Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
:bravo: bom porihtal da se bom pozimi vozil avto je kar dober ceprav ga je toca stukla,zraven sem dobil oba airbaga plus racunalnik,novo tesnilo pokrova ventilov in novi zglob z mansetno :bravo::bravo::bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija spojlerjev
Napisano
:D ne vem kaj komplicirate,ustyle ti zrihta papire za vse spojlere samo poslkas kaj mas pa mere napises pa fotokopijo prometne in homologacije posljes po emailu cena pa je 20 eur za kom pragi so misljeni par

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ljubitelji Mazde 121
Napisano

Aja na to sem pa ?isto pozabila! :D Moja mazda je letnik 1995, mislim da zadnji letnik kar se je prodajal v sloveniji. Hvala za kakr?nekoli informacije. dodala sem tudi ?alostno fotko :(

bomo se pozanimali kolko kaj pridejo ponaredki in kaj se dobi pa sliki sodec rabis tudi desno vilico pa kaki koncnik glede na to kako stoji kola

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

:bravo: jaz bom pa samo pohvalo prenovljeno stran avto neta zaj bo se lepse iskat avte

:( ocitno sem bil prehiter res vse dela pocasi in sploh ne gre na cajte mamumuje.....

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zobat jermen ali ketna
Napisano

Samo, ko se uni vsede notri, da kontakt in vidi, da lu?ka ne sveti pa ?eprav so airbagi notri.

:D tega ne gleda nihce,ker te po avtov nebi naredlo tehnicnega :P

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tola micka ne vem ?e je lih slovenska in da je vse res kar pi?e <_<

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2264297 Tega sma ?la z bratom pogledat. Tak podrtega avta ?e niste vidli. VERJEMTE! Bobi...tvoja je bila Z.L.A.T.A. za 900 ? :P

<_< jaz ga pe ze nekaj cajta gledam na netu in sem ze mislo it gledat tudi,torej zaj to odpade :(

:bravo: pravi je na kozo mi je pisan

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.