Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 37 minutami je Husky1290 napisal:

Flikal sprednjo šipo 😤 in kmalu potem dobil nov kamen. A se samo meni zdi ali so Mazda vetrobranska stekla zelo krhka. V enem tednu sem 3 kamne dobil v šipo, eden jo je rahlo počil da je bilo potrebno flikanje, 2 sta jo pa brez problema okrušila. 

V svoji občini? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
dne 17. 2. 2021 ob 12:37 je Alex napisal:

Limuzina ima smo za kolena več plača širina pa je čisto enaka. Se pravi, da pride v poštev takrat, ko sedijo zadaj višji kot 185 cm. Jaz z 184 cm z lahkoto sedim zadaj, pa še ne taknem sprednjih sedežev. Je pa res, če vozi nekdo z 190cm I  potisne voznikov sedež skrajno nazaj takrat je tudi v limuzini premalo placa za kolena. 

Evo, zdaj sedim v svojem avtu zadaj, pa je sprednji sedež do konca nazaj in se s koleni NE dotikam prednjih sedežev. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
pred 1 uro je DonFelipe napisal:

Aha.

Si imel 5 ali 7 sedežno?
Jaz sem imel namreč možnosti ugodno dobiti predhodnika. MPV z vso možno opremo, 7-sedeži in avtomatskim menjalnikom, letnik 1997, ampak sem potem dobil boljšo ponudbo in odstopil.

7 sedežno. Zadnja vrsta je za otroke do 10 let... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Če ste 4je, ti bo kmalu žal, če boš trojko vzel. Jaz bi šestico. Če ti je všeč, vzemi šestico karavana. Meni ni všeč karavan, pa sem limuzino bencinarja vzel. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX-5
Napisano

Ne pretiravat, da se bo matral s 165 konji v hrib. A je samo za navzdol narejen 165 motor? Za normalno vožnjo je tudi 145 dosti. Če pa dirkaš, pol je pa 200 premalo. 

Ima tast vinograd v hribu, pa se s pežojem 207 s 75 konji in prikolico pripelje na cilj. Jaz pa tudi z svojimi mazdami od 121 do 165 konji. S prikolico ali brez. Pa ni matranja motorja. 

Drugače pa...kdaj se motor matra? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Zanimivo, da sem imel samo pri nafti od OMV veter v hrbet...in to vedno...

Pa še to...poleti vozil iz luke koper...kadar sem šel popoldan iz Kopra je avto jamral po stari cesti v Črni kal...zvečer oziroma ponoči je pa z isto težo pel in šel hitreje...

Papir prenese vse, kar se izračunov tiče, bi te pa takrat z veseljem povabil za sopotnika, da bi videl razliko...

Pustimo to...razlike v gorivu za BOSSa ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba: bencin vs. dizel
Napisano

No...tankal diesela, poraba 8 litrov, bencinar 08 letnik pa poraba 10 litrov. Pa sr ne sekiram, so pač zimske razmere. Pri dieselu je webasto veliko delal, pri bencinarju pa kratke razfalje...4 km... pa na mestu je delal motor...ker je avto zunaj, pa mraz....

V roke me pa ni zeblo... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.