Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
pred 4 urami je redstar9 napisal:

Nevem kaksna je razlika med levim in desnim ogledalom, da vsem levi trese, desni pa nikomur? 🤯 

No ja, kar se pa crickov tice bom pa jutri povedal serviserju...na zacetku jih ni bilo nic, zadnje 3mesece jih pa kar slisim

Na zivce mi gre, ko prodajajo je vse oh in sploh, ko pa pripeljes nazaj je pa potrebno vse cakat

To sem tudi jaz opazil ja. Levi trese, desni ne. In potem je kar opazno pri vleki prikolice, ko na ta ogledala dodam še ena. 🙂

Ampak to se trese zgleda komplet celo ohišje ne samo steklo. Ker če bi bilo ohišje pri miru, bi tudi dodatna ogledala precej lepše kazaala sliko pomoje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 22. 6. 2020 ob 13:48 je Alex napisal:

Res imajo tanek pleh. Jaz imam tudi že par vdrtin po avtu in se ne sekiram več. Pač pacienti na parkiriščih. 😕

Danes na tretmaju odprave bušk. Menda bo vse ok :) AvtoMedved če bo kdo rabil iz Medvod. Profiji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tko kot je Alex pisal seveda ni fer. Načeloma pa v vozniški kulturi obstaja sistem zadrge, tudi če ni izrecnega znaka za to. V bistvu je malokje znak..Tudi pri izhodi iz krožišča velja sistem zadrge pa znaka ni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Midva se malo poznava , skoraj sosed. Pa ko je začel, sem mu malce reklame naredil tako da ni bilo več kot 200.

Sicer pa če greš vprašat, recimo Poliglob je hud majstr tudi, ta ki mi je zrihtal leder zic, tam je s keramiko nekje 600. Če pa vzameš self-healing fenylab pa še mal več :) Cene so kar..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, pazit je treba kako se pere itd..Mi pravi tip, pol maš pa modele ki pripeljejo avto na pranje, pa noben ne reče, da je keramika gor, ker potem je tudi pranje drugačno. Kaj si pol naredil, nič. Skratka price-performance , je vosek še vedno čist soliden. 

Ker te cene ala fenylab zaščite itd....si hitro na jurja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Edina GJ šestka z pravim bencinarjem trenutno na našem trgu:
1051765.jpg WWW.AVTO.NET
Mazda Mazda6 KaravanG192 RevolutionTop Le30.000km SLO 1.LASTNIK, letnik:2017,24880 EUR :: www.Avto.net ::  
Šel že kdo gledat?
Sem, lani poleti. Tudi vozil sem jo. Tudi nekako poznam lastnika oz je bolj znanec.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.