Skoči na vsebino
Cenovna razlika med 16'' in 18''
Napisano

Pomoje bos edini pravi odgovor dobil direktno pri prodajalcu... In verjetno bo ta podatek tudi razlicen od prodajalca do prodajalca ... Ker morajo to urediti v "lastni reziji" ... Preko "konfigiratorja" to pomoje ne bo slo ... 

Je pa moje mnenje tako, da bo razlika bolj kot ne zanemarljiva... in bo verjetno bolje, ce sam prodas 18" in nabavis 16" ... 

Pa ?e to je eno tista "salonska" razlika v ceni, drugo pa da mora nekoga dobit, ki ima ravno obratno ?eljo od njega in potem nastopijo pogajalske sposobnosti oseb A in B.  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Mojster Denis je res dobri?ina extra kategorije. Trenutnega A3 mi je UDARNI?KO pomagal po?timat, pa je bilo potrebno menjati kompletne zavore, opravit mali redni servis in v?igalne sve?ke, plinske zadeve sanirati (menjava cevi, filtra), ko sem ga vpra?al koliko sem mu dol?an, mi je pomolil le ra?un za material in to je bilo vse.  ?zmeden?

Takih ljudi kot je on nimate prilo?nosti veliko sre?at v ?ivljenju, zato vam ga zares priporo?am, ker je LPG velik ekspert in bo dal z veseljem od sebe 100%, da vam ustre?e!  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Nejc1986, se strinjam, da je na mokrem cestiscu S3 podobna drsalkam in je zadnja guma, ki bi jo kupil!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 1.6
Napisano

?e nima? potreb po "raketnem" pospe?evanju ob prehitevanju po?asnej?ih, ti bo 1.6 16v za kraj?e vo?nje ?ist zado??al, to sem prepri?an. Videt je zelo lepa, pojdi na ogled.  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.