Skoči na vsebino
Tempomat in poraba
Napisano

Zanimiva ugotovite....pred kratkim sem v eni italjanski reviji bral da je s pomo?jo tempomata mogo?e porabo zmanj?ati od 5 do 10%.......Tako da me je ta tvoja meritev kar malo presenetla!

Kolega je na BMW-ju 740 prav tako naredu ta test...in mu je bila poraba slab liter manj?a.....Tako da res ne vem kaj s tem...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ja, ne vozim prav ne?no to je res, ma vseeno recimo Yokohama na prej?ni Mazdi 323f so zdr?ale prek 40.000 km! Imam ob?utek da je to neka soft varianta gume za recimo "privajanje avtu" ! Najprej je za?elo piliti robove, pa mi je vulkanizer svetoval naj pove?am tlak na 2.7 bara tko da je sedaj enakomerno obrabljena vsa povr?ina! Za nove pa nevem ali Pirelli, mogo?e Michelin? Saj cenovno itak ni dost razlike!

LP

Hm....ja o?itno je res kriva serijska napaka....sam pa mislim da neglede na tvojo vo?njo bi mogle gume ve? zdr?at......?e so ti na prej?njem avtu zdr?ale yokohama tolko.....pa so tudi mehke gume......pol bi tudi te mogle usaj pol tolko......

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

.....vozne lastnosti pa ... DOBRE no! :rolleyes:

Tomi kaj to pomeni....da so dobre dobre al sam dobre?? :unsure:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

-.......ker ta smrekast profil je lahko zelo glasen ce pride do ne-enakomerne obrabe).......

Ja ja to sem tudi jest opazu....a torej ta smrekast profil kriv za tako glasnost.....hm...zanimivo...sam useeno se mi zdi da je to premalo kilometrov za totalno obrabo....Neglede na to da so mehke gume....

In dejansko ?e se ne preganja? skozi ovinke in speljuje? ful....se nebi smele obrabit tako hitro.... :ne vem:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gps
Napisano

zakaj pa rabi? ?e mobitel?????

A ni zadosti da si samo kupi? GPS sprejemnik za dlan?nika?

Lp,andraz

To je bil motorolin telefon z ?e ugrajenim GPS-om....... :P

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gps
Napisano

U?erej sem imel mo?nost sprovat GPS od motorole.....oziroma je motorolin telefon nadgrajen s softwerom za GPS.....Dosti prakti?na zadeva.....:)))

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akustika v Mazdi 6 TE
Napisano

hm ...zanimiva stvar....bil sem prepri?an da je za to "kriv" woofer!! Jah bom pa v drugi smeri za?el razmi?ljat...... :D

?E bom pa kakr?en koli nasvet potrboval pa upam da se lahko nate obrnem.....!!! ???

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akustika v Mazdi 6 TE
Napisano

Ok sam woofer bi jest osebno dal izklju?no samo zaradi ?istosti nizkih tonov....torej da je malenkost bolj globok...torej gre mi predvsem za kvaliteto ne pa za poskakovanje riti v stilu american bad ass....... :D

Tako da ne mislim oporeka temu.....sem popolnoma strinjam...

Dejstvo pa je itak to da ve?ina folk si nabijo xxx watne wooferje sam zaradi tega da jih lahko za?uti? ?e preden pridejo v tvoje okro?je.......Tolk o temu...

Torej jest bi rad samo malo ve? kvalitete nizkih tonov.....thats all....

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akustika v Mazdi 6 TE
Napisano

?e bo dobra informacija pridem v Ilirsko in pla?am pija?o! :D

No, mogo?e pa je vseeno predale?? :blink:

Vsekakor bo kakr?nakoli info dobrodo?la!

Papa, Tomi

Ma glej itak da pridi u Ilirsko....pa te ?e na eno hudo kosilo povabim..... :D

Sicer pa sem poklical Simona iz avtoakustike Polj?ak pa se mi ne oglasi....

Sam zakaj ti pa nebi delalo na high power output??? Misli? da je pre?voh volta?a??

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akustika v Mazdi 6 TE
Napisano

Mazda 6 TE z MP3 playerjem NIMA izhodov (cinch) za oja?evalec! :angry::angry::angry:

Potrebno je dokupit in vgradit nekak?en vmesnik - kako je potem z kvaliteto signala pa ne zna nih?e zanesljivo povedat! :blink:

Ravno to je vzrok, da verjetno z akusti?no nadgradnjo moje Mazdice verjetno ne bo ni?!?! :angry::angry::angry:

No, dodatni visokotonci bodo zanesljivo, ne vem pa kaj naredit z basom!!! :ne vem:

Ima kdo kak?no pametno idejo (pa poceni seveda)?!! :blink:

Papa, Tomi

Cau toni.....ej jest sem bil 100% siguren da ima izhod.......bom ?el ?e enkrat pogledat u moju avto....sam mislim da mazda 3 jih ima.....

Sicer pa ti ne preostane druzga kot da da? aktiven woofer pa ga sam priklopi?....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akustika v Mazdi 6 TE
Napisano

Izhod za oja?evalec imajo sigurno.....poglej si v maintence book od tvojga avta....Tam bi ti moglo bit use napisano in narisano kako pa kaj......

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akustika v Mazdi 6 TE
Napisano

Labi ti ma? alc na 3????? Jest sem ga kar izklopu.....sicer mam pa bass +6 treble +5 mid +2 pa rear +2.........dela pa kar fajn...mogo?e si omislim ?e en mali woofer?ek za odzadi...sam da malo zvok "obarvam".... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akustika v Mazdi 6 TE
Napisano

Zanima me, kak?ne so va?e izku?nje z ozvo?enjem v M6 s TE opremo. Meni se ne zdi ravno vi?ek. Ali je kdo dokupoval kak?ne druge zvo?nike. Aja, kako je pa z originalnim MP3 predvajalnikom?

?e to me zamima: ali se dajo vgraditi samo originalni predvajalniki (CD, MP3, ...) ali obstaja ?e kaj drugega?

Ozvo?enje v M6 TE je dosti podobno kot je v mazdi 3....s tem da mislim da ima mazda 3 malo bolj?o zvo?no razporeditev!

Sicer pa pravijo da je MP3 player od mazde kar uredu ?e je bil vgrajen po letu 2003 sicer pa je malo slab?i.

Daje se ugradit tudi alternativni avtoradii s tem da more? najprej kit nabavid da lahko sploh da? drugi radio noter...

Poglej si pod temo tuning---> MP3...tam bo? najdu ve? odgovorov...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gps
Napisano

Ja ja...imata oba BT povezavo.......torej kateri GPS sprejemnik mi priporo?a?.....istega kot tvoj??

Sam tvoj garmin je sam umesnik...nima svojega ekrana oziroma displeja.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatna oprema
Napisano

Ok......s tiste strani mi ni uspelo ugotovit ceno za pozovalni ra?iunalnik...ker ga tudi jest nimam....:/// MAm opremo TE in potovalnega ni...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.