Ni? ne bo iz tega "na ?rno", se ne spla?a. Na MMS pa ne vedo ni? kaj, morem ?e malo gnjavit, mogo?e bodo takrat kaj izdavili. Sam zdaj jih bom pustla pri miru, ko so prazniki...aja, vesele praznike vsem
Moj avto je letnik 94 in seveda nimam homologacijskega karton?ka. Ker se pa po?asi spravlam k temu, da bi homologirala vzmeti in plati??a, me zanima ali lahko dobim karton?ek (tisti tamali) na RTI-ju ali mora biti karton?ek (izjava) iz Mazde - MMS? Na UE Kranj (kjer je bil avto prvi? reg.) so mi rekli, da ne najdejo prvotne izjave oz. ?tevilke (pa sem jim ful gnjavla)...Potem so me usmerili na Ministrstvo, kjer mi je en gospod napisal:
Duplikat potrdila o skladnosti izda prvotni izdajatelj potrdila, ali
zastopnik proizvajalca za to znamko v SLO. ?e za dolo?eno znamko ni ve?
zastopnika v Sloveniji, potem duplikat izda DRSC Sektor za vozila.
Kot je razvidno iz spodnjega dopisa, je vozilo letnik 1994 in za
podalj?anje registracije ne potrebuje izjave o ustreznosti. ?e je bila na
tem vozilu narejena kak?na predelava, potem je potrebno od poobla??enega
zastopnika za to znamko pridobiti samo tehni?ne podatke o vozilu, ker potem
strokovna organizacija pri pregledu vozila izda SC potrdilo o skladnosti za
predelano vozilo.
LP
Jo?e Tr?eli?
?e prav razumem, moram jaz dobit samo vse podatke iz Mazde o mojem modelu in potem lahko grem na RTI in homologiram....?
Js mam v moji 626ki enake zvo?nike (180W) odspredi pa ?pilajo dobro. Odzadaj pa mam ene Kenwode 200W pa ne ?pilajo pol tolk, tak da razmi?ljam odzadaj o polici z ovalci....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ni to Ferrari na drugem linku??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani