bom porihtal da se bom pozimi vozil avto je kar dober ceprav ga je toca stukla,zraven sem dobil oba airbaga plus racunalnik,novo tesnilo pokrova ventilov in novi zglob z mansetno
ne vem kaj komplicirate,ustyle ti zrihta papire za vse spojlere samo poslkas kaj mas pa mere napises pa fotokopijo prometne in homologacije posljes po emailu cena pa je 20 eur za kom pragi so misljeni par
Aja na to sem pa ?isto pozabila! Moja mazda je letnik 1995, mislim da zadnji letnik kar se je prodajal v sloveniji. Hvala za kakr?nekoli informacije. dodala sem tudi ?alostno fotko
bomo se pozanimali kolko kaj pridejo ponaredki in kaj se dobi pa sliki sodec rabis tudi desno vilico pa kaki koncnik glede na to kako stoji kola
samo kaj ce mas pol samo avto in druga nic,pa se samski so verjetno,nima babe,nima otrok,nima hise,ne rabi vode placat ne elektrike ker doma zivi itd.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani