Pomoje misli za??ito za avto kot je vosek in keramika le, da je umetna narejena iz polimerov... sonax ima recimo v spreju "Profiline Polymer Net Shield"
Sej potem pa ti imej iloop pa nevem kaksne traparije se vse in veselo menjan akumulator na 2-3 leta . A ce recimo iloop elektronsko odstranis a lahko normaln aku zmontiras?
Sej moj avto rabljen ko sem ga kupil je imel navadi akumulator varta 95ah(imam ieloop) .. sem se vozil z njim 4-5 mescev je delalo vse brez problema,.. sam pol k sm mal za?el raziskovat sem ga menjal ,.. kdo pa ve mogo?e mazda nateguje s temi "posebnimi" akomulatorji
Nevem kake motorje ma sedaj volvo,.. od PSA grupe je mel leta nazaj 2.0 sicer v v50 s40 pa c30 se mi zdi. Za podvozje pa se mi ne sanja,.. pomoje je ?e mel ko je bil ?e v lasti Forda, kaj pa sedaj du nat kno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz imam toyo proxes t1 oja?ane, brez pripomb. ?e gleda? nekaj v srednjem razredu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani