Res je, ne prav vsak. Jaz, na primer. In tudi kregam se ne. Jaz samo razložim, zakaj imam prav. No, včasih si pri razlagi pomagam z lopato, ampak to je samo "tehnika razlage"...
Ti itak daš gor na letne gume verige za vezat domače ljubljenčke. Po asfaltu se pa bolj malo voziš. Tvoj avto itak ni mišljen za na ceste. Bolj za gmajne in vlačit drva iz hoste.
1.) Verige za vezat hišne ljubljenčke so precej tanke. Jaz uporabljam verige, ki so ostale od vezanja bikov - 1100 kg težka žival ni ne hišna ne ljubljenček...
2.) Za po gmajni in vleko drv iz hoste setne gume niso primerne. Saj tudi nihče ne gre v natikačih na Triglav. No, ja, gre,... Ah, pozabi...
Se vidi, da sm kmet an s hribu doma pa ta mestnih ne razumem glih tanartabol...
Kakšna znanost okoli gum in to pri tistih, ki živijo manj kot 400 metrov nad morjem. Mi, hribovci, ki živimo na skoraj 1000 metrov nad morjem, pa kupimo zimske gume brez spektakla in senzacionalnih novic...
Zanimivo je pa to, da take silne študije delajo vozniki bencinarjev. Vozniki dizelašev se raje ta čas vozimo in uživamo...😛
Treba je vedeti, da je narod čedalje bolj zabit v glavi in enostavno več ni sposoben voziti avt brez ... ... ... ...
Še z vsemi temi sistemi ga ni sposoben vozit!
Dež se je zlival na polno, vidljivost nikakršna, kombi bele barve (da ga je še težje opazit), pa možakar ni sposoben obrnit stikala in prižgat luči. No, luči bi že prižgal, ampak mu noben sistem ni sporočil, da jih mora...
Uf.. No, upam, da pri nas v Sloveniji ni takih psihičev. 🤔
No, kar se psihičev tiče, jih pri nas gotovo ne manjka! Zdaj, a so taki ali pa drugačni, to bomo pa še videli. Vsekakor pa smo dežela, kjer se čudne ideje zelo dobro primejo...
Je to hec al bom moral po 20letih onovit črni pas....🤔
Ma zarad mene imaš lahko sivodrlajsast pas. Jaz imam pa rdeče-črno Jonseredko pa železno lopato z lesenim ročajem pa... A, eto, jaz imam pa črne vile za gnoj. In jih ni treba obnavljati, so še čisto v redu!
A jaz pa nisem bogi? Delam od jutra do večera, na plačila čakam po dve leti, karkoli hočem prodat mi zbijajo ceno do minusa, karkoli hočem kupit je 1000 evrov (če ni ravno štruca kruha), vsi se obnašajo kot da mi denar na vrtu raste,... A jaz pa nisem bogi?
BTjka je izdelek iz železa in plastike. Ko bo stara 15 let, bo čakala na razgradnjo, pa ali zgonjena kot iz prve bojne vrste ali pa ohranjena kot nova. A se ti tudi kramp in lopata smilita? Zato jih pa je tako, da bi vsi radi službe, delal ne bi pa nobeden: vsem se orodje smili...
A samo meni deluje, da ima kabino čisto nazaj potisnjeno? 🤔
Zato, da zadnji del bolj iz ovinka vleče - lažje driftanje.
Pa da potnike zadaj bolj premetava, ker sedijo na zadnji osovini, ki je zaradi oblike avta bolj obremenjena. Sploh mora biti poseben občutek, ko na to obesiš zadaj še nosilec za kolesa in na streho privežeš trugo...
Sicer ne eno ne drugo ni pozitivna lastnost, ampak, glej, Japonske inžinirje že nekaj časa ne razumem lih tanartabl. Mogoče zato, k sm kmet an s hribu doma...
Sm kmet an s hribu doma, pa se na pospeške ne spoznam lih tanartabl. Vem pa, da ima večina avtov katastrofalno slabe pospeške. Kako to vem? Ko mi kdo v križišču izsili prednost traja precej časa, da pospeši in moram za njim močno zavirat. Vem pa tudi, da tak avto lahko blazno hitro pospeši. Pa brez nekih predelav. Dovolj bo, da mi enkrat zapelje pred polno obremenjeno BTjko pa da ne morem dovolj hitro zmanjšat hitrost. Še Verstappen bi se čudil pospešku...
Pa kdaj pomisliš da ti takrat guma poči? Samo vprašam za prijatla
A ta tvoj prijatelj mogoče dela na pogrebnem zavodu?
Čeprav, resnici na ljubo, če je avto vzdrževan tako kot mora biti, ne bi smelo biti hude in bi vzmetenje to moralo kompenzirat, da se varno ustavi. Potem so pa tu še zračne vreče, pa bočne ojačitve, pa... ... ...
Čisto resno: jaz sem pred leti tik pred dopustom peljal Mazdo 5, da so obnovili amortizerje. Na poti pa nam je na kamp-prikolici razneslo gumo na avtocesti pri hitrosti 100 km/h. Avto se je sicer tresel, ampak smer je pa držal in sem prevozil še kakšnih 500 metrov do počivališča in tam varno ustavil. Če sem jaz celo kompozicijo pri stotki ustavil, bi se pa menda moral tudi solo pri dvestotki...
Smo vsi hoteli Mazdo v "premium" razredu in sedaj imamo" super premium " še ceno......😳🙃😛🥴😤
Do takrat, ko bom jaz začel samo razmišljat o menjavi bo že tam nekje 80k€.....😁😉
Ne se sekirat. Do takrat, ko boš ti začel samo razmišljat o menjavi, CX-60 ne boš več dobil, ker se bodo samo še električni prodajali. In zato ti bo čisto vseeno za ceno CX-60...
Zdaj samo še od Mazdinega znaka dol montiraj dve kromasti palčki, vmes pa en bel trak. Pa bo zelo podobna premijskemu Bavarcu, iz katerega se vsi norca delajo, ker ima tako veliko masko spredaj...
Zakaj potem v tovarni ne posprejajo avta s tem, preden gre s tekočega traku? Ne pa da moraš ob nakupu plačati še 130 evrov, da ga operejo in pripravijo za prodajo (dajo notri brezplačne predpražnike)...
saj obstaja BT-50 model year 2022, ampak seveda kot za večino JAP modelov/znamk vsepovsod samo v EU ne....kjer nam prodajajo samo peščico, kar velike "ne EU" firme ponujajo....žal;
Janez Jelen bi bolj težko peljal Atlasov kompresor 80 km daleč (nikjer bližje nismo dobili minerca). Pa še marsikak drug tovor, ki smo ga privlekli od blizu in daleč. Predvsem od daleč... Tako, da njihovi izdelki mi prav nič prav ne pridejo...
@Slivka ti avti so za na surfanje ne za v hribe drva vozit.....😊😆👌
Sm kmet an... ... ...
Eeee, čakaj, po novem gre malo drugače...
Torej, sm lep kmet an s hribu doma, pa se ne zastopm prou preuč na surfe, ma toliko pa že, da vem, da je predolg za tisti kesonček. Torej bi ga vseeno moral vozit na strehi. Tole tu pa, sploh, če je notri bencinar, je zgolj in samo golf- voziček, da se tisti, ki igrajo golf, prevažajo po igrišču skupaj s svojimi palicami...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je, ne prav vsak. Jaz, na primer. In tudi kregam se ne. Jaz samo razložim, zakaj imam prav. No, včasih si pri razlagi pomagam z lopato, ampak to je samo "tehnika razlage"...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani