Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Reifendiscount ne dostavlja v Slo, imam pa osebno z njimi same dobre izku?nje, torej vedno leto?nji dot in res odli?ne cene.

Glede gume direkt pa ne vem kako je, uporabniki imajo me?ane izku?nje glede dot, 4 razli?nih dot pri 4 gumah itd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon vs LED
Napisano

Ampak ali ima 2017 res prilagodljive LED ali samo AFS (svetijo v ovinek) + avtomatske dolge/kratke, tako kot od leta 2013 dalje (tedaj seveda s ksenon).

Matri?ni led so po mojem vedenju ?ele od FL 2018 dalje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvočna izolacija avta
Napisano

Ampak zadnji oz. predzadnji FL naj bi bil ?e konkretno ti?ji? Ima tudi ?e debelej?a stekla, se pravi to je poL FL od konca 2016 dalje oz. 2017.

Nimam direktne primerjave, a FL dizel se mi je ?e vseeno zdel glasen (motor, na kamen?ke nisem bil pozoren), moja pa je PFL bencinar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljene CX-5
Napisano

Pozdravljeni!

Tudi sam se zanima za nakup CX-5, konkretno za tole:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13036053&display=Mazda%20CX-5%20CD175%20AWD%20Revolution%20Top%20%E8rno...

Avto sem si ?e pogledal od blizu, ima nekaj prask v notranjosti ampak je OK. Za testno vo?no se ?e dogovarjamo.

Zanima me naslednje:

-koliko ima ta avto garancije (na pamet niso vedeli, so rekli da bodo preverili), te mazde naj bi imele 3+2?,

-imajo tudi te mazde kak?ne brez-?i?ne ventil?ke, ki bi jih bilo potrebno dokupiti ob ?e enmu setu plati?? (za zimske gume),

-kaj menti o ceni, glede na to da je bilo slu?beno vozilo, bi rekel da imajo ?e kar nekaj rezerve,

-so kak?ne hude te?ave za ta model (nekaj sem ?e zasledil z dpf, krhko vetrobransko steklo, dolo?ene te?ave na podvozju,itd.)

Vsaka informacija bo dobrodo?la, ?e v naprej hvala!  :jupiii:

Glede TMPS: ta letnik po mojem vedenju ?e uporablja ABS senzor, torej nima? sitnosti z nabavo dodatnih senzorskih ventilov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvočna izolacija avta
Napisano

Zamenjaj avto, ali pa letnik avta

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Tudi pri 2013+ se sli?i vsak kamen?ek. Motorja sicer komaj (razen nad 4.000 obr), pri dizlu pa je ?al druga?e. ?ele leto?nji FL je kon?no ti?ji (ve? izolacije, debelej?a stekla).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon vs LED
Napisano

Pri VW ima npr. passat lahko low-led ali pa high-led, ker ima slednji ve?jo svetilnost, ima posledi?no pranje.

?e se ne motim, je meja pri 2000 lumnih, torej vse kar je mo?neje, potrebuje pranje.

M6 2015 do 2018 recimo ni imela pranja, FL 2018 ga ima. Ne vem pa ali to avtomatsko pomeni, da ima FL mo?nej?e ?aromete.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon vs LED
Napisano

Mo?no, nimam pa izku?enj z LED.

Mene predvsem skrbi, kaj se zgodi, ko/?e LED crkne. Xenon samo zamenja? ?arnico, morda balast, pri LED pa je edina opcija nova lu? (1000 in ve? EUR). Dokler ke avto v garanciji OK, kaj pa potem? Sicer je LED lifetime zadeva, ampak to verjetno pomeni 7-8 let, torej ravno takrat, ko se avto po?asi preseli iz Z Evrope na Balkan ali pa ?e kam dlje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uvoz avtomobila iz nem?ije
Napisano

Prevaro v kak?nem smislu? Prepoceni?

Sicer ni redko, da se specifi?en model avta, ki je na voljo na USA trgu uvozi v Nem?ijo. Stro?ek homologacije, predelave svetlobnih teles in utripalk sicer pri novih avtih ni zanemarljiv... Za marsikater avto pa niti ni mo?no dobiti drugih lu?i, sploh ?e je avto dejansko le za USA trg. ?e gre za starodobnika, so sicer pravila druga?na (bla?ja).

Jaz bi si z veseljem uvozil kak?no impalo ss 96 za vikend avto.... a zaenkrat ni prostora za ?e eno igra?o.

Npr: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=250240875&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=5600&makeModelVariant1.modelId=23&minFirstRegistrationDate=1994-01-01&pageNumber=1&scopeId=C&searchId=c3cc5567-ca8c-3e19-ed79-66712d5d9655

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 G165
Napisano

Kaj pa vem, z 18 col je 3ka res izjemno lepa. 16 so definitivno premajhne, 17 za silo. ?e te skrbi, da bo avto neudoben, je skrb odve?. Jaz sem na svoji 6ki 17 takoj menjal za 19, vo?nja je res malce tr?a, a dale? od neudobne. Ob?utek na volanu pa precej bolj neposreden, avto pa izgleda petkrat lep?i. Da bi bile gume glasnej?e, nisem opazil. Ima pa vsaj 6ka slabon zvo?no izolacijo (koloteki), morda je pri 3 tudi to krivo.

Verjetno sicer lahko zanje dobi? cca. 800 EUR... +-

Edit: ?e malce sem dopolnil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.