Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Evo teta me je pripeljala do Mercatorja in nazaj

Za nazaj sem jo mal testiral, namesto levo, zavil desno in sel skozi center. Teta je lepo racunala sproti (razen annoying route recalculation, ki je res annoying), info se je izpisoval na heads up displayju, znake za hitrost je ok kazalo (iz 90 na 60 kamor je bil znak)

Zaenkrat all good

Jutri do Kozine porocam se avtocesto/hitro cesto

Kartico sem naročil 14 marca, dobil danes, tako da 15 dni (brez carine, ker je šla čez Madžarsko)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Danes namontiral Nexen Su4

Poročam kako bodo, vendar po prebranem nimam straha :)

Jih pa na njihovi uradni spletni strani ni navedenih zgleda so 2022 bile zadnje serije (sam imam isto DOT22) - mogoče kdo ve, katera guma je naslednjica?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Smučke/bord gredo v prtljažnik (če ne strešni nosilec in je)

Kolo ležeče, brez sprednjega kolesa

Park senzorje dobiš na Aliexpressu malo morje tega

Vzdrževanje kot vsak avto - glede na to, da je bencinar nekig groznih hib ni. 19ke dobiš tudi 100€ po komadu kakšen Nexen

In ja, lahko menjaš kakšno žarnico :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Od tega:

FB.WATCH

Uf, krč v nogo je med vožnjo🏎️💨 kar nevarna in draga reč. Nasvet, da vam še malo pomagamo - 🪞špegli so v avtu z namenom😁 #pricakujNepricakovano...

in tega:

WWW.FACEBOOK.COM

Jah, ni blo glih pametno tole, ane😶🌫️ Fejst mim💨 pihnu🤦‍♂️ . Sicer ni opravičilo ampak je bil voznik v postopku vsaj zelo korekten. #varnost...

do tega:

WWW.AVTO.NET

Toyota Yaris GRMN 361 400, letnik:2019,22000 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.