...samo predlagam dizla (odvisno kje se vozi?)...jaz bolj po mestu in ti povem, da pije (sploh ?e ima? te?ko nogo) ... jaz sam imam 1,8 B in je pre?voh za to te?o ...?al mi je, da nisem vzel 2.0 dizla! ...bom pa naslednjo M5 vzel mo?nej?o .
Bi ti bilo ?e bolj ?al, ?e bi ga za po mestu. Beri malo teme o DPF. Terat ga je treba in to izven mesta, potem je ok.
Glede servisne knjizice... jaz sem jo sicer dobil zraven (letnik 2008)... vendar se servisi vpisujejo v DSK... in dobim vedno samo izpis iz DSK po servisu ...
Na isti dan isti mesec, se pravi 1x na leto recimo. Se pravi, da je avto delal manj kot 20kkm na leto (ker je servis na 20 kkm). Torej posledi?no pomeni, da ima manj kot 120 kkm. Je to res?
V eni sosednjih tem ste ?e na?eli to debato, pa me res zanima kok ima kdo na ?tevcu (ali dejansko) prevo?enih.
No moja 6-ka 8/2003 2.3 benz (LPG), ima ta moment na ?tevcu 306.460km, pa me zanima kdo jih ima ?e ve? (zlasti ?e je kak?na 6-ka tule na forumu te sorte)?
Mislim, da bo tole potrebno argumentirati s kak?no sliko npr. Kot dokazno gradivo.
Jaz imam podatek 114.3 mm in ne 114, ampak to bo najbr? isto. ET 50 je v redu.
Sam sem dal gor mero 195 in ne 205, za zimske je bolj?e.
Q sigurno ni v redu, ker je samo do 160 km/h (sej vem, tudi meni pi?e v homo). ?e ima? letne V, potem gre? 2 hitrostna razreda dol in pride? do T (190 km/h) za zimske.
Kaj pa Goodyear? Na mokrem so zelo dobre.
Poglej ?e tule: zastonj ti zmontirajo in centrirajo, potem pa po?ljejo. Jaz ?e par let naro?am pri njih.
@Lux: tole razmisli: Mazda ima 3 leta garancije in 100kkm po defoltu. ?e je 2 leti v SLO potem je bil avto takrat ?e v garanciji in ga je skrbni lastnik sigurno vozil na poobla??eni servis pri nas. Torej ima vsaj 1x DSK potrjeno pri nas. Se pravi, da ti bo izpisek rade volje tudi pokazal, saj mu je to v interesu.
Noja... 60-70% vec prav gotovo ni na pooblascenem servisu... Edino ce kaksen servisni interval izpustis ...
Pri nepooblascenih servisih je problem, ker ne morejo vpisovati v DSK (digitalna servisna knnizica)... Potem je recimo se ena zadeva... MES (Mazdina mobilna pomoc)...
Taksno je moje mnenje glede tega... In zaenkrat se vedno vozim svojo Mazdo na pooblasceni servis...
Noja... 60-70% pa je manj, ?e ne gre? na poobla??eni. Recimo Avto Pelko. Razen, ?e bo? podalj?eval garancijo do 150 kkm.
Avto je lih kar iz garancije, torej pomeni, ?e je bil OK lastnik, ga je vozil na poobla??en servis na 60 in 80kkm, kar preveri?. ?e ga je, potem je avto OK, ?e ga ni, ga ne kupi?.
Za moje pojme (ker nisem iz teh krajev) je najla?ja pot npr. iz smeri Ljubljane po stari cesti proti Kranju, skozi Medvode in ko zavije? na dvojni deteljici za ?kofjo Loko je ?ez ~ 1km odcep levo za Senico. Gre? 1km, nato desno ?ez most, ovinek v levo in ?e ~200m do cilja na desni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsaj eno dejstvo je res - avto ni imel veliko mestne vo?nje!
Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani