Skoči na vsebino
Mazda 6 nakup
Napisano

Zal trenutno nimam slike ker sem na dopustu takrat ko sem kupoval m6 je bila moznost izbire notranjosti v crni, beli in olivno zeleni barvi. Tudi jaz sem sel bolj na slepo pri nakupu take notranjosti ampak moram priznati da ce bi bila se enkrat moznost izbire take barve notranjosti bi to izbral se enkrat.

Mene pa res zanima kaksna je tale tvoja mazdica tako znotraj kot zunaj  :). Ce imas cas prilepi kaksno sliko  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jest sem isto imel nexenke tako zimske kot letne in lahko recem samo kapo dol. Za letosnjo zimo bom isto mogu kupt zimske gume in bo nexen definitivno v ozjem izboru :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Bo drugo leto (proti koncu leta 2018) na voljo moja M6 2.5 GT (170 KM, letnik 11/2008), bencin, trenutno 67.900 prevo?enih km, na kar pa neverjamem da bo? ?akal.

Bele barve ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? - nesre?a s pobegom
Napisano

Men se je pred leti na smartinski takole (sicer z dost manjso brzino) v rit zaletela zenska in nato pobenila. Registerske si nisem utegnil zapisati sem pa videl kateri avto je bil. Policaj mi je rekel, da jih je v sloveniji s to barvo samo 50 registriranih in od tega jih je 30 iz Ljubljane... pa jo kljub temu nikoli niso nasli. Ko sem jim rekel zakaj ne naredijo poizvedbo in grejo od vrat do vrat magar samo po Ljubljano so se mi samo nasmejali in rekli da so vse uradne servise obvestili in v primeru, da bi skodo popravljala na uradnem sevisu bi servis obvestil policijo. Ja kot da je tok zabita.. Avto je bil pa WW beatle bele barve, facelift model.

P.S Preden si naredila zapisnik bi mogla rect, da si bila v avtu in bi dobila odskodnino. 2.000? sigurno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Spra?ujem zato, ker me ?e kar lep ?as matra da bi svoje "garje" prodal pa nabavil mazdo 6 GTA bencinar seveda :).

Hvala za iz?rpne odgovore :prstgor:

P.S. A ta dodatni predal?ek k si ga imel v sredinskem naslonjalu je pri?el ?e serijsko v tem nivoju opreme ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z Pay Palom in E bay-om
Napisano

To je cisto neka x zadeva in nima nobene veze s to debato :). Tudi banke niso 100% varne pa imate vsi gor denar, tudi zivljenska zavarovanja niso 100% varna pa jih vecina placuje. Skratka nic ni 100% varno nerabite pa delat iz slona muho tam kjer res ni potrebno. Vsak naj naredi tisto kar se za njega zdi najbolj primerno, da bo lahko mirno spal. Kar se pa tice paypala in njihove odzivnosti pa na zalost nemorem lih kaj prevec povedati, ker jih do sedaj se nikoli nisem potreboval. Vsi refundi so do sedaj sli normalno skozi. Upam da zrihtas :prstgor:

e

EDIT: https://www.paypal.com/si/selfhelp/article/how-can-i-make-a-formal-complaint-to-paypal-faq2016

Ce kaj pomaga :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z Pay Palom in E bay-om
Napisano

Mislm kva krneki klobasate... paypal je trenutno najbolj varen sistem internetnega placevanja in se nisem slisal da bi kdo koga okradel. Ok se strinjam da se vsako zadevo da zlorabit, ampak dokler bos ti preko interneta placeval preko paypal se nimas prav nic bati. Ravno iz tega stalisca vse spletne strani k so malo bolj na nivoju sprejemajo izrecno samo paypal metodo placevanja, saj je najbol pregleden, varen sistem tako za kupca kot prodajalca. Ko smo pa ze pri karticah je pa predplacniska totalno neprakticna. Zakaj? Za vsak nakup moras naloziti denar, kjer ti potem se zaracunajo obresti. Na kartici moras konstantno imeti nalozenih vsak 10e (kao zaradi menjalnega tecaja). Predplacniska kartico je potrebno placati in ravno tako ima svoj TRR. Skratka totalno neprakticno sploh, ce malo vec kupujes preko interneta. Osebno imam visa electron (abanka), kjer dobis kartico zastonj in je vezana na tvoj osebni TRR tako da imas samo en racun, vendar dve kartici...s slednjo lahko placujes preko interneta. Ne rabis nobenega denarja nalagati, nobene provizije in nepotrebnih bedarij. Mal si preberte o paypalu pa boste vidl, da vse stima tako od placil do refundov in celotnega pregleda. Se pa strinjam, da noben sistem ni 100% varen in da se vse da pohekat, ampak prej se bo zgodila zloraba ce bi recimo izgubil kartico (pa se ta ima PIN),kot pa da bos neki prek neta placal s paypalom pa ti bojo kar vse dol potegnili...bla bla bla. Ce bi bil tok paranoicen si preprosto nastimam limit na 100e ali 200e pa bi ti lahko max. toliko dol potegnili,ker vecje vsote banka nebi skozi spustila.

S paypalom posluje cel svet in je trenutno najbolj popularna in varna metoda. Ze to vse pove.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.