Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 28 minutami je Alex napisal:

Že pri mojih GY sem danes ugotovil, da so po sredini bolj pobrane( za kakih 0,5 mm) kot po bokih. Pa jih pumpam na 2,7 in so XL s trdimi boki.

Tole pa preprosto ne verjamem. Verjel bi ti, če bi rekel, da pumpaš preko 3 bare.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Sam to niti ni tolk težko, da mu je CX-30 bolj pri srcu. Prvič je vsaj desetletje novejši model, slabih 200kg lažji z bistveno boljšim motorjem kot je tisti podhranjeni mlinček od litra in pol HDI, ki zmore jedva 110KM in ene tolk navora kot Skyactiv-X. Zdaj pa računaj 1600kg pa 110KM - ma to na dober dan jedva da gre pod 13 sekund do 100km/h.

Pri tem anemičnem Pugiju si upam trdit, da bi bil tvoj kolega navdušen tud nad novi Dusterjem.😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Itak, da vedo, kaj delajo. Še nekaj let in tej športni, "potratni" Ferrariji bodo preteklost. Pač se prilagajajo povpraševanju na trgu. Kar se tiče pa obrob na cx30 pa ne verjamem, da jih bodo zmanjšali. To je zaščitni znak cx 30. To jo naredi prepoznavno. 

Zanimivo, da so veliki večini "neodvisnih" ljudi, ki niso na mazda forumu in niso obremenjeni z kometarji nekaterih, prav te obrobe zanimive.

Kakor tudi  ne motijo nobenega sanke na karavanski 6-ki.😉

A ti neodvisni so lastniki Dacie. Ti imajo navadno nižje standarde glede ogromno plastike na avtih pa naj si to bodo obrobe al pa sanke na strehi. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Žalostno je, da je Ferrari sploh naredil SUV-a, tako kot nekoč karavana. To so butasti načini kako lovit kupce. Ferrari je nišna znamka superšportnih avtomobilov in ne trendovskih prevoznih sredstev.

Je pa drugač iz slike lepo razvidno kako bi CX-30 lepše izgledala z nekoliko manjšimi obrobami okoli blatnikov in karoserije. Verjetno bo na enem izmed prihodnjih FL-jev to popravljeno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 38 minutami je Bini napisal:

Glej, tak se je odločil.... :nevem:

Eni tako drugi drugače, jaz osebno tudi nebi tole kupil.... 🥴😉

Sej zato ma pa on Audija, ti pa samo Mazdo... haha😆🤣

ps.: sej veš na zuni se več al manj samo značka vidi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ma jaz sem kot dinozaver delal z movie makerjem, ker je pač bil glih gor na winsih. Tko, da vsaka taka stvar je zame nadgradnja.sramezljiv

Sem mislil se mal začet ukvarjat s Power Directorjem ampak sem ugotovil, da je overkill tole, dokler skup pacaš zgolj za zabavo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 12 urami je Jest napisal:

Pa še jaz sem se malo poigral z brezplačnim programom za videomontažo >> CapCut ... ki ga mimogrede priporočam, če kdo ni prav vešč takih opravil ... :) ... Je dokaj enostaven... hiter... in brezplačen ... :P  ... 

Sem probal... luštno :jupiii: zapopadeš v parih minutah...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je robertk6 napisal:

Vozil .....vse je odvisno kaj pričakuješ od teh avtov. Meni osebno je pri teh američanih fascinantno njihov zvok. Sem vozil tudi porša 911 turbo pa enga starega ferarrija ampak mi je ta zamolkl zvok pri amerigosih bolj cool kot pa tisto rezgo piskanje. Ampak to je stvar okusa.Kar se pa tiče voznih lastnosti pa itak nima za burek proti tem evropskim športnikom.

Vozil Dodge Viper tisto prvo različico v 90-ih. Pojavnost, predvsem pa zvok, ki ti dvigne vse kocine o pospeških pa raje ne bi, ker si nisem upal po moje tud 50% stisnt. Je pa res, da to je bilo pometanje, sploh, ker ni imel nobenih varnostnih sistemov razen ABS. Ejnšlag pa k pr kamionu, da v ozke ulice brez popravljanja sploh ne moreš pod kotom 90 stopinj. Ampak a bi ga imel? Prec pa takoj. Imajo ameriški "mišičnjaki" en tak "je ne sais quoi", ki se ne da razložit tak ona hitro.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 29 minutami je Alex napisal:

Sem se pa s sodelavcem dogovoril, da grem en giro z mx5. Jo ima namreč njegov oče. Pa da vidimo, kako se pelje. 😊

Glej sam da bo streha dol, ker če ne je brezveze. Bosta z g. Wanklom pol mal izmenjala izkušnje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 19 minutami je Janez007 napisal:

Saj veš, najbolj te pri drugih motijo enake napake, ki jih delaš tudi sam. 😃

Pošteno povedano :bravo: in absolutno podpiram to, da folk poteši svojo radovednost tudi na področjih, ki niso "njegova domena" edino tako rasteš v življenju. Še 1x respect.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 58 minutami je Janez007 napisal:

Super, na tvojem mestu bi to priložnost čimprej izkoristil. 😃

Od malega me zanima, kako stvari delujejo. Kot otrok sem razšraufal (uničil) šivalni stroj, kolo, razne ure,..... Ko smo kupili nov TV sem ga po 2 tednih že odprl, da sem videl, kako izgleda od znotraj ... 😂  Zato bi mi bilo všeč, da lahko gledam, kaj in kako mehanik šraufa. Ni pa to všeč vsem servisom, da vidiš, da menjava olja in filtra, za katerega ti računajo 1,5 ure dela, traja efektivnih 10 minut + 20 minut birokracije + 10 minut za pranje vozila. 

Pa si ti finomehanik al pa elektrotehnik, serviser biciklov da smeš to delat? Da ne boš hud, ker te mal drezam glede tvojih prvotnih izjav, da kdor ni šolan oziroma celo diplomiran na določenem področju, ne da samo ne sme se tega področja dotikat ampak ga ne sme niti komentirat. 🤪🤣

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 7 urami je Janez007 napisal:

Če primerjam s tistim BMW 316 l.99 z 12.000 km, je bil še poceni. :) To bo pa mogoče kupil @scania, če mu je še ni prodal sosed.  

image.png

Če bi bila poškodovana bi blo še 5 jurjev gor... tko nekak je logika zadnje čase.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 43 minutami je Alex napisal:

Čaki, kdo kaj prodaja? 🙄

hehe, sem vedel, da boš zagrabil :bravo:

... poglej ime prodajalca tiste temne 6-ke

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sam res, kaj je narobe s tem Aleksom, da prodaja 12 let star poškodovan avto za 11.500€. Sam še čakam, da pride en s totalko pa bo hotu 20 jurjev za Mazdo sam zato, ker je bencinar s 50kkm. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja mazde in nakup novega avta!
Napisano
pred 1 uro je qwerty napisal:

Ko bi ti vedel kaj sem ze vse vmes mel... Vse od 750i V8 biturbo bmw pa do 1.6dci Talismana, pa vmes kaka Laguna, kak hot hatch,... 

Pol si mal dealerja al kako? 😜 A to je ta fora, da kupiš na začetku leta pol pa na konc leta prodaš, da načeloma ni finančne izgube? Če tud Mazdo kupuješ za eno leto pol načeloma ni panike, če pa bi rad imel za dlje časa in da delaš velik km bi pol rekel, da je tukaj vseeno mal potrebno bit pozoren. Menjali so odmično, turbino... hmmm velik vložili zdaj pa prodaja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.