Skoči na vsebino
Zdaj pa jaz rabim va?o po mo? !
Napisano

He he! Vsi ti predlagajo neke strupene avteke,noben se pa ni v prvem postu zavzel da rabi? drugi avto-torej verjetno za ?enkico! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zanimivo je (po Murphy-ju), da ko ne rabimo avtomobila naletimo, medtem ko pasemo firbce na veliko avtomobilov v cenovnem razredu recimo 1,5M, ko pa bi ga mi potrebovali pa so tisti, ki se nam dopadejo nekako izven dosega trenutnih zmo?nosti. Mislim, da se nekaj podobnega dogaja tudi pri Kalmanu.

He he,to ma? pa prav!! :bravo: Isto je blo pr meni,ko sn avto kupoval....samo ne vem ali je to res tak ali se nam takrat samo tak zdi,zaradi prevelike vneme pa?.... :whatever::D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet gume-direkt.com
Napisano

Savo si 2x kupo??? ?zmeden? Jao,pa to so gume samo za sneg-dobesedno! Pozimi pa se vozi? z zimskimi gumami ve?jidel po mokri ali suhi cesti,tam pa so te gume podn! :( Za po snegu pa priznam,da so cool! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet gume-direkt.com
Napisano

Ja,sam tudi nimam izpita od v?eraj,pa prvega avta,tak da ti verjamem! :bravo: Nisem tip ?loveka,ki bi na gumah ?paral,tak da sn mel ve?inoma uveljavljene firme gum,pa vseeno so med njimi kr razlike! <_<

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet gume-direkt.com
Napisano

S I G U R N O!¨!!!! :P:D

He he,morem te malo zezat! :P Samo sn res prvi? sli?al za to firmo gum. :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

a di je LOGO za mazdoljubce?
Napisano

Mislim,da se kr strinjam s tabo,ker ne vem kak bi se kon?ala na?a "klubska avantura"!!!! :whatever: Bolj?e da ostane tak ko je,pa je ziher vredi,ko pa da nekaj eksperimentiramo pa se pol pokregamo med sabo.... :(

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nismo glih neki registriran klub,da bi meli ?lanske izkaznice.... :( Smo samo registrirani uporabniki na Mazda forumu! :D Mislim,da se je ?e delalo pred ?asom nekaj v smeri kluba,pa se ni nekak iz?lo! :ne vem: Pomoje je dosti cool,da mamo vsi nalepke na avtih,vsaj ve?ina nas ma,ostali pa jih dobite na kakem sre?anju,?e se ga udele?ite! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz sem od zgoraj na?tetih imel v lasti Seat Ibizo,prej?ni model! Imel sem jo 4 leta,pa morem re?t,da ni blo nobenih problemov z njo! Mel sn 1.6 bencinarja,edini stro?ek so bli servisi,pa 1x sn menjal sprednje ?arnice! Aja,pa lagere sn menjal,zaradi ?irokih gum so malo bolj trpeli,he he! :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@Marko mx3

To ni moj katalog,he he! :D Sliko sem samo prenesel iz enga prej?nega posta od Mazde323! :whatever:

@mazda mx3

Wanklov znak bi po moje bil kr pravi znak ja! :bravo: Bi blo to za razmislit!

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nobene mazde v logotu samo znak in napis bi bilo najbolj?.

He he,na tvoji sliki pa tolko Mazd!! :P Pa ?e celo ve?ino modelov je gor....pa moja se tudi kr vidi,tak da bi lahko blo ja! :P:bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hmm,a ni v levem zgornjem kotu tisti znak Mazde in napis zraven mi?ljen kot nek logo?? :whatever: Druga?e pa lahko Joe,ki je majster Photoshopa naredi kaj bolj?ega oz.lep?ega,?e bo mel kaj ?asa! :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.