Diski že mejo nekaj roba, pa tudi občutek imam kot, da je vse "zmatrano". Zdej sem imel nadomestna jajca od megana pa se mi zdi, da je boljše bremzalo 😅
Ni blo danes ampak včeraj, menjal zimske gume za letne , zdej pa pogledujem že proti rednemu servisu, ki bo maja meseca. Pomoje menjam še zravn komplet diske in ploščice ker odkar mam avto jih še nisem. Upam, da dobim iz nemčije kaj pametnega in ugodnega.
Ja jst mam 2 pripombi an Trgo ABC, mal so mi strop umazali in pozabli ščistiti par prstov si vidi gor
In en črno letvico na vratih so mi odrsali zgleda ko so brsuli/polirali nad vrati in so jo pozabili spolirat,.. ma te dve zadevi bom sam rešil, ostalo zgleda OK
Kej dosti se za 10let star avto pa ne bom sekiral, kvaliteta storitev je pa žal povsod padla
Aha, se kr polulam not, da je cenej. Pa zadi v kestl od AdBlue tud. 😜 Tekočine za žmigavce pa ne menjam več tko da prodam tole kantico, če kdo rab - je skoraj polna. Vsaj še za 5000 mežikov je notri.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni pa suha domača klobasa
Povezava za deljenje
Deli na druge strani