Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Tale tema je ena najbolj?ih na celotnem forumu in zelo uporabna! Res pohvala vsem, ki sodelujete in za podajanje informacij ostalim!  :rispekt:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

aja saj res, zdaj ko imam kopijo homologacije....na njej pi?e:

195/55 15

185/55 R15

?e ti kaj pomaga mislim da so 185

ampak saj ve? niso nove....

Hvala za pomo?, ampak te dimenziji niti nimam med dovoljenimi in bom kar nabavil nove v velikosti 195/65 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Zmaj ce ti pasejo simaki od barchette ti jih senkam

Imas dimenzijo 195\65/15? :)

@Hermelin, jaz bi kupil 15ke jeklena platisca in gor obul 195/65, 17k pa s tem ne rabis 'razdirat' :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Mojs3 katero M+S mi priporocate v dimenziji 195\65/15?

Cenovno ugodno in kvalitetno (ne, ne igra mi vloge, da privarcujem 7eur pri 4h gumah in zato vozim nek klump) :)

Eskimo S3 mi nikakor ni zelja, torej nekaj drugega :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Te?ko, ker je moja Mazdurina ni nikoli do?ivela, bo pa lahko Ga?per kaj napisal, ko se je s tem ukvarjal na svoji Rumenki s temu motorjem.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz ne bi 2x razmi?ljal, samo kup! Pa ?e lastnik si bo s tem denarjem lahko pla?al te?aj sloven?tine.  :P

Sem glih v?eraj polo?il aro za svojega prvega predstavnika "Premium" lige (heh, kok se trapasto sli?i), eni mu pravijo Paraolimpijec, ki pa ni TT kot sem planiral ampak A3, plin pa ima ?e no3.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mazdasi, meni je tole nepojmljivo, da imas vozilo letnika 2016 in se ukvarjas s korozijo! Pa saj nismo vec v 70ih prejsnjega tisocletja in govorimo o dokaj ugledni znamki! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 2
Napisano

Vozil sem ze tako tanovo Astro kot Mazdo2 in se lahko le strinjam s predhodnikoma, da bi vzel Opla, ker bo 'precej vec od avta' :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.