Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Nasploh če kupiš katerikoli nov model, je treba pričakovati da bo več vpoklicev, softwerskih prilagoditev, verzij in podobno..Tak je pač življenjski cikel izdelka oz v tem primeru avta. To se vzame v zakup, če hočeš bit in in šik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Kona...Sodelavec jo ima..električno. 

Zdej, prvo kot prvo, a ti je všeč design Kone? Ker meni nekako ne doseže do pasu CX30 recimo. AMpak to je subjektivno mnenje.

Kar se pa tiče kvalitete materialov, pa ne bom zgubljal besed.

Razen, če ti je všeč elektrika, pol nimaš dileme..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano (urejeno)

Sicer pišem za šestico:

1. Ja sem, od bosala skrita, s 13 polno vtičnico in stalnim 12v z 15A varovalko, dal sem nekje okoli 350 se mi zdi z montažo.

2. Ja, enako.

Popravljeno od SpEkTr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ti se hecaš, sam men ni smešno. 🙂 oK, če vprašaš ženo, je itak za to, ker poleti mal hladi, pozimi greje, pa ne popaš se na zic..To vse drži.

Težavo imam drugje. Namreč, pred nakupom je nek bumbar sedeže čistil očitno z nitro razredčilom , al kaj vem. In je težava sedaj ker se barva lušči. Majster mi je pol leta nazaj rihtal, sedaj je spet isto. Tudi on je čukast gledal, češ da sem prvi primer, ki se mu je to zgodilo..

Tapetnik v šenčurju mi je rekel včeraj, da se seveda da vse preoblečt, strošek je skoraj 400, samo za sedalni del za oba sedeža. 

Ostane mi pač, da mi pod reklamacija sedež ponovno zrihtajo (brušenje, razmaščevanje, barvanje,..) in da dam čez neko prevleko. Ker mam pol kufr že tega. Težava je na obeh sedežih. 

Vozniškega, sem že ene 2x barval s colourlock barvo - posamezne delčke , ne cel sedež, ampak je po parih mesecih spet isto. 

Torej, to delam tudi za vas. Kdor bo (če bo) kupil ta avto, bo mel sedeže kot nove 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Danes sem šel probat, kako sploh izgleda merino ovca na zicu. Morm rečt, da občutek je dober, ne morem se pa odločit ali dam samo:

- sedalni del

- takole kot je na sliki

- tako kot je na sliki brez robov, se pravi da pride samo na sedalni in hrbtni del, brez robov.20200909_114400.thumb.jpg.1e9759a0a6a3fa82cc4e8a0ebabb5a5a.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 minuto je Robert napisal:

Se pravi, če prav razumem zapeljem v "tirnice" ugasnem motor, pritisnem gumb "P" in če je potrebno nato pritisnem še na zavoro.....

Ne komplicirat, zapelji notri , daj v N in je. Po želji lahko ugasneš tudi motor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.