Skoči na vsebino
H4 LED
Napisano

Pri nas je v jutranjih urah rada megla in ?e tema je, pa ti pride vsak dodaten vir svetlobe prav.

Bay watch pa, ga ?e ne predvajajo ob 5-ih zjutraj, ko grem delat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet poostritev zakona CPP
Napisano

Alkohola je ?e vedno polno na cesti jojmene

Kratek statisti?ni pregled dogajanj v no?i na 26.10.2010

Torek, 26. oktober 2010

V 23 prometnih nesre?ah je nastala premo?enjska ?koda, v preostalih 7 nesre?ah pa je bilo prav toliko oseb lahko telesno po?kodovanih.

Zaradi vo?nje pod vplivom alkohola je bilo do streznitve pridr?anih 7 voznikov, od tega 4 v Ljubljani, po 1 pa v Kopru, Novem mestu in Celju.

Ponedeljek, 25. oktober 2010

Pono?i je bilo obravnavanih 13 prometnih nesre?.

V 10 nesre?ah je nastala le materialna ?koda,v ostalih 3 nesre?ah se je 1 oseba huje po?kodovala, 2 pa la?je. Zaradi vo?nje pod vplivom alkohola je pridr?anih 10 voznikov.

Nedelja, 24. oktober 2010

Pono?i je bilo obravnavanih 25 prometnih nesre?.

V 18 nesre?ah je nastala materialna ?koda, v ostalih nesre?ah pa se je 8 oseb la?je po?kodovalo. Zaradi vo?nje pod vplivom alkohola je pridr?anih 46 voznikov.

Glede na to bi pa mogli kazni malo zvi?at :bravo::bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Me je kar groza ker imam zopet problem katere zimske gume kupit za mazdo 6, na prej?nji mazdi 3 sem imel DUNLOP 3D, ki je bila 1A :bravo:

Sedaj pa imam dimenzijo 215/50/17 in ne delajo omenjenega modela v tej dimenziji. :vskalo:

Letne imam bridgestone morda bom probal ?e z zimskimi, ima ?e kdo kak?ne izku?nje?

Lp B

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...&sowigan=Wi

Jaz mam tak?ne, pa so 1a

Na audija pa bom dal te gume http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...&sowigan=Wi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Lej, to mi je ?ist tko padel na pamet in nism ?el preverjat vseh podatkov. Zgolj iz spomina. Ja in vem, da ima suzi samo prednji pogon. Samo bistvo pa ?e zmer dr?i: krste na kolesih... :vskalo:

Krsta na kolesih je lahko vsak avto, odvisno kako ga uporablja?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mnenje o M6
Napisano

morda ta stare.... Pri novej?ih pa tko pu?i? da je veselje. Jaz moje ne morem za 15 prodat, pa me je ko?tala 18, vozim jo pa eno leto....

se pravi, da si jo predrago kupil
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

"mladi voznik"
Napisano

Bom kr tu zastavo vpra?anje.

A kdo mogo?e ve, ?e ima? odvzem vozni?kega in ga seveda more? ponovno delat, ko ga naredi?, si pol spet "mladi voznik", ali ma? olaj?ave "starih voznikov", kot so 0,5 alkoja in 18 kazenskih ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Moj foter ma BT-50 in je prezadovoljen. Avto je vsestranski, se pravi za tak?no pojavo super lega na cesti, zelo dobre terenske zmogljivosti in lep izgled.

Ampak ta avto je naret za povpre?nega uporabnika in ne za ekstremne primere.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

ali pa da ze v startu naredijo kvalitetne vinjete, ce ze placamo 95 za njih...

avstrijska gre dol v momentu :angry:

Avstrijci morjo slabo gospodarit- bolj?a vinjeta za manj dnarja- to jih bo pokopalo bote vidli.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.