Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Zanimiv in dokaj redek avto. Včasih jih je bilo veliko na cestah.

Roko na srce, jaz se nebi upal voziti v njem izključno iz vidika varnosti. 

Bognedaj, da se nek moderen avto zabije vate:blink:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 2 minutama je Alex napisal:

Tvoj Saab nima dpf filtra. 😉Veliko dizel mazd prve generacije ( brez dpf) ima že preko 500Kkm.En moderator na Mazda club Italia jih ima celo 560Kkm.😊

Tudi nekatere dizelce iz te naše zadnje generacije skyactive serije so že krepko preko 300Kkm. Tako da ja, verjetno bi morali preko teh kilometrov. Probleme bodo v glavnem  delali najbrž prav dpf filtri. 

Če pogledaš pod avta ga ima😎

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 14 minutami je Janez007 napisal:

Alex, to da menjaš olje na 10.000 km sigurno ne more škoditi. In res je, da nakup rabljenega avta s 100.000 ali več prevoženimi km predstavlja kar tveganje.

Predstavnik Mazde mi je povedal, da se nekatere znane in drage težave dizel motorjev (če so avti izven garancije) pojavljajo naključno, enako pogosto pri malomarnih lastnikih, kot tudi tistih, ki z avtom ravnajo z vso skrbnostjo. Gre za hibe, ki jih zgolj prepogosta menjava olja ne prepreči. Ampak ti Alex si srečko in bo pri tvojem, ki si ga skoraj novega dobil za 2/3 cene, vse v redu, sem prepričan. 😉

Nekateri avti se ravno dobro utečejo pri tej kilometrini. Jaz jih imam na saabu 346Kkm. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 14 minutami je TiEn napisal:

Plastidip napisi pa mislim, da je prvi zadetek že ena taprava spletna.

Koliko piksen približno rabiš za 4x kolesa pobarvat?

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 14 minutami je TiEn napisal:

Odlično se odnese, sem ga imel na prejšem avtomobilu, pral sem ga isto kot navadno barvane feltne.

To se isto dobi v piksni (aerosol), kot barva? In samo pošpricaš?

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
dne 20. 10. 2021 ob 10:21 je Brane napisal:

Črn sprej in je problem rešen

Ko je ravno naneslo na barvanje feltn... kako se obnese plasti dip al kaj je že?

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 9 minutami je Shrek napisal:

Ne vem, no...a ste na dirkah, al kaj. 120 konjev ima moja 17 let stara diesel, pa se povsod pripelljem. Da pa 145 konjev ni dovolj za NORMALNEGA človeka, pol pa ne vem, kaj. 

Jaz sem navajen na 200+ in skoraj 500Nm navora. Enostavno si ne predstavljam, kako bi imel sploh avto ki ima vsega manj:blink:

Čuden ali ne, tako pač je:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava
Napisano
pred 1 minuto je Shrek napisal:

Moje mnenje...je NE. 

Drobni tisk in problemi. Mislim, da mazdini motorji niso narejeni za plin. Kolega ima na stari trojki, pa so sami problemi... 

To je MOJE mnenje. 

Se strinjam. Nafta ali bencin. Drugo je za moje pojme brezveze. Sploh pa škoda avta oz. motorja.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Tile adac testi niso vredni pol piskra mlačne vode. Dobro se ve kdo financira te teste in potem je logično, da neka x znamka gume redko kdaj kam prileze. Žal.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
dne 19. 9. 2021 ob 22:27 je LabiGT napisal:

Ce je un iz contija sel na uniroyal,  ki je sestrska firma contija pol ne vem kaj je dosegal z menjavo?

Uniroyalke niso tresle. Pa še ceneje oso d precenjenega conti-ja.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.