Sam to niti ni tolk težko, da mu je CX-30 bolj pri srcu. Prvič je vsaj desetletje novejši model, slabih 200kg lažji z bistveno boljšim motorjem kot je tisti podhranjeni mlinček od litra in pol HDI, ki zmore jedva 110KM in ene tolk navora kot Skyactiv-X. Zdaj pa računaj 1600kg pa 110KM - ma to na dober dan jedva da gre pod 13 sekund do 100km/h.
Pri tem anemičnem Pugiju si upam trdit, da bi bil tvoj kolega navdušen tud nad novi Dusterjem.😜
Itak, da vedo, kaj delajo. Še nekaj let in tej športni, "potratni" Ferrariji bodo preteklost. Pač se prilagajajo povpraševanju na trgu. Kar se tiče pa obrob na cx30 pa ne verjamem, da jih bodo zmanjšali. To je zaščitni znak cx 30. To jo naredi prepoznavno.
Zanimivo, da so veliki večini "neodvisnih" ljudi, ki niso na mazda forumu in niso obremenjeni z kometarji nekaterih, prav te obrobe zanimive.
Kakor tudi ne motijo nobenega sanke na karavanski 6-ki.😉
A ti neodvisni so lastniki Dacie. Ti imajo navadno nižje standarde glede ogromno plastike na avtih pa naj si to bodo obrobe al pa sanke na strehi.
Žalostno je, da je Ferrari sploh naredil SUV-a, tako kot nekoč karavana. To so butasti načini kako lovit kupce. Ferrari je nišna znamka superšportnih avtomobilov in ne trendovskih prevoznih sredstev.
Je pa drugač iz slike lepo razvidno kako bi CX-30 lepše izgledala z nekoliko manjšimi obrobami okoli blatnikov in karoserije. Verjetno bo na enem izmed prihodnjih FL-jev to popravljeno.
Pa še jaz sem se malo poigral z brezplačnim programom za videomontažo >> CapCut ... ki ga mimogrede priporočam, če kdo ni prav vešč takih opravil ... ... Je dokaj enostaven... hiter... in brezplačen ... ...
Vozil .....vse je odvisno kaj pričakuješ od teh avtov. Meni osebno je pri teh američanih fascinantno njihov zvok. Sem vozil tudi porša 911 turbo pa enga starega ferarrija ampak mi je ta zamolkl zvok pri amerigosih bolj cool kot pa tisto rezgo piskanje. Ampak to je stvar okusa.Kar se pa tiče voznih lastnosti pa itak nima za burek proti tem evropskim športnikom.
Vozil Dodge Viper tisto prvo različico v 90-ih. Pojavnost, predvsem pa zvok, ki ti dvigne vse kocine o pospeških pa raje ne bi, ker si nisem upal po moje tud 50% stisnt. Je pa res, da to je bilo pometanje, sploh, ker ni imel nobenih varnostnih sistemov razen ABS. Ejnšlag pa k pr kamionu, da v ozke ulice brez popravljanja sploh ne moreš pod kotom 90 stopinj. Ampak a bi ga imel? Prec pa takoj. Imajo ameriški "mišičnjaki" en tak "je ne sais quoi", ki se ne da razložit tak ona hitro.
Saj veš, najbolj te pri drugih motijo enake napake, ki jih delaš tudi sam. 😃
Pošteno povedano in absolutno podpiram to, da folk poteši svojo radovednost tudi na področjih, ki niso "njegova domena" edino tako rasteš v življenju. Še 1x respect.
Super, na tvojem mestu bi to priložnost čimprej izkoristil. 😃
Od malega me zanima, kako stvari delujejo. Kot otrok sem razšraufal (uničil) šivalni stroj, kolo, razne ure,..... Ko smo kupili nov TV sem ga po 2 tednih že odprl, da sem videl, kako izgleda od znotraj ... 😂 Zato bi mi bilo všeč, da lahko gledam, kaj in kako mehanik šraufa. Ni pa to všeč vsem servisom, da vidiš, da menjava olja in filtra, za katerega ti računajo 1,5 ure dela, traja efektivnih 10 minut + 20 minut birokracije + 10 minut za pranje vozila.
Pa si ti finomehanik al pa elektrotehnik, serviser biciklov da smeš to delat? Da ne boš hud, ker te mal drezam glede tvojih prvotnih izjav, da kdor ni šolan oziroma celo diplomiran na določenem področju, ne da samo ne sme se tega področja dotikat ampak ga ne sme niti komentirat. 🤪🤣
Sam res, kaj je narobe s tem Aleksom, da prodaja 12 let star poškodovan avto za 11.500€. Sam še čakam, da pride en s totalko pa bo hotu 20 jurjev za Mazdo sam zato, ker je bencinar s 50kkm.
Ko bi ti vedel kaj sem ze vse vmes mel... Vse od 750i V8 biturbo bmw pa do 1.6dci Talismana, pa vmes kaka Laguna, kak hot hatch,...
Pol si mal dealerja al kako? 😜 A to je ta fora, da kupiš na začetku leta pol pa na konc leta prodaš, da načeloma ni finančne izgube? Če tud Mazdo kupuješ za eno leto pol načeloma ni panike, če pa bi rad imel za dlje časa in da delaš velik km bi pol rekel, da je tukaj vseeno mal potrebno bit pozoren. Menjali so odmično, turbino... hmmm velik vložili zdaj pa prodaja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole pa preprosto ne verjamem. Verjel bi ti, če bi rekel, da pumpaš preko 3 bare.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani