Skoči na vsebino
Kartonček homologacije
Napisano

Zanima me, kakšno težo za vleko prikolice imate vpisano v homologacijski kartonček. Za vleko brez zavore in z zavoro prikolice. Gre se za mazdo 6 karavan prve generacije in mazdo 6, 5 vrat druge generacije. Ja, prva diesel, druga bencinar...

Hvala za odgovore.

LP Ivan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Ko je sodelavec kupoval mazdo v omenjenem rangu, sem mu svetoval izogibanje 2,0 dizlc. Po mojem skromnem mnenju in neskromnih osebnih izkušnjah je bila ta mašina že brez dpf kar problematična, z dpf pa spljoh.

320 000 km je problem, če jih naredi? 

Moje mnenje je, da je 2.0 motor zanesljivejši... 

Mogoče se motim... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Če tovornjakov ni in so samo osebna vozila, je zastoj.

Tovornjak ima konstantno hitroist, osebna vozila delajo pa umetno gužvo zaradi pospeševanja in zaviranja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Glede kvalitete...na?eloma so vsi avti kvalitetni.

Ogromno potujemo...bili od Tallina do Ki?njeva in Istanbula in Soluna. Bil z mazdo 6 letnik 04 z 315000 prevo?enega...pa si z euro6 avtom nebi upal vse to prevozit...

Pa ne me popljuvat, sam tako je moje mi?ljenje...

Za nove avte bo pokazal ?as, ?e so kvalitetni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Hm...

Jaz si s takim avtom ne upam v Ukrajino... Crkne brezvezni senzor in vr?e v rezervni program... Za Ukrajino so avti stare ?ole.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.