Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Heh, sem glih ?elel prilepit tole Mx5 kot UGODNO glede na letnik, potem pa vidim da ima volan iz SERIJE BG (takega je imela moja 323F letnik 90), to pomeni ZANESLJIVO NI AIRBAGA NOTER!  :rolleyes:  :zvizga:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8958307&show=1&avto=Mazda%20MX-5%201.6i

pa zakaj rabi? park senzorje pri takem avtu? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa to je Honda, to sam tanka?. :jezicek:

V?as je bla ?e ena turbo 350hp, cena je bla pa 15k takrat se mi zdi.

Jp, tista je bla pa od sovascana, in je sla na Hrvasko...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Takega avta pa ?e nikoli nisem videl v ?ivo, no saj verjetno je tale edini pri nas? :D

Prov imel bi eno takole zver v lasti, sicer cena je mal problemati?na za trenutne finance, ampak pustimo detajle:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8962675&show=1&avto=Honda%20Integra%201.8i%20Type-R%20VTEC

Takole zadevo sm mel sanso menjat za 3-jko, pa sm se pol "usral", zarad financ dalje...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoc .. Help -- Rx3 rx5
Napisano

Ja to je res ni prestolnica zabave, ampak prleki ga dobro pijejo in se zabavajo po vaseh. Po samem mestu pa nim? kaj dosti za hodit, niti pribli?no ne kot v Kranju

Diskoteka Oxygen v Ljutomeru se obratuje? :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smotrnost drugega avtomobila
Napisano

Kaj si pa vzel kot merilo "dr?anja cene"? Se pravi, ?e npr. nek posameznik nastavi ceno na 2.500? za tak avto, bo? potem ugotovil, da so za?ele pridobivat na vrednosti? :aaaaa::hohoho:

Merilo avta, da je v vrhunskem stanju ;) da ni rja na 4-ih kolesih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smotrnost drugega avtomobila
Napisano

Tole ti jaz ponudim, za drugi avto :-) Idealka  :cheers:

http://www.mazda-si.net/topic/12407-p-mazda-323-c-15-16v-1996/

Porihtan, zimske gume, klima, brez rje, poceni registracija, vzdr?evanja prakti?no nima?, ker sem jaz vse porihtal...  :danzoman:

sam dr?ijo pa ceno te 323c, za tolk sm jo js prodal 3 leta nazaj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Tud men se CELOLETNE gume ?udno sli?i (nekateri mislijo da M + S pomeni poletje in zima). :aaaaa:

Mi je pa kolega, ki je 17 let ?ivel v Kanadi rekel, da tam dejansko imajo v uporabi tovrstne gume, kar mu ?isto verjamem. :D

Jp, M + S pa dejansko pomeni Mud + Snow :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A vidte, kolk mal rabi narod da se zdru?i?  :jezicek: 

Prleki, Prekmurci, ?tajerci, Posavci, Savinjci, Koro?ci zdru?ite se!

Je pa noro koliko takih 'oddelkov' je na 20.000 m2 Slovenije, poleg nardonostnih manj?in...

pa nismo Savinjci ampak Savinj?ani :P pa ?e ti se delimo na Zgornje pa Spodnje :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mx-5
Napisano

?e mora avto ?e stati na snegu in de?ju, mu vsaj naredi in tudi sebi uslugo in ga pokrij s pokrivalom. ?e ne bo rja takoj vsekala zadaj na pritlja?niku, nato pa ?e na pragovih.

Pod snegom zna bit to napaka, ker se zacne spodi nabirat kondenz...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.