Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Raje bancno kartico tko kot v sloveniji, ker v srbiji ti zaracunajo po slabem tecaju. V makedoniji na enih pumpah ne bojo hotl vzet evre.

Tko da najboljs maestro pa mas mir.

Tudi cestnine v srbiji placaj s kartico, za makedonijo pa rabis kovance (3x1 eur)

mogoce ti rabis 3x1e boss bo rabil malo vec, ta prva cestninska postaja je takoj 1.5e ostalo pa po 1e. :) drugac pa ja najboljse da placas s kartico. v srbiji pa nikakor ne sposkusaj placat z e ker te bojo obral. 

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstranitev DPF
Napisano

no, ?e potegnem ?rto: itak da nekateri niso imeli te?av s filtrom, ?e so ga prodali pri 120k km. Od tam naprej se za?nejo te?ave, odvisno od relacij vo?nje..

180.ooo pa nikoli problemov z dpf-jem, peljem pa ga tako kot se spodobi in se ne vlacim po cesti.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ni glih oglas, ampak ?e mogo?e koga zanima...kolega prodaja originalna aluminijasta plati??a od mazde 17" in 18" ter zasilno rezervno kolo 115/75/15...?e koga zanima...

17" mislim, da so taka, kot jih ima JEST in zimske pnevmatike gor...

18" so pa nekaj takega..kot so na tem avtu....http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9510161&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%20CD140%20TE

cena za 18?

pa ja ni ta kolega iz konjic, ki je razbil mazdo6 na tesni furi?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 2008 XENON
Napisano

Mazda ni nemc tako da ob vklopu se ksenonke ne naravnajo oziroma ne grejno gor dol levo desno, tako kot pri nemcih, ker pri njih je ta postopek hiter oziroma dejansko vidis kako se nastavljajo, pri mazdi pa se to dela pocasi. in mores res dobr  opazovat pa da vidis kako se nastelajo. upam da si me razumel. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Sem pa danes spet trpel med temi inozemskimi cestnimi intelekti... pa to ne more? verjet kaj po?nejo.

Francoz mi sko?i direkt izza kamiona, da je blo treba na polno zavirat, Hrvat se je odlo?u, da bo mal s?ekiral obcestne table in je pa? pravilno spustil hitrost na 60km/h in to na AC.

Starej?a Belgijka se je postavila na prehitevalni pas in previdno s 95km/h se ni pustila, da bi jo kdo premaknil od tam tako, da je pa? cela kolona bila prisiljena iti mimo po voznem pasu.

O Nemcu in vo?nji s prikolico skoraj s 140km/h pa sploh ne bom izgubljal besed.

Presene?en sem bil pa danes nad Italijani saj so vsi vozili res lepo in v skladu s predpisi in cestnim bontonom :rispekt:

Vsaj promet ni oviral.. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.