Skoči na vsebino
Nova IMPRECA!
Napisano

Teli Subaruj?ki tut men ratujejo zmeri bolj v?e?, nedovg nazaj sem se pelju s prastarim Legasijem 4WD, pa z zna?ilnim bokserjem in je res filing po snegu s 4 kolesnim pogonom, kej ?ele ?e ma? konkretne konje pod svojo oblastjo! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Solidarnost v prometu?
Napisano

Jaz pa mislim, da so v nekem smislu po?asni ?ofiji (beri pol?i) celo bolj nevarni kot nekdo ki pelje 10 ali 20 km ?ez omejitev, sli?i se sicer mogo?e mal ?udno, samo ?e pomislite, da nekdo pred vami vozi 25, a omejitev je celih nadzvo?nih 50 kmh, pa se za takim divjakom neki cajta vozi?, po mo?nosti se ti mal mudi, pa mater milo, ?e ti ni takega modrega drka?a pred tabo po parih kmjih dovolj in ga proba? prehitet za vsako ceno, skorajda ne glede na situacijo, no in takrat pa se loh zgodi kej neprijetnega. <_<

Pa ?e ponavad uni ki ful po?as vozjo dostkrat tut glava direkt naslonjena na vetrobransko steklo (zorni kot itak 5 - 10 stopinj), pa spremljamo pooo?asi kaj se dogaja okrog nas! :blink:

Mene v prometu med drugim skoraj najbol iz?ivcira ko nekdo telefonira (jasno brez instalacije) in v tej fazi mu je vsaka hitrost prevelika seveda, tko da pol vozi kot bi se mu sanjal! :angry:

Mi je pa velik bolj v?e?, ko se taki telefonisti ustavijo ob cesti (tko da ne ovirajo nobenga), pa pol debatirajo po mili volji (no vsaj dokler mobira?un ni prazen al pa baterija) po svoji cigli! :rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Solidarnost v prometu?
Napisano

Jz pa upam da se tistim nasproti voze?im "psom" (ki no?jo opozarjat na liziko policijsko) hitro vrne milo za ?ajfo in tut oni kdaj kako kazen colajo! <_<

Kar pa se prometa ti?e, pa mam ?e vseeno raj? lj sistem kokr ko sm vidu v beogradu, da vozjo v rde?o oz. mel sem ob?utek da ?e stvar spominja na atene, kjer ?e ustavi? na rde?i, ti ka?ejo ?e si fooknjen, festival trobil pa itak sledi na vsakem koraku! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Natjecanje...
Napisano

Klobuk bo mogu ?e neki cajt po?akat (al na pomlad oz. poletje), al pa da se ?e mal postaram pa bom tko kt vsi penzi?i, ki nosjo klobuke, aja sam ?e kak?no pero bi si mogu gor zataknit, pa bi biv loh jager! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pljuvalnik za ?rtve zaparkiranja
Napisano

Ob takih pripetijah, je bol? da pametnej?i odneha, ker drga? se loh ?udno kon?a! <_<

Npr. David da bi ti unmu starcu kej po?kodoval avto, pol ko dobr pomisli? kaj bi mev od tega, razen sitnosti in stro?kov, pa ?e izpadel bi kot total psiho agresivc! Takrat je res dobro ostat hladen, pa ?eprov je te?ko k svinja! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss, jaz pa sem 1x ?e skoraj biv v vlogi teh tvojih "kolegic" s parkinga, ko je isto nekdo ?e neki cajta ?akal, jaz pa jasno v napa?no smer (po bli?nici) in direkt noter, pa ?e te?em stran od pleha, ker se mi je po?teno mudil, pa se en stari za?ne dret za mano: Mladina brezobrazna, k smo bli mi mladi, je blo vse drga?, itd. :P pol pa sem dojel da sem mu spelju parking pred nosom in se mu umaknu, obenem pa sva se zmenla da loh parkiram za njega, ker bo dlje odsoten od mene. Pa je biv vovk sit in koza cela, oz. sva bla oba zadovljna! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Solidarnost v prometu?
Napisano

S tabo se pa ne bi upal pokra igrat, ker nikol ne bi vedu kdaj blefira?! :P

Je pa dobra ideja tole, kako prpravt divjake da zmanj?ajo, ker skor vsak bo pomislu na kape in prbremzu! :D

Ja tista reakcija je bla pa res motori?na da si se izognu, je pa mogu bit sicer tut spredi en penzioner cvikator! Oni ponavad pani?no pohodjo do podna in to bremzo ne gas! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Symon, calm down, ?e je to najhuj? kar se ti je letos v va?em Mjav Yorku zgodilo, pol to ?e ni konc sveta! :P

Pa tut ?e bi ?enska pustila telefonsko napisano, ?e vedno mislim da bi se ti bolj spla?al poklicat kako mlaj?o in malo "manj pri sebi" :hohoho:

Men je pa tkole ko me en zaparkira (in se mi ne mudil totalno), v?asih prov sme?no, ko un drugi pol pri?akuje da mu bom ..... vse po spisku, jaz pa mirno ?akam in pol v miru speljem, sicer sem pa imel tut jaz tako obdobje, zdej pa se ?e staram, zgleda :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Solidarnost v prometu?
Napisano

Zdej pod naslovom solidarnost v prometu, bi si loh marsikaj predstavljal, npr. da ko nekomu stroj crkne, da se mu kej pomaga al v tem stilu, no jaz pa sm mev bl v mislih opozarjenje na uniformirane figure, ki jih sovra?i Gargamel! :P

Velikrat pomislim, kok se zana?am na to, da me bodo vedno nasproti voze?i opozarjal na kako radarsko zasedo in pol kolk mi je tut to ?e financ pri?paral, no seveda pa tut jaz jim vra?am z isto mero, pa nekateri itak ne vejo v ?em je trik, pa pol pozdravlajo in verjetno ?e pol ure razmi?la pa kva pa je to za en maher itd., samo namen je pa dober! :bravo:

Je pa spet to vse skupi dvorezen me?, ker pol na ta na?in pa mo?je v modrem pol v?asih tut ne ustavjo najve?jih divjakov, ki lahko nardijo kako orng svinjsko nesre?o in pol bi se lahko celo reklo, da do neke mere podpiramo nevarno obna?anje drugih udele?encev prometa! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.