadaljuje?, kjer si kon?al z posti.
Nejc fiat ima dobre motorje vsaj kolikor pregledam fiat forum jih hvalijo. Lahko pa vpra?am glede tega specifi?no, ker sem ?e vedno registriran gor(moj prvi avto je bil fiat )
Jap je treba precej naq debelo (la?je odstranjevanje potem), jaz sem na volvu dal na feltne 3 sloje ?rne in 3 sloje barve,.. pa sem jih pral s kislino in vsemi monadami pase mi niso olu??ile
deluje odli?no,.. ne rabi? ni? drgniti, na?prica? pusti? par minut in spere? dol
Ko je ?e Hixxy omenil izpuhe. Za sijo?e izpuhe mam pa jst eno zanesljivo in poceni (nevem ?e stane en 0,70?) foro, ki mi je bila predlagana od enga k je mahnjen na ?i??enje.
Ej nasledni? nisem se zrajtu k sm use tolk na hitro splaniral,.. sem pa profesionalno zapeljal na "tastar servis/salon" me je pol na pultu preusmerila gospa
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e za to ne ve?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani