Skoči na vsebino
Gume 2008
Napisano

malo sarkasticno ampak po petih letih se vedno 3/4 profila? :)

letnik je 2004 z 27000 km!!!

bit podgurc je luksuz!

ni ga vitamina ?ez liter vina!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

jst mam no svoji trojki se original bridgestone turanza, pa sem jih mislil zamenjat ker so malo glasne.

pa se nisem odlocil za menjavo, ker sem ugotovil kljub letniku 2003 guma deluje vrhunsko (3/4 profila)., kar pa za dunlop sportmax katero sem imel na laguni tezko recem.

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

na volanski konzoli se premikam med komadi, na radiu pa med mapami - kakor ce bi imel veksler. za razdret je malo zajebano, jaz sem ga farmelu v novo mesto peljal pa je bilo za 5 minut vse zmontirano. :vino:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

ja ?it ne. sej ne re?em da mojega ne bo za?elo jebat. sam je pa ?ist identi?en mojemu. sem videl jih imajo na ebayu za nekje 35 e

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

bok

no danes sem tudi jaz vgradil xcar link in po prvih testiranjih lahko povem da stvar deluje. poizkusil sem z klici v avto in iz njega pa ga ni zmotilo. no ce se bojo pojavile kake napake sporocim.

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

bok!

tudi jaz iscem podobno zadevo, in tale se mi zdi kar ugodna. namrec moja mazda 3 ima samo avtoradio, ampak samo avtoradio. zdaj pa ne vem ali bo bral mp3 ali ne. namrec po poizvedovanju sem dobil podatke, da ce avtoradio ni bral mp3 jih tudi sedaj ne more. a ve kdo kaj vec o tem? :punk:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sportne vzmeti
Napisano

pozdrav vsem skupaj

svojo trojko nameravam malo znizat in me zanima ce kdo pozna znamko vzmeti Inter Alloy.

so tudi cenovno najbolj ugodne cca 110 evrov.

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.