jst mam no svoji trojki se original bridgestone turanza, pa sem jih mislil zamenjat ker so malo glasne.
pa se nisem odlocil za menjavo, ker sem ugotovil kljub letniku 2003 guma deluje vrhunsko (3/4 profila)., kar pa za dunlop sportmax katero sem imel na laguni tezko recem.
na volanski konzoli se premikam med komadi, na radiu pa med mapami - kakor ce bi imel veksler. za razdret je malo zajebano, jaz sem ga farmelu v novo mesto peljal pa je bilo za 5 minut vse zmontirano.
no danes sem tudi jaz vgradil xcar link in po prvih testiranjih lahko povem da stvar deluje. poizkusil sem z klici v avto in iz njega pa ga ni zmotilo. no ce se bojo pojavile kake napake sporocim.
tudi jaz iscem podobno zadevo, in tale se mi zdi kar ugodna. namrec moja mazda 3 ima samo avtoradio, ampak samo avtoradio. zdaj pa ne vem ali bo bral mp3 ali ne. namrec po poizvedovanju sem dobil podatke, da ce avtoradio ni bral mp3 jih tudi sedaj ne more. a ve kdo kaj vec o tem?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
na netu jih je cel kup pa me zanima ?e ima kdo kake izku?nje.
bit podgurc je luksuz!
ni ga vitamina ?ez liter vina!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani