Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Glede na to, da sm en mesc nazaj vidla tale avto pred avtosalonom v Lahov?ah, mazdohista pa nism prepoznala (zdle k sm vidla nalepko zadi, mi je kapnl, da je bil res on) sramezljiv bi rekla, da je v igri drug avto :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Stari, glej, jaz sem ?enska... Se lahko danes al jutri dobima bilokje pa bo? vidu kdo bo koga kam zbrcal????

ti pridem pomagat :D

Vse lepo in prav me boste zbrcali in banali pa mogo?e ?e zbrisali moje poste samo nobeden mi pa ?e ni uspel povedat zakaj JE ALFA SKRET IN MAZDA BOK I BATINA???

zakaj? ker so italjani ustvarjeni za delat makarone, pice in parmezan,...to bo pa tud use :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Imam pa en problem od kar imam diesla. ?e bi se vrnil nazaj na bencin bi hotel imeti podobne performance kot jih imam pri dieslu. Kle se postavi vpra?anje, ?e bi bilo 150 bencinskih konjev sploh dovolj. :ne vem:

Mo?no dvomim, ?e pa ?e potem bi se moralo vse to dogajati dve prestavi ni?je oziroma pri visokih vrtljajih, kjer sploh obstajata tako najve?ji navor kot najve?ja mo?. Visoki obrati, velika mo?, nizka prestava pa nikakor ne gredo skupaj s porabo - in takrat ne govorimo o razliki dveh litrov ampak bo prej razlika 3, 4 ali pa ?e ve?.

sicer se ne ubadam z vsemi detajli in strokovnimi izrazi,..ampak ?ist iz mojga pogleda,..moja beyba VS. pokyeva beyba,... (govora je o mazdah seveda :P )

...zaklu?ek,...moja beyba je zakon in je ne grem menjat :bravo::rispekt:

?eprou me vztrajno prepri?uje, da bi moja beyba pogorela prot njegovi,..mene ta avto sploh ne prepri?a,..pa sm vozila bencinarko ve? k en mesc,.. :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup RX-8
Napisano

Argumente sem dobil, prav tako informacije, za kar sem hvala?en. In na podlagi vseh zbranih informacij sem se odlo?il, da ne bom ?el v nakup RX-8. Da me bo pa en "pokovc" zmerjal,da sem pacient itd. ..... bo pa ?e malo mleka popil.

no tko kukr si ti prehitr sodu o na?em "mazda ponosu",..in si tud zlo hitr vrnu udarc s pacienti,..tolk o odraslosti,..

mo?ki ego itd,.. :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup RX-8
Napisano

Hm,..?eprav sm se ?ele dons spravla brat tole temo,..bi rekla, da so ti tle vsi po vrst dajal na pladnju argumente,..ampak si ti vse po vrsti zavra?al s trditvijo, da so ti kolegi vse povedal in mazda RX-8 SUX big time. Torej, ?e so ti kolegi ?e vse povedal in vse ve?,..ne vidm razloga zakaj tlele ska?e? v luft da noben nima pojma, ti namre? ?e ve? kako in kaj je na stvari in nobenga ne poslu?a?,..

V tej temi ti spra?uje? za argumente, tisti z izku?njami so ti povedal svoje,..in potem ho?e? ti njih prepri?at z ne?im kar si sli?al od kolegov?? Tisti ki so ti sku?al pomagat, pa? ne i??ejo informacij,..in majo svoje prepri?anje WTF??

Ne razumem kaj hudi?a ho?e? dose?t s tem repen?enjem,.. :whatever:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oktan
Napisano

jah no,..samo o tem ?e govorimo o njih ?e ne pomen, da bo kdo to dejansko gledu :P

druga? pa ja Labi ma? prou,.. :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oktan
Napisano

A ni mal ?udn, da zdj po xy ?asu po za?etku oddaje/odprtju teme pride en in odgovarja na poste? ?zmeden?

Mogo?e jim je pa padla gledanost in si delajo zastonj reklamo? :ne vem:

Men osebno je oddaja totalno neprebavljiva,..in tako bo tud po vsej verjetnosti ostal.

Aja,..pa ?e nekaj,..?e se nekdo ?e trudi odgovarjat,..zakaj je blo treba popa?t imena punc? Slovenska imena niso dost fancy za tako "KUL" oddajo? Ker u?inek je verjetno ravno nasproten,..zadeva za moje pojme izpade totalno cheap.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.