ti ?portni filtri ki so naoljeni, imajo ve?je luknjice da gre zrak skozi in ker je ve? plasti tkanine vmes zrak za?ne vrtin?iti in s tem tudi prah ki pa se oprijema na olje .Zato tudi enako filtrirajo in imajo ve?jo prepustnost.
No jaz sm ga meu na fiestici pa pa morm re? da "mal" je razlike. No sedaj imam pa navaden filter se mi ja pa poraba ob?utno zman?ala, imama pa ob?utek da je avto tko bl len ratu - al sm pa jaz
Kot sem uspel ugotivit si verjetno ti bolj len ratal......
Jaz sem imel K&N konusni filter v Fiat Puntu (1,2 16V) in Renault Megane (1,6 16V) in pri nobenem ni bilo opaziti pove?anja mo?i - pri nizkih obratih je je bilo kve?jemu manj - je pa (kot pi?e ?e v prej?njem postu) narasla poraba, ker zaradi zvoka podzavestno priganja? avto!
Evo super....torej filtra ne bom dajal noter.....hvala za dober nasvet...
Ok verjetno je blo ?e dosti govora o tem....me pa useeno zanima kak je dejansko u?inek ?portnega filtra na sam motor....torej razen glasa pa baje navora....kaj pridobi????
Na moji mazdi se zdi sila komplicirano to zamenjat....sem najdu sam na internetu neke podatke kako zamenjat....sam tisto ?e meji na en hud tuning.....so pol avta razstavli za filter montirat.......
Jaz se lahko pozanimam in ti kaj zrihtam po nabavnih cenah. Ni?je najbr? ne bi ?lo.
To bi ti bil pa ZELOOOOOOO hvale?en.....ki verjetno se ne spla?a original kupovat....Glej pozanimaj se pa mi prosim javi
Ko sem za Landija kupoval nosilce so mi na summitu dali ceno 80 000 sit za nosilce..... pol sem ga pa na forumu najdu enega ki mi je istega prodal za 20k......
....misli? da bi si lahko to na moji 3ki omislil???
Ja ne vem ?e je rezerva enaka, vpra?i mal stru?kote al pa na mazdinem servisu; sub pa ima bolj?i zvok od mnogih home made izvedb, ki jih je za cel prtllja?nik...
seka stari seka...
LP
Ma glej upam da se hmalu kje dobimo da jest to vidim.....ki me res zanima kako ta zadeva deluje...pa ?e fajn je ker prtlja?nik cel ostane....
No ?e bo? kej na primorskem kar po?lji PM pa se dobimo na pija?i-.-----
Evo glih vidu reklamo..Dost zanimiv..A kdo ve-a lahko to ?koduje motorju? ?eprou men na tanku pi?e 95octan only,me res zanima..? Aja 1.5 16v..
Yavar,ti vem da tanka? 98 pa prav?,da ni problemov..? Sam pomoje se to pozna pr mo?nej?ih motorjih, pr teh "navadnih" pa verjetn isti ?morn..Lahko se pa tudi motim
Poznat je tudi pr ?voh motorjih.....tako da lahko mirne du?e nalije? noter.....
No ko kdo zvce kje to?no to tankajo nej sporo?i da grem sprovat.....
Jaz sem tudi dobil ?estico prav po ?elji , edino ?akal sem jo dva meseca! Sicer pa je srebrna sport combi evo.II z ugrajenim V-CR chip tuningom - prava raketa! MusikSistem Bose pa itak nima konkurence pri serijski vgradnji!
I JUST LIKE IT!!
hm....very nice....Nisem pa vedel da mazda vgrajuje tudi Bose sisteme.....?e ena plus to?ka za mazdo.....
Ćist tako informativno.....kolk te je pa pr?la ta "extra oprema" ve? od navadnega modela???
To najbr? zna bit dosti riskantna zadeva......kot je meni znano je ta kombinacija z naknadno dodanim Turbo chargejem bol tako tako.....?e ni stvar profesionalna narjena lahko hitro rikne use....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani