Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

Mogoče zapiši v male oglase

Schurda prodaja, frend s foruma, bo poslikal in sestavil oglas, itaaak. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Če koga zanima temnosiva 6-ka karavan 2.0d, 105kw, 2007, brez rje, redno in preventivno servisirana pri dr. Pelku, 1. lastnik, bo v nekaj dneh naprodaj. Cca 1000€. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je Sunking napisal:

Živjo.

Sem ravno registriran na forumu. Malo se spogledujem z Mazdo CX30. Jutri dobim na probo testno G122. Sicer me bolj zanima x186, ampak kaj čem, to imajo.

Me pa zanima ena stvar. Koliko lastniki dajete za neko primerno zavarovanje svojega avtomobila? Vem, da je odvisno od tega, kaj vse gre zavarovalni paket, pa vseeno. Na VW sem namreč spraševal, koliko pride zavarovanja za 1.5 T-roca in je po njihovih informacijah čez glavo tam cca. 800 evrov, soseda, ki je ta model kupila, pa je zavaroavlnemu agentu naštela 1400 evrov. Kar precejšnja razlika.

lp

Med bencinskima 122 in 186 je OGROMNA razlika, tako da če ti bo 122 prerevna, še ne kar obupati nad tem modelom, ker kot rečeno, razlika je res velika in 186 je zelo dober bencinski stroj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Trzna cena je tista, po kateri se avto proda... in ne tista, po kateri se avto prodaja :)  ...

Tako nekako oz. ekonomska definicija bi bila da je tržna cena v tisti točki, kjer se sekata krivulji ponudbe in povpraševanja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.