Res je, updejtal sem še infotainment,zice ponovimo vajo čez 3 tedne, sem pa danes šel iskat custom made prevleka samo za sedalni del, brez robov. Merino ovčka.
Nasploh če kupiš katerikoli nov model, je treba pričakovati da bo več vpoklicev, softwerskih prilagoditev, verzij in podobno..Tak je pač življenjski cikel izdelka oz v tem primeru avta. To se vzame v zakup, če hočeš bit in in šik.
Bele na bele. Ma, drgač ta merino volna, se mal skrtači, mal z vlažno krpo...sej...da bi se nekaj ful popackalo se ne bo. Pač umaže se sčasoma tako kot pa vsaka stvar. Lahko daš v kemično čistilnico, pa maš kot nove če želiš.
Pod garancijo ne gre, nimaš šans. Tudi pod kulanco ne, ker je bil avto kupljen v Nemčiji in bi se moral tam menit. Itak pa ni več garancije tako ali tako :-).
Ti se hecaš, sam men ni smešno. 🙂 oK, če vprašaš ženo, je itak za to, ker poleti mal hladi, pozimi greje, pa ne popaš se na zic..To vse drži.
Težavo imam drugje. Namreč, pred nakupom je nek bumbar sedeže čistil očitno z nitro razredčilom , al kaj vem. In je težava sedaj ker se barva lušči. Majster mi je pol leta nazaj rihtal, sedaj je spet isto. Tudi on je čukast gledal, češ da sem prvi primer, ki se mu je to zgodilo..
Tapetnik v šenčurju mi je rekel včeraj, da se seveda da vse preoblečt, strošek je skoraj 400, samo za sedalni del za oba sedeža.
Ostane mi pač, da mi pod reklamacija sedež ponovno zrihtajo (brušenje, razmaščevanje, barvanje,..) in da dam čez neko prevleko. Ker mam pol kufr že tega. Težava je na obeh sedežih.
Vozniškega, sem že ene 2x barval s colourlock barvo - posamezne delčke , ne cel sedež, ampak je po parih mesecih spet isto.
Torej, to delam tudi za vas. Kdor bo (če bo) kupil ta avto, bo mel sedeže kot nove 🙂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je, updejtal sem še infotainment,zice ponovimo vajo čez 3 tedne, sem pa danes šel iskat custom made prevleka samo za sedalni del, brez robov. Merino ovčka.
V bistvu je ful dobro izpadlo, poslikam jutri.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani