Heh, za tega bavarca pa mislim, da cena kr gor raste Nazadnje, k sem jo opazil, je bila cena nekje pod 20k ?! Sam je pa res, da je vredna tega dinar?ka ?e prisega? na ve?no klasiko
Boss, pol sm pa js bil optimist, ko sm postavu 1500? ceno
In "optimist" jo prodaja ?e vsaj 3 mesece; ne bi rekel, ?e bi bla 1.8 al pa GT verzija, tko pa...Mogo?e, ?e bi bla res u nulo ohranjena in porihtana na "kupi-pelji-vmes samo redni servis narest" varjanto
No, sej se mi je zdel, da neki ne ?tima na avtu in da se je prodaju za male pare Mi je bolj?a polovica celo predlagala, da nej sojo kanto prodam (jozagulikoza you ain't alone) in tega kupm, sam kokr prav?, da je bolehna...
Ammm, tole je ?e skor dva tedna zdej v moj gara? parkirano In slike varajo Prej?nji lastnik je bl malomarno z njo ravnal in jo je ?ist zjahal...tko da, namest da bi se jo karoserijsko lotil, se z motorjem in ostalimi malenkostmi ubadam
na forumu ni veliko lastnikov doti?ne mazdice, samo kot ostali pravijo, z nakupom le-te ne boste zgre?ili...zadnjo besedo pri nakupu bo verjetno tako ali tako imela va?a h?erka?
?e ne gre druga?e in ?e imate dovolj ?asa na razpolago, naj vsaj testno proba 2 ali 3 znamke, da sploh vidi, kaj ji najbolj ustreza
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In ceno je nazaj dvignu na 4k ? Nazadnje jo je prodajal za 3600 ? preden je izginila,?e me spomin ne vara
Povezava za deljenje
Deli na druge strani