Skoči na vsebino
?portni filter
Napisano

....odli?no ve?erjo v dvoje... B):D

Ja to definitivno....in to zelo rad prakticiram......Sicer pa nisem niti mislu filtra gor dat.....sam zanimalo me je kako je s tem....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

ti ?portni filtri ki so naoljeni, imajo ve?je luknjice da gre zrak skozi in ker je ve? plasti tkanine vmes zrak za?ne vrtin?iti in s tem tudi prah ki pa se oprijema na olje .Zato tudi enako filtrirajo in imajo ve?jo prepustnost.

Torej razen glasa pridobi? kaj al ne??

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 F l.96
Napisano

Katera fotka????

LP daVid

tistale na prvi strani te teme, bolj proti koncu je Virage dal fotko, ko je njegov aparat skor 200 letel :D
Nisi dobro gledal ;) skoraj 220 po ?tevcu. Kolk je realno je pa te?ko ocenit. Po mojem kakih 200 - 205 ...
ah sej niti ni va?no....dobro je videt to.....jest ?e moje 3ke ne morem pripravit do te ?tevilke..... <_<

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

No jaz sm ga meu na fiestici pa pa morm re? da "mal" je razlike. No sedaj imam pa navaden filter se mi ja pa poraba ob?utno zman?ala, imama pa ob?utek da je avto tko bl len ratu - al sm pa jaz :)

Kot sem uspel ugotivit si verjetno ti bolj len ratal...... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 F l.96
Napisano

Katera fotka????

LP daVid

tistale na prvi strani te teme, bolj proti koncu je Virage dal fotko, ko je njegov aparat skor 200 letel :D
uuu shit.....tega pa sploh vidu nisem..... :o

Virage.....Mazda je in mazda bo!!!! ZOOM ZOOM

LP daVid :D

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba olja
Napisano

khm... ne verjamem, da se renoji zaganjajo vsi po vrsti... pri hi?i so bli trije, en je ?e, pa se ni? ne zaganja...

Pri meni je ?e katrca od mojega psa....dela kot urca!!! :lol:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

Jaz sem imel K&N konusni filter v Fiat Puntu (1,2 16V) in Renault Megane (1,6 16V) in pri nobenem ni bilo opaziti pove?anja mo?i - pri nizkih obratih je je bilo kve?jemu manj - je pa (kot pi?e ?e v prej?njem postu) narasla poraba, ker zaradi zvoka podzavestno priganja? avto! :D

Evo super....torej filtra ne bom dajal noter.....hvala za dober nasvet...:D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

Ok verjetno je blo ?e dosti govora o tem....me pa useeno zanima kak je dejansko u?inek ?portnega filtra na sam motor....torej razen glasa pa baje navora....kaj pridobi????

Na moji mazdi se zdi sila komplicirano to zamenjat....sem najdu sam na internetu neke podatke kako zamenjat....sam tisto ?e meji na en hud tuning.....so pol avta razstavli za filter montirat.......

Torej predlogi.....

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni nosilci za mazdo 3
Napisano

Jaz se lahko pozanimam in ti kaj zrihtam po nabavnih cenah. Ni?je najbr? ne bi ?lo.

To bi ti bil pa ZELOOOOOOO hvale?en.....ki verjetno se ne spla?a original kupovat....Glej pozanimaj se pa mi prosim javi :D

Ko sem za Landija kupoval nosilce so mi na summitu dali ceno 80 000 sit za nosilce..... pol sem ga pa na forumu najdu enega ki mi je istega prodal za 20k......

dosti fajn no....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni nosilci za mazdo 3
Napisano

Evo tokrat se pa na vas obra?am ker me zanima kje bi se dalo stre?ne nosilce za mazdo 3 dobit.....

Od prej?njega avta imam ?e use....nosilce za kolo, za smo?ke, za montano.....sam nimam pa nosilcev na mazdi......

Pa kake so kej cene....?!

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba olja
Napisano

Kaj pa je to sploh za eno olje QMI? Js prvi? sli?im zanj. Se ga sploh dobi na ?rpalki?

To je samo dodatek......torej doda? ga kateremukoli olju.....ta preparat pa naj bi umiril motor, lep?e te?e...bla bla bla :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

100 oktanov ?
Napisano

OMV se je za to potezo odlo?il predvsem zaradi tega da "odtegne" nekaj petrolovih strank.......

En znanec je reku da bo dal u analizo ta 100 oktanski benzin da vidimo kolk je tega dejansko noter.......

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda maja rekordno
Napisano
.
....misli? da bi si lahko to na moji 3ki omislil???

Ja ne vem ?e je rezerva enaka, vpra?i mal stru?kote al pa na mazdinem servisu; sub pa ima bolj?i zvok od mnogih home made izvedb, ki jih je za cel prtllja?nik...

seka stari seka...

LP

Ma glej upam da se hmalu kje dobimo da jest to vidim.....ki me res zanima kako ta zadeva deluje...pa ?e fajn je ker prtlja?nik cel ostane....

No ?e bo? kej na primorskem kar po?lji PM pa se dobimo na pija?i-.-----:)

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Drag
Napisano

Kdo gre pa jutri v SG na drag.

Da spijemo kako. Pa da se spoznamo.

B)  B)  B)

l.p.

I'll be there :) od jutra pa verjetno do ve?era :P
Bo stestiral to tvojo V6 ma?ino al ne......?e bo? dirkal pridem!!! :D

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

100 oktanov ?
Napisano

Evo glih vidu reklamo..Dost zanimiv..A kdo ve-a lahko to ?koduje motorju? ?eprou men na tanku pi?e 95octan only,me res zanima..? Aja 1.5 16v..

Yavar,ti vem da tanka? 98 pa prav?,da ni problemov..? Sam pomoje se to pozna pr mo?nej?ih motorjih, pr teh "navadnih" pa verjetn isti ?morn..Lahko se pa tudi motim :)

Poznat je tudi pr ?voh motorjih.....tako da lahko mirne du?e nalije? noter..... :D

No ko kdo zvce kje to?no to tankajo nej sporo?i da grem sprovat..... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Saj kupca ?e imam, samo cene ne znam postavit.

JAh postavi ceno 10k na komad.....pa re?en problem.... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda maja rekordno
Napisano

V prostoru za rezervno gumo...??   :o   Nice...zdej si mi dal idejo kam bi ga lahko namontiral.....

Ej a bi naredu kak?no sliko tvojga suba da vidim kako zgleda??

LP david

Halo David!

Sem ti naredu par fotk sub-a, da bo? vidu kako to zgleda... :D

Ej Roko Hvala..... :D Ej to pa ?ist izvenzemeljsko zgleda.....misli? da bi si lahko to na moji 3ki omislil???

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda maja rekordno
Napisano

sub ima v rezervni gumi ...

V prostoru za rezervno gumo...?? :o Nice...zdej si mi dal idejo kam bi ga lahko namontiral.....

Ej a bi naredu kak?no sliko tvojga suba da vidim kako zgleda??

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda maja rekordno
Napisano

Jaz sem tudi dobil ?estico prav po ?elji , edino ?akal sem jo dva meseca! Sicer pa je srebrna sport combi evo.II z ugrajenim V-CR chip tuningom - prava raketa! :D:D MusikSistem Bose pa itak nima konkurence pri serijski vgradnji!

I JUST LIKE IT!! :P:P

hm....very nice....Nisem pa vedel da mazda vgrajuje tudi Bose sisteme.....?e ena plus to?ka za mazdo.....

Ćist tako informativno.....kolk te je pa pr?la ta "extra oprema" ve? od navadnega modela???

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ve Kdo Za Kako Rx 7
Napisano

Aaa... interesting :blink:B)

To najbr? zna bit dosti riskantna zadeva......kot je meni znano je ta kombinacija z naknadno dodanim Turbo chargejem bol tako tako.....?e ni stvar profesionalna narjena lahko hitro rikne use....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 121
Napisano

Kot mi je uspelo pre?ekirat uporabnike na tem forumu nisem nobene zasledil...mogo?e pa jo ima kdo izmed "nedefiniranih"....

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.