Nevem kaksna je razlika med levim in desnim ogledalom, da vsem levi trese, desni pa nikomur? 🤯
No ja, kar se pa crickov tice bom pa jutri povedal serviserju...na zacetku jih ni bilo nic, zadnje 3mesece jih pa kar slisim
Na zivce mi gre, ko prodajajo je vse oh in sploh, ko pa pripeljes nazaj je pa potrebno vse cakat
To sem tudi jaz opazil ja. Levi trese, desni ne. In potem je kar opazno pri vleki prikolice, ko na ta ogledala dodam še ena. 🙂
Ampak to se trese zgleda komplet celo ohišje ne samo steklo. Ker če bi bilo ohišje pri miru, bi tudi dodatna ogledala precej lepše kazaala sliko pomoje.
Sem pa ugotovil, da se to dogaja bodisi zaradi tega , ker se avto precej pregreje oz zagreje (po vleki prikolice recimo). Danes zjutraj nič škripanja. Na kaj pa lahko temperatura toliko vpliva sploh?
Mazda je začela kr skripat ko se peljem čisto počasi. Tudi zgolj naravnost. Ma kdo kakšno idejo? Opazil sem pa na morju, enega prašiča smo najahal na cesti, sam dvomim da je to vzrok, ker je malo po podnu samo podrsal. A morm S5 na servis??
ja računam na to, če se bo pa kaka pikica videla pa jbg...Cela vrata res ne bi rad barval zaradi tega. Očitno se morm začet manj sekirat za to, ker potem dosežeš ravno kontra efekt
Tko kot je Alex pisal seveda ni fer. Načeloma pa v vozniški kulturi obstaja sistem zadrge, tudi če ni izrecnega znaka za to. V bistvu je malokje znak..Tudi pri izhodi iz krožišča velja sistem zadrge pa znaka ni.
Midva se malo poznava , skoraj sosed. Pa ko je začel, sem mu malce reklame naredil tako da ni bilo več kot 200.
Sicer pa če greš vprašat, recimo Poliglob je hud majstr tudi, ta ki mi je zrihtal leder zic, tam je s keramiko nekje 600. Če pa vzameš self-healing fenylab pa še mal več Cene so kar..
Ja, pazit je treba kako se pere itd..Mi pravi tip, pol maš pa modele ki pripeljejo avto na pranje, pa noben ne reče, da je keramika gor, ker potem je tudi pranje drugačno. Kaj si pol naredil, nič. Skratka price-performance , je vosek še vedno čist soliden.
Ker te cene ala fenylab zaščite itd....si hitro na jurja
Miru nimaš nikol, ko sem poslušal nasvete kako se pravilno pere, ravna...briše...me je kar minilo vse skupaj. Keramika je in, spet pa ni bogve kaj, sploh glede price - performance menda. Voskanje, si tam tam če ga 2x letno daš voskat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To sem tudi jaz opazil ja. Levi trese, desni ne. In potem je kar opazno pri vleki prikolice, ko na ta ogledala dodam še ena. 🙂
Ampak to se trese zgleda komplet celo ohišje ne samo steklo. Ker če bi bilo ohišje pri miru, bi tudi dodatna ogledala precej lepše kazaala sliko pomoje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani