Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 9 urami je Shrek napisal:

Ampak zastarel. Primeren za oldtajmerje... 

Mogoče res. Ampak oldtajmerji so dokazali, da se lahko vrtijo 30 let in več. Kar pa za te "najsodobnejše dosežke vesoljske tehnologije" nisem čisto prepričan...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Bo moral biti kar zame. Saj drugega kot SUV skoraj ni na izbiro. In samo z bee eeee eeee eeenciiii nskiiiim motorjem - me strese ko samo pomislim nanj...

In v glavnem avtomatiki. Tudi ročnih menjalnikov je bolj malo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Jaz pa sem se odločil, da ji en teden ne naredim čisto nič - niti vrat ne odprem. Je namreč hčerka prišla domov za počitnice in se vozim z njenim. No, pa danes sem otroke peljal na drsališče z ženinim. BTjka pa počiva. Bom videl, kako en teden počitka vpliva na dizelaša. Upam, da mu ne naškodi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ja, ja, vemo, kako gre ta reč naprej.

Najprej premium avto, nato premium gume, sledijo premium servisi, nato premium sopotnica, takoj nato pa jamranje, da je plača premajhna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Za 180€ ti zrihtam 18 salam,... ... ... Dobro, ker si ravno ti, naj ti bo, se lahko zmeniva tudi za 20. Pa jih imaš dovolj za en mesec ne pa za eno večerjo.

In potem sem jaz čuden in je pri meni drago in vsak, ki pride na dvorišče, me najprej vpraša za popust in šele nato za ceno!

Eh, ja, se pozna, de sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabl teh tamestnih. Njim se prodaja zgodbico, ne pa robo. Pole pa pridem jest tja, pa nimam kej kupit, ko jmajo sam kič, ki ga drago prodajajo. Zdej wem, zaki imajo po salonih samo še kič na štirih kolesih in nikjer več nobenga pravega avta, takega, za prave dedce...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano
pred 13 urami je Janez007 napisal:

Samo da ne boš vseh žarnic/diod ven potegnil 😀

Brez skrbi. Ni da bi kaj pobral ven, raje kaj dodam. In ta avto ima eno stikalo, ki ne obstaja. Je pa zaradi tega na slabih podlagah precej boljši...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano (urejeno)

Zdaj ne sveti nobena več. Končno.

Da bi le tako ostalo še dolgo časa...

IMG_20221221_150310314.jpg

pred 4 urami je Janez007 napisal:

OK, ena verjetno opozarja na prazen tank. Kaj pa druga?

Katera druga?

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Število prodanih Mazd po modelih
Napisano
dne 12. 12. 2022 ob 11:38 je Alex napisal:

Pa ni vrag, da ga rabiš? 🤗 Se ni glih za hvalit s tem. 😉

Hja, glej, med vožnjo niti telefonirati ne smem, ne pa, da bi počel kaj drugega. In če je le možno, raje vidim, da ženska na desnem sedežu vzdihuje kot pa da mi "polni glavo" celo pot. Zato sprašujem, če je vibrator že v serijski opremi ali ga je treba posebej doplačat. Saj sva do zdaj to reševala drugače, ampak če je tehnologija šla naprej, bi znalo biti, da se čas potovanja bistveno skrajša kot pa da se vsakih nekaj deset kilometrov ustaviva pa da uredim to "po starem"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 12. 12. 2022 ob 11:22 je Slivka napisal:

Izbiramo nov avto pa gledamo tudi CX-30. Baje je to najboljši in najbolj opremljen avto v naši galaksiji in bližnji okolici. Pa me zanima, če ima v serijski opremi tudi vibrator na desnem sedežu ali je to dodatna oprema?

dne 12. 12. 2022 ob 12:08 je Shrek napisal:

Je na voznikovi... 😂

Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabl usega tega...

@Alex je za ženo kupoval CX-30, a ga večinoma vozi sam. In je nadpovprečno navdušen nad tem vozilom. In prav ognjevito prepričuje bližnjo in daljno okolico, da je to najboljši avto v naši galaksiji in bližnji okolici. Zdaj pa zvem, da ima ta avto vibrator na voznikovem sedežu. Kam si ga pa nastavi?

No, če dobro premislim, mogoče pa nočem vedeti...

Edino, kar bi mogoče bilo zanimivo izvedeti: a je @Alex kupil CX-30 ravno zaradi tega vibratorja ali mu je avto šele po nakupu tako prirastel k srcu zaradi tega vibratorja?

No, če dobro premislim, mogoče pa tudi tega nočem vedeti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano
dne 10. 12. 2022 ob 14:37 je Bini napisal:

Začelo se je......:hohoho:

Končalo tudi. In to me malo jezi. Če zdaj pripeljem avto na servis, nimajo kaj ugotoviti, ker vse dela... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 20 urami je sportman333 napisal:

no comment, haha, ta zadaj je premalo trobil, mogoče bi se ustavil, če bi bil @Boss za njim :)

SIOL.NET

V Notranjih Goricah je tovorno vozilo zapeljalo v prenizek železniški podvoz in obtičalo. Dogodek je posnel eden od voznikov, videoposnetek pa se je včeraj znašel na največjem spletnem forumu Reddit...

Zdaj se boste pa čudili, kako in zakaj in kdo koga kaj...

Saj sem že pred leti pisal, da se to dogaja in da se bo vedno bolj to dogajalo.

Pohlep dela svoje. 

Včasih je bil vsakdo mojster svojega poklica, pa ne glede na to, kaj je delal. Zdaj pa je važno, da ima papirje, pa četudi izdane v Sayhanu, samo da je pripravljen vozit za 600 evrov na mesec. Potem pa rata, kar rata...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

... ... ... ... ...

Jaz sem se sam odločil (in nihče drug "me ni odločil") kaj bom kupil.. ... ...  😉

Pa sem bil prepričan, da si enkrat nekoč razlagal, da je žena imela precej pomembno vlogo pri odločitvi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.