Skoči na vsebino

Ni blo danes ampak včeraj, menjal zimske gume za letne , zdej pa pogledujem že proti rednemu servisu, ki bo maja meseca. Pomoje menjam še zravn komplet diske in ploščice ker odkar mam avto jih še nisem. Upam, da dobim iz nemčije kaj pametnega in ugodnega.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja jst mam 2 pripombi an Trgo ABC, mal so mi strop umazali in pozabli ščistiti par prstov si vidi gor

In en črno letvico na vratih so mi odrsali zgleda ko so brsuli/polirali nad vrati in so jo pozabili spolirat,.. ma te dve zadevi bom sam rešil, ostalo zgleda OK

Kej dosti se za 10let star avto pa ne bom sekiral, kvaliteta storitev je pa žal povsod padla

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

Toča popravljena. Zdej ko morem jutribobut v letne pnevmatike

20240408_134036.jpg

20240408_134026.jpg

20240408_134022.jpg

So pa kot zgleda prebarvali streho in haubo ker je vse popolnoma brez pikic... Pismo zgleda boljše kot pred točo 😅

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano
pred 21 minutami je Slivka napisal:

Tista je pa na modrem Mitsubishiju se mi zdi. Al pa na Subaruju...

ja nekaj modrega je blo ja,..videl na fbju na eni sliki :) ravno tako goriška targa

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Aha, se kr polulam not, da je cenej. Pa zadi v kestl od AdBlue tud. 😜 Tekočine za žmigavce pa ne menjam več tko da prodam tole kantico, če kdo rab - je skoraj polna. Vsaj še za 5000 mežikov je notri.

image.png

Maš link kje to nabavit ?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Bodi pri pameti,..kdo ma čas se 1x na mesec jajcat pa prelagat,..skoz jih puščam eno na drugi, nikol problemov

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz mislim da lahko dam zimske dol kod obim avto od popravila,.. pa upam da ne bo v LJ več snega 😅

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Bi mogli omejit, da majo vstop samo premium člani ki plačajo 😬

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.