Skoči na vsebino
menjava wankla
Napisano

Pri 6k vbrizgava ne 4k, vendar zaradi porabe vsak spara in s tem unici motor, kdor ga zna voziti mu bo delal do konca. Ce se me motim lucka zagori ob 6k, zato tudi je

Problem je dase ta avto kupuje z ocmi.....

Tocno to... drugac pa Mitja prav, da se mazanje zacne nad 4krpm ;)

jst vem ko ga kupim da bom mirkal na njega sam problem je v tem kako ga je prejsni lastik mirkal,jst mam zdei volvo s60 D5 136kw,in tudi je ista stvar ce ga nemirkas turbina bi hitr crknila,tko kar se tega tice,da ne bo problema,pa zanima me se neki,a se da ta kompresija nekak zmerit preden ga kupim,da bi ga zapelu na kaksn servis da pogledajo ce je vsaj normalna ali kej podobnega,hvala ;)

Za D5 pa vem, da so problemi. Par tednov nazaj sma jih s kolegom sla par pogledat... Ceprav zgleda, da avto lavfa dobro, ko ga prklopis na racunalnik pa pokaze ni dani... Tak daje kr neki casa trajal, da sma najdla enga dobrega :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

ce vse dobr postudiram je to kr velik dnarja,tko kot ste vsi rekli,sam nevem resitve za to kurcevo kompresijo,ali pac bomo delali generalke vsakih cca 100.000,pa se to nevem,ali drugi motor vsakih 100k,pa zanimal bi me koliko kej pride generalka na tem wankl motorju

Ce ga vozis vedno nad 4krpm, pa da ga mrzlega ne pritisnes (segreje se itak u minuti) bo zdrzal vec kot 100kkm ;)

So pa v fl baje izboljsani motorji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Jaz sem recimo ?e razmi?ljal (bolj na glas teoreti?no razpravljal o tem), da bi kupil Rx8 s slabim motorjem in noter kak?nega V6, npr. Mazdin KL-ZE, ampak to bi znalo bit ogromno dela, ?e samo zaradi vrste pogona, ki ga ima eden zadaj, drugi pa spredaj, pa ?e marsi?esa. :glare:

Neki takega se ze dela... Dela in stroskov pa nebo lih mal ;)

Drugac je pa eno teorija, drugo je pa praksa! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Kot prvo,zelo vam hvala na vasem casu in trudu,ker ste mi veliko povedali,kar se tice motorja,zihr nebi dau neki malega,najmanj 136 kw pa gor,ker vse ostao mi je

brezveze,najdu sm na avto netu, eno od RX-8 ima pa 74000 km narjenih,tko da mislim da ji je motor ze po vsej verjetnosti ze pri koncu,tko da bo potrebno verjetno novega,glede porabe me neskrbi,sam tatezava z kompresijo me mal mot,se enkrat HVALA ;)

Odvisno kok je kdo delu z avtom... drugac pa grejo po okrog 130kkm...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Predlagam, da pokli?e? Mitjo iz Maribora (na tem forumu MitjaMx6T) ali pa poi??i kontakt od Mitja Sorko vzdr?evanje vozil. On je ma?ek za Wankle in ostale zadeve, pa vpra?aj.

Jp, on ze dela neki podobnega zase :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pi?e v opisu, da je o?itno ?e ena v Koko?ki? :danzoman:

U oglasu se je pa mal zaj***, ko jo je dal pod 818. Sicer je zlo podobna sam da je 5-vratna pa drugacna motorizacija :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nekaj podobnega kot je spodnji RAM ima en na? sokrajan. ?e kar lep ?as vztraja na tem vozu; pa ?e fajn ga je sli?at v gluhi no?i :D

Kar vredu cena: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8954250&show=1&avto=Ford%20Mustang%20gt

po na?i ulici se pa en s Camarotom ganja :D zvok je pa :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e se ne motim sem nekje zasledil, da ima "dobrih" osem, tam okrog 8.3 al neki takga, za 7.0 bi verjetno rabil imet 200 - 220KS. :danzoman:

Je tako, se mx-6 je hitrejsa, ma 7,9s :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.