Serijsko so bile gor ja, ?etrto leto letos - 45t kilometrov, profila pa bi ?e blo za en mal, samo so bile tudi po notranji strani po?rte, tako da sem ?e optiko naredil. Pele so pa ?e prej?njemu lastniku kot mi je povedal. Mislim da so Turanza ER 300. Ne rabi? ?portnega avspuha,hehe.Tisti zadaj so morali biti ?e kar mal glasni da sm jih sli?u.
najboljse letne so definitivno bridgestone...razlog: drzijo do konca profila in je glih v tem njihov najvecji plus (so pa glasnejse to je res, ampak majhen minus glede na pluse)
te zimske so pa res kot bi vozil z rezervno gumo...(nuja)
Bridgestone pojejo kot da bi imel cel cerkveni zbor na zadnjih sede?ih, zdej pri zimskih je pa vse tiho, ?e sam ne morem verjeti. Dr?ale pa so dobro ja, samo so me ?e u?esa bolela,hehe, prvo sem mislil da je le?aj fu?
Jest mam ?e pol k teh gum,hehehe, vsako leto nekaj kupujem,menjam itd. zdej pa upam da se bo malo umirilo vse skupaj, spomladi ?e ene dobre letne (ne vem ?e katere,bomo se razpri?ali vendar razmi?ljam ali Dunlop ali Goodyear) potem pa mir za en cajt
Sam to je res, sklepati po obesku za klju?e - matr tak folk se da ?e dobr "scat pelat"
V bistvu je takole da sta to dve re?i ki jih dejansko dobi? ob nakupu nove Mazde na Cosmosu, razen ?e je pa res tak?en mutivoda in si je oboje pridobil sam. Mogo?e je pa ?lo za kak?no komezacijo, kaj pa ve?.
Razen ce je sedaj res BMW glaven, pa mora mazda ven
Je Mazda ?e vedno glavna, ven je ?el Citroen in trgovina z rezervnimi deli.
mogoce mu gre za nohte in se ga hoce znebiti :ne vem:
Ta je ze prodana, pise spodaj samo se srebrna....
Vsekakor pa je potrebno najti poreklo - avto je (ce mene vprasas iz tujine), zakaj bi nek kvazi avtoprodajalec nove mazde prodajal???
Mogoce so bile poskodovane pri prevozu ali pa testne...
Vsaj siva je od Cosmosa, vidi? po prvi pomo?i, pa tudi tale obesek na klju?u je od Cosmosa, sem ga dobil pri srebrni Mazdi zraven ki je bila prav tako kupljena pri Cosmosu. Tako da uvo?en ne more biti, prav tako se pa to da pogledati ?e na prometni. Testni tudi ne ker je skoraj ni? prevo?enih. Res zanimivo.
Tole je pa res poceni, lahko da se je zmotil v ceni (pi?e spodaj glede to?nosti podatkov), lahko da DDV ni pla?an. Glede davka lahko preveri? na internetu ?e je pla?an (mislm da se ?e da).
Mah pri nas so sami grebatorji in ?alabajzarji, zato pa tko je.
Mogo?e kot zanimivost, ?inezarji majo ve? v glavi kot na?i, velikokrat hodim v ?ineze restavracijo na Poljanski (frekvenca ljudi je ok, zato me tudi ne skrbi za kak?ne ne?isto?e,?eprav nikol ne ve?), no ampak, carji so pred cca. dvemi meseci spustili ceno kosilo iz 6,5 eur na 5,0 eur (pa je recesija), + za ceno ene pija?e, dobi? dve (no pa cene niso nabite, pla?a? za Zalo 0,5 lita, 1,80 eur in dobi? 2 fla?i). Ampak kaj sem opazil, folka je vsaj za 40-50% ve? kot prej, prav tako ?tudentov kot ostalih ki gremo tja na ke? na kosilo, in porcije so solidne. To jim je biznis, zni?ali so cene sredi recesije in s tem privabili ve? folka in v bistvu z zni?anjem cen zaslu?ijo ve? kot prej.
No pa da bi npr. OMV zni?al ceno za npr. 10 centov, ma 3/4 ljudi bi ve? tja hodilo tankat, ve?jo koli?ino bencina bi prodali in s tem dobili ve? popusta pri nabavi, ker bi se pa pove?ala masa ljudi (grem stavit da za ve? kot bi bil % zni?anja cene) bi ?e ve? zaslu?ili. Ampak jebi ga, to so kartelni dogovori glede cene in vsi dajo na max in nas "rajo" rubijo, sami imajo pa zaslu?ke do amena. Pa konkurenca gor ali dol. OMV in Petrolu se ne mora noben po robu postaviti, bi bilo pa druga?e da bi npr. ?e Agip in Shel ob vsakem Petrolu in OMV-ju postavil pumpo, pol bi pa ?e lahko rekli da imajo konkurenco.
Ruski car.... stanovanje dvosobno 60kvadratov... najem 450 ?, ker je od kolegice in mi ga je pod ceno dala... pa ?e stro?ki cca 150 - 200?.....
cca. 450 eur te pride kreda 100.000 na 30 letpa je tvoje ko si star 60 let pa vemo da za 100t lahk sam sanja? 60m2
Ho?em povedat da cene so bolane do konca. Kot da je Slovenija drugi Arabski emirati in ima vsak od nas 3000eur pla?e.
Hmmm, Sava je letos res spustila cene na minimum in upam, da se jim bo obrestovalo. Meni pa tudi ker sem kupil nove gumice in obenem nisem bankrotiral. 195/50 R15 je pa res fajn dimenzija.
To je zmagovalna dimenzija, jo kar pogre?am. Najve?ja fora je da je razlika med litkami 15 in 16col - 2-3 eur/komad, pri gumah pa med npr. 195/65/15 in 205/55/16 cca. 40 eur/komad, kot da so 16tke iz zlata delane
hehe...?e jo bo? mel v dnevni sobi je ok, druga?e bo? takoj zajamral zakaj mora? dat 2t eur nanjo da bo? sploh lahko kam pri?el ...no sej nisem tak anti privr?enec evropejcev, samo ne vem no, avto je z razlogom poceni. Pa renojev avtomatik?? hmm ne vem. Potem si raje kak?nega C5 nabavi pa lepo plava? po cesti kot direktor
Tiste moje od katerih sem prilepil slikico so nekaj ?ez 60 eur/komad,nove,dvojni lak+vijaki, 16 col pa ?e zastonj ti jih pripeljejo kamor ho?e?. Imajo ?iroko ponudbo, poglej malo www.gumi-center.si , 370 je res too much, so le original ampak...., gume sem pa kupil preko mimovrste.
Ja, tiste je kar te?ko dobiti, ampak se dobi, mah bolj se je bat za kak?ne vtikljive policaje oz. bog ne daj da ima? nesre?o in ti grejo gume gledati ter vidijo da niso ok s homologacijo, pol si ga pa nasral
Savo dobi? tudi po 44 eur v LJ, je pa res da mora? potem v?teti ?e monta?no (?e ne pozna? kak?nega vulkanizerja je pa? res drago), do La?i?a pa nazaj je pa cca. 200km. Tako da je za prera?unati si kje in kako te ceneje pride.
Tudi za fotra gledam gume 195/65/15, sem ga komaj prepri?al da nebo nalitih vzel , samo fotri kot fotri, ima zimske 2 sezoni in zamenja gume, gledam Sabo ampak me skrbi kako bi bilo z njimi poleti in po mokrem (ok bolj kot nalite ?e ampak,..). Itak pa da ho?e poceni ?ez priti, no sej tud umirjeno vozi zato pa ima ?e ?kodi?ka preko 300t km v devetih letih. Gledam kak?no Fuldo,...hmm
Res da pogleda? ra?unico mo?an bencinar + plin je terna. ?e v osnovi je ceneje kot dizel, nima? problemov s temi dpf-ji ipd., pa ?e 50% cenej je plin kot bencin tako da....sploh ni za razmi?ljat, pa ?e ekolo?ki si kar je zdej moderno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Serijsko so bile gor ja, ?etrto leto letos - 45t kilometrov, profila pa bi ?e blo za en mal, samo so bile tudi po notranji strani po?rte, tako da sem ?e optiko naredil. Pele so pa ?e prej?njemu lastniku kot mi je povedal. Mislim da so Turanza ER 300. Ne rabi? ?portnega avspuha,hehe.Tisti zadaj so morali biti ?e kar mal glasni da sm jih sli?u.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani