Ampak ali ima 2017 res prilagodljive LED ali samo AFS (svetijo v ovinek) + avtomatske dolge/kratke, tako kot od leta 2013 dalje (tedaj seveda s ksenon).
Matri?ni led so po mojem vedenju ?ele od FL 2018 dalje.
Tudi pri 2013+ se sli?i vsak kamen?ek. Motorja sicer komaj (razen nad 4.000 obr), pri dizlu pa je ?al druga?e. ?ele leto?nji FL je kon?no ti?ji (ve? izolacije, debelej?a stekla).
Mene predvsem skrbi, kaj se zgodi, ko/?e LED crkne. Xenon samo zamenja? ?arnico, morda balast, pri LED pa je edina opcija nova lu? (1000 in ve? EUR). Dokler ke avto v garanciji OK, kaj pa potem? Sicer je LED lifetime zadeva, ampak to verjetno pomeni 7-8 let, torej ravno takrat, ko se avto po?asi preseli iz Z Evrope na Balkan ali pa ?e kam dlje...
Problem je torej samo nabaviti EU lu?i spredaj, zadaj in avto homologirati pri nas. Verjetno je bil 2.5 avtomatik, sploh glede na to, da tak motor pri nas je v ponudbi, ne bi smel biti problem?
Sicer ni redko, da se specifi?en model avta, ki je na voljo na USA trgu uvozi v Nem?ijo. Stro?ek homologacije, predelave svetlobnih teles in utripalk sicer pri novih avtih ni zanemarljiv... Za marsikater avto pa niti ni mo?no dobiti drugih lu?i, sploh ?e je avto dejansko le za USA trg. ?e gre za starodobnika, so sicer pravila druga?na (bla?ja).
Jaz bi si z veseljem uvozil kak?no impalo ss 96 za vikend avto.... a zaenkrat ni prostora za ?e eno igra?o.
Kaj pa vem, z 18 col je 3ka res izjemno lepa. 16 so definitivno premajhne, 17 za silo. ?e te skrbi, da bo avto neudoben, je skrb odve?. Jaz sem na svoji 6ki 17 takoj menjal za 19, vo?nja je res malce tr?a, a dale? od neudobne. Ob?utek na volanu pa precej bolj neposreden, avto pa izgleda petkrat lep?i. Da bi bile gume glasnej?e, nisem opazil. Ima pa vsaj 6ka slabon zvo?no izolacijo (koloteki), morda je pri 3 tudi to krivo.
Verjetno sicer lahko zanje dobi? cca. 800 EUR... +-
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Google translate??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani