Ja, sva ?e dva. Glede na to, da moj nima DPF-ja, pomoje ni od tega odvisno. Sem imel ?e manj?o porabo okoli 6.5l, potem so mi ga pa softwaresko nadgradili in evo rezultat Zadnji? sem imel celo 7.8 Res je, da nimam ravno lahke noge, po drugi strani pa tudi mestne vo?nje nimam ni? (ki naj bi bila najbolj potratna). Zdaj sem dal noter powerbox in izgleda ?e bolj ?ejen. Kazalec je na predzadnji ?rtici, naredil sem pa 500 kilometrov
dosti ve? nas je. Tud men ?re ob?utno preve?, kamikaza.
ob tem kar se zdejle dogaja ti tud alternativna goriva ne bodo pomagala.
... in dokler je vse zgrajeno in stoji je vezano in odvisno od nafte, verjetmite, da naftni lobi ne bo dopu??al, da se kje pojavi kaka uporabna alternativa.
500 ojro se ?e zdila? po moje........no tudi una modra v kopru je 12,5 s servisom (ra?uni poleg, kot pri moji)
Sam nima smisla, bi mel takoj - lahko si privo??im menjavo na lizingu priznam, a nima smisla ker je trenutna 6ka vredna ve? kolikor dobi? zanjo, sem razmi?ljal da bi jo imel za drugi avto pa koji k za 30km na dan pa da se jo stol?e v LJ....
Pa ne gledat teh lizing trupel. To je pomoje tak gembl de ?e ruska roleta s 5 kuglami prej pre?vi?, ko da je takle trupl ok avto. Moj mnenje. Itak tet ljudje k jih majo delajo z njimi kot svinja z malho.....
saj to je to, ne vem koliko ?asa bom avto ?e imel, vem pa da me policaj lahko ?trafne za 500?
sem ?e videl dva, ki imata na premacy dimenzijo 195/60R15
in se poigravam z mo?nostjo da na original Mazda alu plati??u mogo?e ne bodo preverjali,....
dosedaj sem imel vedno dimenzije iz homologacije
Po mojih izku?njah se polcaji obe?ajo na dimenzije gum samo ?e so nenavadno ?iroke, al pa ?e si potenten mulc, al pa ?e je avto ves predelan in okrancljan v slogu Honda?ev.... ?e se tu kje prepozna?, pol homologiraj, ?e pa ne, pa vozi in ?ao.
Malo ti bo ?tevec lagal (to si lahko izra?una? na Tyresize calculator jih je polno samo vtipkaj v google)
Potem je mo?no da ti bo drsalo ob polni obremenitvi kam, to mora? preverit.
Kar se pa homologacije ti?e je pa to pa? uraden postopek, ki stane svoj ke?, tako da pomojem bo razlika vsaj za 2 kompleta gum, pa razmilsi ?e bo? imel ?e tok ?asa avto da se ti to spla?a.
?e 1x pa neham - pred semaforizacijo rondoja v Toma?evem so bile nesre?e ve?krat dnevno in pokal je kot za stavo to pa predvsem zato, ker ima rondo izredno velik radij in se je dalo peljati tudi 100km/h in ve? kljub temu, da je bila omejitev z razlogom 40km/h - ne toliko zaradi tega, da se ne bi dalo peljati ve? ampak iz razloga, da se vzpostavi preto?nost rondoja saj pri drve?ih avtomobilih znotraj rondoja ni ?anse, da se lahko varno vklju?i? v sam rondo.
Ob postavitvi semaforjev je bil res na za?etku nekaj zmede ampak zdaj pa mislim, da so se ljudje navadili in zadeva funkcionira - moram priznati, da sem bil sam skeptik ampak me je zadeva povsem demantirala. Spet pazi govorimo o kro?i??u, kjer je koli?ina prometa nepremerljiva z nobenim drugim kro?i??em v Sloveniji.
Kar se pa ti?e CPP pa ?e vedno vstrajam, da ?ez prekinjeno ?rto lahko zapelje? in v trenutku, ko se odpre notranji pas ima? ?rtkano ?rto in lahko preko nje zapelje? na drugi pas, ?e seveda to lahko naredi? varno in nikogar ne ovira?. Pri notranjem pasu je vedno varno saj ni varjante, da bi koga izsilil in se lahko cel dan vozi? okrog in okrog sam to verjetno nima smisla. Zapeljat preko neprekinjene ?rte je pa prekr?ek in v turbo rondojih pa je to ena izmed ve?jih napak in zna kr precej pokat zarad tega ampak to nikakor ne gre me?at s tem, kar sem prej napisal.
Druga?e si pa ti ZJ-ja povezal z nekimi manipulacijami s semaforji, kar mislim, da je oreng bosa navezava na utripajo?o zeleno pa tukaj ?ist nepredmetna. Sem bil pa vedno proti ukinitve utripajo?e zelene in ?e bi imel mo?nost bi takoj podpisal, da se vrne.
Meni osebno sicer ideja rondo+semafor nekak ne gre skupaj, ampak res pa je da tukaj deluje - se ve?krat pelem in mi je ve?? preto?nost.
Tud jaz ?e ponavljam pru?kopis oz ?vasane ?rke. Verjetn bo treba sedaj k pro?njam prilagat spri?evalo iz 5. razreda - ko smo imel vpisano cirilico, heheh.
aja, pa tistega tipa ki ti je gas ti??al da si ?el prehitro pa ob prvi priliki po?lji v kurac
Hvala za lepe ?elje...
ampak po tvojih dokaj zrelih postih stavim, da si ?ivljenjski in ne postavla? radarjev 20metrov pred koncem naselij in ne ?epi? v grmovju kot pi?ka in ne lovi? ljudi na nerealnih koncih samo za to da ti zve?er trdneje stoji in si car. Mislim da se to?no ve kaj pomeni bit policaj v pravem pomenu besede in kaj pomeni bit inkasant pasje princese. Tudi sam sem okusil modre vrste neko? in nikoli neb delal tega nikomur, kar sedaj delajo nekateri. In to dvoje strogo lo?ujem. ?e pa se motim o tebi, naj pa bog pomaga.
Sicer je tokrat v igri policija a moram izlit svoj ?ol?. Preklete svinje brezobrazne. Radar so nastavili 20 metrov pred koncem naselja, kjer ni ama ?ive du?e kaj ?ele bajta. Dobro skrit v grmovje, da lepo jebejo naroid k gre zjutri delat. Prekr?ek sem storil 24.5.2011 in dobil sliko v?eraj !!! Da jih ni sram po?iljati pol leta starih polo?nic. a ni nikjer kakega roka jebemomater, ?e mam pa jaz kake pravice za uveljavit pa takoj hopa 8 dni roka. Prekleta policajska dr?ava, seveda samo za nas ta male. Kretenov pa ne znajo s cest spravt pa mongoloidov k so izklju?no na levem pasu tudi ne prekleti paraziti ogabni. Ko jih rabi? jih pa ni. Prav ?elim vsakem gnoju polcajskem posebej da vso vrednost polo?nc k jo napi?e v svoji plesnivi karieri, da jo na stara leta v lekarno znosi.
MAh n? komentirat. Grem nakazat. kaj pa naj druzga..... fak off.
Kot pravi Boss, lahk jih zjebem in po omejitvah vozim, a po drugi strani te prav vsi silijo v norenje po cestah. Povsod mor? bit takoj, ko te pokli?ejo da bi kam ?el v bistvu ?e zamuja?, ?e bi vozu res po omejitvah, bi prebil pomojem 10 ur na mesc ve? v avtu. pi?uka.
Ojej..... da bi lojz biu admin.... vsi bi ?e pisali po omejitah kaj ?ele vozili.
Kaj zdaj. Je ivar moderator al Admin? In kaka je razlika? KOt vojak in general al kej drga?? ?e dobr d nism doma v teh vodah.... Sm mislu da ti je to eno te isto
Zame je ?e vedno ljubljeni vodja. Nikoli se ni ni? zaklepalo, cenzuriralo ali koga banalo za spremembo od nekaterih forumov (kjer nekdo zganja res pravi teror nad vsem kar njemu ni v?e? ne ?e kdo kr?i napisana pravila). Je pa res, da je kultura na tem forumu na zelo visokem nivoju.
Se podpi?em. Eni forumi so res za to da nekateri modelatorji igrajo bogove. tukaj tega ?e nisem za?util in naj tko ostane
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Have a nice and productive day!
Your future depends on it.
Your LIFE… depends on it.
A Klokateer...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani