Skoči na vsebino
Kupiti Mazdo 3?
Napisano

?e bodo zdr?ale tri leta ali tri leta pa dva meseca mi neke hude razlike ne bo naredilo. Mazdine zavore itak ne dr?ijo dolgo. Se mam z bolj?imi stvarmi za sekirati v ?ivljenju :) - avto mam da se z njim udobno vozim in ne da ga uj?kam kot dojen?ka.

ja sej bremzanje ni nikoli bilo udobno, ne vem....mogo?e si res idealna tar?a za samovoze?ega :P

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

namenski APP za francoze (FAP)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Mora? biti pa res bumbar da uni?uje? motor in zavore na klancu dol....?e mam jaz to vklopljeno mi non stop tapka po bremzi, ?e posebej ?e ima? bremzarja pred seboj. Bolj pametno za vse je da enostavno da? v ni?jo predstavo in vi?je obrate....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacija "My Mazda"
Napisano

Jaz sem prek mycitroen sedaj poslal zahtevo za prvi servis 30.000, me zanima ce bo in od kod kaj prislo....ker sem registriran v italiji........slo stran nima zemljevidov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacija "My Mazda"
Napisano

Neki je pomoje z mojim accountom... Ker sem probal registrirat z drugim mailom, pa sem se BP registriral in tudi logiral... Edino prazno je, ker morajo potem dodeliti VIN k temu novemu uporabniku ...

Je sedaj "zogica" na strani MMS-a ... :)

Te imajo pod 6ko se :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacija "My Mazda"
Napisano

Verjetno regionalne nastavitve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ste pozabili klopkovo mojstrovino za pritisk olja in podobno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Posodobil vse info sisteme v CX-5 (navigacijo, infotainment,...) ... in ni bilo treba imeti prizgan avto... je pa trajala nadgradnja infotainmenta skoraj eno uro ... 

pa dobro, tvoj lahko lavfa je bencinar  :rolleyes: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Pol je tole zdaj best buy za mojo xsaro... sam ?e 4x4 mi manjka...

https://www.acstipic-sp.si/izdelek/MI136032/michelin-4x4-synchrone-xl-star-dot-185-65r15-92t

v vsakem primeru bojo gume ve? vredne kot avto  :rolleyes:

pa noro tihe so

Zunanji kotalni hrup pnevmatike (glasnost) je 0 dB,

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

l. 2016 sem dal Pirellijke na motor DOT 15, leta 17 spet in spet DOT 15....lahko da bo letos spet DOT 15.....re?itev je enostavna hitro znucaj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Dobil gume...DOT pa 0417...bi jih imeli ali vrnili nazaj, glede na to, da so ?e stare 1 leto?

To je normalno, gume niso stare, tezko bos marca dobil 18 dot.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda cx-7 nosilci za kolo
Napisano

Kljuka je uporabna stvar, ze nekaj casa ni to samo za prikolice. In to je edino kar niso obkljukali tovarnisko pri mojem.....drek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz tudi razmisljam o montazi vlecne kljuke... mi je pa najbolj vsec ravno taka, ki se skrije (tudi vticnica), ko ni v uproabi ...

Preverim, koliko pride originalna... in koliko je ta pri Kogovsku ...

Visok avto? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Najceneje in najenostavneje je sam + 40? homologo. Jaz sem jo tako dal na mazdo5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To se najlepse vidi v Kranju ce prides z Jeprce. Po novem je tam sedaj samo tabla Kranj pomaknjena bolj iz mesta in 50.

Poprej pa je bilo Kranj - znak 50- znak 70 a znak 50

Neposodobljene karte za tablo Kranj sistem zmedejo in ne ohranjajo 50 ampak se preklapljajo 50/70/50

Moj se vedno, ker so ravnokarsnje mape iz 12/2017 pa se ni tega. Naslednje pa bodo ze to imele

Oz vsaj znak 50 ce bi bil pi kameri pomagal po novem. Ce ni znaka vlece iz navigacije ker znakov za naselje ne bere, samo okrogle. Med drugim zelo dobro bere tudi te iz svetlobnih napisov, znakov na tleh del ob cesti, ter v Italiji tudi 50 z znaka v primeru goste megle omejitev 50 :)

Rabijo se kar nekaj dela ti sistemi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

pozdravljeni...

kot voznik mazde ze skoraj 10 let ( dve 6tici ), sem sedaj kupil mazdo cx-7. Imam pa vprasanje, a kdo mogoce ve, ce se na prtljazna vrata da montirati kaksne nosilce za kolesa ??? glede na to, da imajo vse mazde plasticen spokler na vrhu prtljaznih vrat ( vsaj te ki sem jih jaz vozil ), ter zaradi tega niso thuletovi prtljazni nosilci kompatibilni za omenjeno vozilo...v primeru da jih ni pa kolebam med montazo vlecne kljuke oz nakupom stresnih nogic s preckami.

Hvala za odgovore.

jaz sem imel CX-7 in ti povem da zaradi velikosti avta ni ?lo druga?e kot kljuka in nosilec za na kljuko.

1. Stre?ni nosilci - monta?a so NO?NA MORA na tem avtu, najprej za?ravfa? notri navojno palico, na to palico potem prtlja?nik, pokrov?ki gor, pokrov?ki dol, koliko priviti da ne zvije? pleh itd itd itd....(imel prvo generacijo)

2. zadnja vrata ?e si aktivna oseba bo? potreboval...vsaki? kolesa dol gor za odpiranje...no go...iz avta se ?e tako slab?e vidi nazaj...

Tako da ?e res rabi? bi ti svetoval kljuko, kljuka in prtlja?nik se dobi za 500? skupaj ampak ti ne bo ?al. Mogo?e jo pa ?e ima?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 (2018)
Napisano

Sama izgled ne bo poanta tega avta, bo zelo malo sprememb. bo pa o?itno treba sprejeti nekaj kompromisov, ne bo tako uglajena ma?ina se zdi.

https://www.caranddriver.com/reviews/2019-mazda-3-with-skyactiv-x-compression-ignition-gas-engine-prototype-drive-review

Zanimivo - pod minus - knocking noise of engine - o?itno bo res pribli?ek dizlu :) :)

According to Mazda, there?s nothing inherently bad about this knocking phenomenon. It?s a necessary concession to the complex, on-the-fly switchover between ignition types. The automaker plans to mask the sound, likely using insulation around the engine to make it less noticeable.

Mazda is predicting about 188 horsepower and 170 lb-ft of torque from the 2.0-liter Skyactiv-X. Today?s 2.0-liter Skyactiv-G engine, as fitted to the 3, makes 155 horsepower and 150 lb-ft of torque, putting the X on a similar plane as the uplevel 3?s 184-hp 2.5-liter four. Mazda further claims the X will be up to 30 percent more efficient than the smaller Skyactiv-G. We?ll try to confirm those claims when we eventually test a production-spec Skyactiv-X in about two years when the next-gen 3 reaches dealerships.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 2?
Napisano

Ta takumi izvedba je res dobro opremljena. Ja saj pri meni je isto, naslon izklju?no iz razloga ker so ga vsi avti do zdaj imeli.

A 75 km verzija ti je bila dovolj?

in ne zato da roka po?iva?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rent a car na Portugalskem
Napisano

Zanima me, ?e je kdo najemal rent a car na Portugalskem in kateri?

Namre? ne vem, kateri so sigurni in po?teni.

jaz sem ga ampak kar nekaj let nazaj. Vedno ima? standardne - sixt, europcar, avis...itd. vse opcije in cene so vedno online. Ponavadi se kaki manj?i te?ko kosajo z velikani.

?e slu?ajno leti? z ryan ali podobnimi ti ?e sami ponujajo to mo?nost malo cenje.

Vpra?anje - rabi? ti to od - do en dan, ali pa misli? dalj ?asa kruzati po Portugalski

tukaj ima? ?e nekatere, tale je ugoden

https://www.yor-car-hire.co.uk/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Zanimivo da nobenega mescana ob prometnici ne moti tistih 100.000 kamionov ki se peljejo mimo....pa to da majo bazo v BTC itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Joj joj joj. Nazadnje se bo ?e izkazalo, da sem zlaganega EURO 5 smrdljivca pretopil 'last minute' v EURO 6 smrdljivca.....?e dobro da mam ?e 3 bencinarje doma, da se bom lahko sploh do ?tacune zapeljal....

WTF??? To je neposrednja gro?nja, oziroma TAKOJ zamenjaj vozilo, druga?e te bomo zjebali

?Ljubiteljem dizlov v globok premislek: kako boste pri?li v slu?bo ali bolni?nico ob nezgodi oziroma po opravkih v mesto, ?e va? dizelski avtomobil ne bo imel dostopa? To?no to vpra?anje roji trenutno po glavi ne samo nem?kim me??anom, ampak tudi vsem tistim, ki se dnevno vozijo v evropska mesta,? izpostavlja Vojko Bernard iz Alpe Adria Green.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.