Skoči na vsebino
Spet brez tunela v ?entvidu
Napisano

Cela katastrofa!

2,5 uri za 12km!!!!!

Kar je mo?no stoji, celov?ka, nem?ka, brod, stane?i?e, podutik

?e sneg pade pa bo.

Uuu sam res... ?e ?e sneh pade bo prometni kolaps... totalen! Helikopter bo treba kupit... hehehe :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

Izskreno... mislim da to, da ni miril s trdne podlage ne bo pilo vode....

Kot je rekel Jures.... najbolj?e je, da si tolk iskren pri sodniku kot si tukaj napisal.. zdraven nalo?i ?e par eksistencialnih razlogov zakaj nujno rabi? izpit bla bla bla...

To sem jaz naredu pred leti, ko sem na tabo 50 priletel...hja... 92km/h..... in dobil 120000 sit kazni in 15000sit sodnih stro?kov in seveda 5 pik.... izpit pa mi ni vzela zaradi olaj?evalnih okoli??in...

Ni blo naselje, ampak samo neko kri?i??e, ni blo prometa, in v zadnjih 2 letih nisem mel huj?ega prekr?ka... manj?ih pa precej.... :aaaaa:

Kakorkoli..... preteklo bo v vsakem primeru ?e nekaj ?asa dokler dobi? povabilo sodi??a... do takrat pa pazi na cesti.... :bravo:

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda znak-mere
Napisano

Vidi? Pew... more? bit tudi ti maaaaaalo bolj pozoren. Ve?, Bo?tjan se tudi rad heca... ubistvu se skorej vedno heca.... :aaaaa:

Ok... sekira zabita!!! :bravo:

Pew.... ti je uspelo naredit model znaka?

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ksenon lu?i
Napisano

Seveda se da zamenjat.... kontaktiraj uporabnika Yavarje pa ti bo svetoval kaj naredit... pa seveda za neprimerno ni?jo ceno... :bravo:

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda znak-mere
Napisano

?e dobr pla?a? ti naredim-o relief, ki ga potem lahko frizira? do nezavesti. Oblika karkoli stl,step, igs,...

Ajvar baha?, porko dijo.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Joj ta Alfa..... to so ?e alfisti okurcali po dolgem in po?ez.... ta je pribli?no koi tisti tip ki prodaja Mazdo 3 s ?ankom odzadaj.... jaooo..... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Kolk ho?jo zanjo pri 140.000km pa skoraj petih letih ?zmeden? Teli pa so zme?ani, vsaj ?e jurja dol pa pol ?e 500? za barantanje kupca pa bi mrbit ?lo.

Hahaha... ampak to ni ve? moja stvar... more? pa vedet da sem jim jo jaz prodal dobrih 500 euric vi?je kot se sedaj prodaja...Ampak to je njihova odlo?itev kako pa kaj... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Hahaha... ni panike...

Jp.. tole je moja trojka... so kon?no spustili ceno malo dol.

Jah avto ve? kak je.... super! :D

Redno servisiran, prvi lastnik, realni kilometri in mislim da ob nakupu dajo 1 leto garancije zdraven...

Skratka... avto za kupit!

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ksenon lu?i
Napisano

.....amm... ja blo je noter vse tako dobro namontirano da na prosti u? nisi ni?esar najdu... je pa vseeno cajo cajo primu za kabel od lu?i... in vleku prste ?ez cel motor v ?katlo od akumulatorja, in tam najdu malo ?katlico imenovano balast....

In spet sem se neumnega delal kaj je to balast?! Kej podobnega kot imajo podmornice? Da se prej pottopi?... oziroma da nivelira avtO==??? :ne vem:

Pol me je pa mogu spustit.... :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ksenon lu?i
Napisano

Najverjetneje res... ampak ?e bi me kdo poslu?al bi res reku MA SPUSTI TEGA IDJOTA, sej ne ve niti kako gorivo more tankat v avto... kaj ?ele da ve kak?ne lu?i ima...

Jaz sem mu samo reku da so mi to verjetno na servisu dali ko mi je ?arnica crknila.... hahahahahaha

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.