Skoči na vsebino
RTV
Napisano

Ja ti pa mene, da nimam pojma, sory.

Ampak ti pa si faca - zdej si za?el z moraliziranjem, da lahko vsak po svoje razmi?lja, najprej si nas pa ozmerjal z zaslepljenimi levaki :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Meni se ne da ve? razpravljat z vami in res ta tema je ?e za?la ?isto nekam drugam eni ?e sploh ne pi?ete ve? o vsebini teme. Vem, da imamo vsak svoje mnenje in ga nih?e od nas ne spreminjal zaradi drugega zato mislim, tudi jaz glede na to, da je ta zadeva za nami, da se tem po?asi zaklene. Vsak od nas pa ima pravico razmi?ljati kot razmi?lja, ker tega mu ne sme vzeti nih?e, ?e je pri nas ?e vsaj malo demokracije, ker to se je dogajalo v ?asu enoumja in ene partije, ki je bila ena in edina, ker druge niso smele obstajat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Ploki, ti si ?isto lev, ne trdit, da nisi, ker nikoli in nikdar ne re?e? ni? ?ez njih, samo jih kuje? v zvezde in pi?e? zadeve, kot jih govorijo oni. Vinjete so za ene ?isto OK, podra?ila jih je Pahorjeva vlada in zakaj? Ker je pokleknila pred Italjani v prvi vrsti, ki imajo dosti dra?je avtoceste kot so pri nas. Zastnonj malice pa bi bile tudi danes v teh te?kih ?asih ?e kako dobro darilo katere koli vlade, ker dosti star?ev skoraj, da te?ko pre?ivi mesec, morajo biti ?e pravi ?arovniki, da pre?ivijo z 500EUR.

on ne zagovarja levih, on zagovarja zdravo pamet in kritizira slepo sledenje politicnim vodjam ki lazejo.

to da kritiziras desne (ki si kritiko zasluzijo) ne pomeni da zagovarjas leve...

pa ?e to, to da je kao "kapital v rokah desnih" so neutemeljene politi?ne bu?e..

vse svoje raziskave in trditve potrdi z empiri?nimi podatki.

jaz ti lahko izvoham koliko denarja je JJ zafr?kal z vinjetami ker nismo dobili EU fondov (pa potem dodatne la?i da smo delali +, v resnici smo pa imeli - )

druga stvar, to?no to kar je izpostavil pa da ti skraj?am ker si poignoriral: jan?a ko je za?el ?utiti da bo izgubil (nekje na isti to?ki kot pahor) je za?el z ukrepi kot so brezglave vinjete, brezglave malice (pokrajina je bila prej) pa ?e kaj bi se na?lo...

S tem si je zagotovil 2 pozitivni stvari (malo teorije zarote):

1. pripravil je zelo "slikovit" teren naslednji vladi (najprej je bilo treba sanirati vinjete in malice)

2. zagotovil si je + to?ke za naslednje volitve. (on nam je dal malice in vinjete)

hehe. malo za lase privle?eno ampak vseeno. :D

jo?a: pora?ena je cela slovenska politi?na garnitura. Koalicija za nesposobnost prilagajanja zakona in ?e bolj zabita opozicija za zahtevanje referenduma kjer so klju?ne postavke tako marginalno razli?ne od obstoje?ega zakona da jih navaden smrtnik preprosto ne more zaznat.

na?rtno merjenje politi?ne mo?i iz strani desnice in zloraba mehanizma za javno mnenje.

pfej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Lepo, da ljudi ne sodi? samo po izobrazbi, tega nisem nikoli rekel, da jih jaz jih ne in vsaj tu se strinjam s tabo, sem pa samo rekel, da Repov? in njemu podobni, ker ni edini, jih je v vsakem lokalnem okolju sigurno nekaj takih kvazi novinarjev ne bi nikoli bili tako polni denarja, ?e ne bi podpirali ljudi, ki imajo v rokah kapital in pri nas ga ima ho?ete ali no?ete priznati eni v ve?ji meri samo levica in nau?ite se brati moje poste v celoti in ne samo v tistih delih s kateri se ne strinjate, vsaj Boss?ek sory ti ?e deluje? tako. Druga?e pa ne vem ali ima? kake osebne koristi od ta levih, da jih tako zagovarja?? Vse nekako ka?e nato, mogo?e pa se motim?

Ej Symon, kako more? kej tazga re?t o Ivanu, pa sej Sanader recimo je bil tud po?tenjak ?e do pretkratkim.

Ampak Videk ve?, ?e te tolk paranoja grabi, da te temne sile iz ozadja no?ejo klicati mi daj telefonsko ?tevilko pa te bom jaz poklical in ti zastavil nekaj anketnih vpra?anj. Te bom malce potola?il, da ni vse tako hudo, kot stri?ek Ivan in njegovi juri?niki ho?ejo prikazat, mora? pa vseeno malce paziti, ker ?e bo? vsepovsod videl zarote, mre?e, pajkove glave, komuniste, rde?karje in da te vsi maltretirajo ne bo glih v redu. Politik si nekako lahko privo??i tak slog, nas navadne dr?avljane, ?e to ponavljamo, pa lahko zlo hitro institucionalizirajo v kak?ne ustanovo kjer je v modi bela barva.

Aja pa ?e nekaj, ?e misli?, da je pildek z izobrazbo edino merilo kolk je ?lovek razgledan in inteligenten se krepko moti?. Izobrazba o ?loveku ne pove ?isto ni? ker ima? kretene zarukane z diplomami, magisteriji, doktorati in ima? na drugi strani ljudi, odprte glave, ki so lahko naredili samo osnovno ?olo pa znajo inteligenco in izku?nje odli?no sestavit in lahko v posvetnem logi?nem razmi?ljanju dajo v ko? marsikoga iz prve skupine.

?e enkrat ti povem nikdar in nikoli ne sodi ?loveka po nekem listku s katerim maha naokoli in nikoli ne govori poni?evalno do ljudi, ki niso do?tudirali in zato nikakor niso manjvredni ali pa celo neumni.

?e misli? odgovarjati na zadnji stavek prej raje 2x premisli kaj bo? napisal, ker zdajle je na preizku?nji tvoja inteligenca in tole je mali testek, da vidimo kolk res velja? - listki gor al pa dol.

p.s.. aja recimo jaz sem verjetno eden redkih dr?avljanov, ki je prebral celotni predlog zakona o RTV. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Kdo od vas pametnjakovi?ev pa ga je? In za vas so civilne zdru?be o?itno nepoliti?ne zdru?be, o?itno no?ete spregledat kako politi?ne so ?e in to predvsem samo leve in te bi rada sedanja oblast, da ne bo pomote bi rada Golobi? s pomo?jo ?irce pripeljala v RTV in to so v ve?ini njihovi ljudje. Tako, da tudi vi nasedate samo vi levim eni pa drugim po va?i teoriji, pa? vi boste zaupali ljudem, ki legalno kradejo in si polnijo ?epe na ra?un vseh nas navadnih dr?avljanov, ti sedaj pa ker vejo si jih ?elijo napolnit za njihovo ?ivljenje vse do njihovega konca, vsaj Golobi? je tak, s komer koli je sodeloval v politiki, ga je dejansko vodil, pa naj je bil to pokojni cenjeni g. Janez Drnov?ek in naj bo to sedanji predsednik vlade Pahor, ker on ve, da ne mora vladat brez Golobi?a in brez Kresalove, zato pa podpira vse njihove neumnosti pa ?eprav za ceno svoje politi?ne smrti in ?e bo ?lo tako ?e naprej za ceno vseh politi?ne smrti vseh strank levice in o?itno si eni ?elite mo?ne prevlade ene same politi?ne opcije, ki smo jo enkrat v samostojni dr?avi ?e imeli, samo takrat je vlado vodila levica, sedaj na naslednjih volitvah pa se bo to obrnilo in levica mo?no pora?ena zaradi svoje nespametne politike, ki ljudi me?e na cesto jim jemlje vsakdanji kruh in skrbi za elito, ki so je ustvarila levica, ki po vseh dolgoro?nih demokrati?nih standartih ni nosilka kapitala kakor je pri nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Ne nisem noben gimnazijski maturant in tudi nisem ?lovek, ki bi komur koli "lezel v rit" zaradi nekih osebnih ugodnosti kot so v ve?ini kvazi novinarji brez ustrezne izobrabe.Poleg tega pa, ?e bi gledali dana?nje ODMEVE, bi videli, da tako z novim zakonom kot z sedanjim program nebi mogel biti druga?en, ker v programu ni bilo niti besedice, bol je bilo va?no samo kako postavit neke svete in po mo?nosti pripeljati iz kvazi civilne dru?be, ki je v ve?ini tako in tako leva, vsaj v ve?ini je. Zakaj pa je bil Kocjan?i? kot ?lan te civilne dru?be dolgoletni predsednik NS RTV, sedaj pa je dolgoletni predsednik OKS in vsi vemo, da je funkcijonar ?e iz prej?njih nedemokrati?nih ?asov, kjer je imel zelo visok polo?aj.

Ayvar jee vpra?al ali gre kdo ali ne ali tretja opcija pa smo za?li v kdo ima prav!

Ja samo strokovno je dokazano, da je la?je vodit neizobra?ene kader

Ok ker si trmast: si ti proti, ker si prebral cel zakon in si na?el nepravilnosti(po moje da ne kajne), ali pa si strokovno dokazano hm izobra?en in si se voljan peljati oz biti voden. Pa pozab kaj je JJ reku pa koga Ku?an komandira. Tole je sedaj preprosto vpra?anje referirano na tvojo trditev- pa upam da nisi gim. maturant in da misli? s svojo glavo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Mogo?e ti ali pa kdo drug, ker take jaz niti ne poznam. :vskalo:

S katero ?ajfo pa se ti umiva???? :ne vem:

Imam vtis, da deluje preve? globinsko. :whatever:

Ja samo strokovno je dokazano, da je la?je vodit neizobra?ene kader, kot kader, ki ima malo ve? znanja v glavi in zato pa? "novinarjem" brez ustrezne izobrazbe ne preostane drugega kot, da "rinejo" politikom "v rit" po doma?e re?eno, ker samo na tak na?in imajo koristi eden od drugega in takih kvazi "novinarjev poznam kar nekaj in poznam celo eno tako kvazi novinarko iz na?ega lokalnega okolja, ki je pisala na du?o tako levim kot desnim, va?no je samo, da je na koncu imela osebno korist od tega in to ve ve?ina doma?inov, da je bilo res tako in ravno tako kot vrli Repov? je ona gimnazijska maturantka.

Ha ha jaz sem tud pol ful desn ko me noben ne pokli?e :( . Ah ne sam stacionarnega telefona ve? nimam :harhar: . Ma ne zihr sem desn po du?i :hudicek: .

Se spomnim dobre serije top lista nadrealista tam so mel en dober detektor:

Po moje se ga da sprogramirat za rde?e, ?rne, vijol?ne, zelene, pink........

Vid, fakultete za novinarstvo na ?elu z Manco Ko?ir, to res ni referenca, verjem poznam par primerkov ki so kon?ali to ugledno in?titucijo.....

Je pa res da je na FDV-ju tudi oddelek kje je kon?al fakulteto ponos naroda JJ- obramboslovje :bravo: . V tistih ?asih je bil to zahteven faks, predpogoj je bil da si aktiven ?lan ZKS. Ampak kot je neko? dejal o?e demokracije, po katerem nosi ime aerodrom Ljubljana takrat ni bilo druge opcije moral si not da si jih lahko probal od znotraj razbijat...........

Zdaj pa pomoje dost. Na referendumu so zmagal bolj?i. 1:0 za pomladnike, pa nacije, pa ne vem ve? kdo vse je ?e predlagal. Pa res upam da spremenijo ustavo, ker al smo najbolj demokrati?na dr?ava, pa mormo o vsemu mi odlo?at sam pol res ne rabmo parlamenta ampak enga VD pol pa ko kaj nau znal naj bo referendum- jebemu pol bo vsaj pocen, ko ne bo treba stotinje unih futrat ko berejo cajtange na moj prispevek od pla?e. Evo jaz bi zdele pisal VD-ju kva je s tem benzom, kako mamo pr nas enga dra?jih pla?e med ni?jimi u EU- ejga dejmo tole na referendum kdo je za da spustimo benz na 1 evro, hej al pa raj kar za 1 evro. To je res dobro vpra?anje al 1 evro ali minus 1 evro. Vau grem raj en pir spit. ?e dober da nisem ?el na referendum.........

Ja samo strokovno je dokazano, da je la?je vodit neizobra?ene kader, kot kader, ki ima malo ve? znanja v glavi in zato pa? "novinarjem" brez ustrezne izobrazbe ne preostane drugega kot, da "rinejo" politikom "v rit" po doma?e re?eno, ker samo na tak na?in imajo koristi eden od drugega in takih kvazi "novinarjev poznam kar nekaj in poznam celo eno tako kvazi novinarko iz na?ega lokalnega okolja, ki je pisala na du?o tako levim kot desnim, va?no je samo, da je na koncu imela osebno korist od tega in to ve ve?ina doma?inov, da je bilo res tako in ravno tako kot vrli Repov? je ona gimnazijska maturantka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Ploki, ti si ?isti zaslepljen levi?ar, sory izrazu.

Sobotna priloga Dela, je zame ?e nekaj ?asa, res ?e tudi iz ?asa vlade Jan?e, ko se je v Delo za?ela vme?avat Pivovarna La?ko ?isto levi ?asopis in tu je Jan?eva napaka, samo v tem da je postavil napa?ne ljudi na napa?no mesto tako bi razmi?ljali va?i levi?arji in ti lahko povem, da jo ?e od takrat ne berem, ker nekih la?i, brez dokazov, ki bi zdr?ali na sodi??u in so plod leve politi?ne opcije s Ku?anom na ?elu ne berem, ker so to pravljice za odrasle, ki ?ivijo ?e vedno v Jugoslaviji pa ?eprav je ni ?e kar nekaj ?asa ve?.

Pri merjenju javnega mnenja se da vedno manipulirat, ?e se ho?e in to tako na levo kot na desno, ker oni ki kli?ejo malo poznajo strukturo ljudi, ki jih klie?jo in lahko ti samo povem, da so pri nas doma klicali samo enkrat in ?e to preden je mandat nastopila Jan?eva vlada, potem pa ni noben ve? do danes poklical in tudi vem, da ne bo, ker pa? kli?ejo druge, ki jim dajo v tistem trenutku upanje, da bodo glasovali tako kot bodo njihovi naro?niki najbolj ?eleli, vejo pa, da nekih ?ude?ev ne morejo delat, vsaj prevelikih in to se sedaj ?e kako ka?e, ker pa? ve?ina nas dr?avljanov je nezadovoljnih z to vlado, ki se ukvarja samo ?e sama s sabo in samo ?e gleda kako si bo zagotovila finan?ni obstoj, ker politi?nega se zavedajo, da si ga ne morejo ve?, vsaj ne z temi ljudmi in mislim, da bo ve?ini ljudi, ?e jim ?e ni tudi jasno kdo stoji za to levo opcijo.

Jan?a nikakor ni izgubil volitev zaradi katerih ji ti pi?e?, to si tako in tako pobral v levih medijih, ki so zate sveti. Jan?a je zgubil volitve samo in edino, zaradi umetno in la?no nastavljene afere Patria, ki je plod levih medijev in ne bo nikoli zaklju?ena, ker si tega levica niti ne ?eli, ker je to edini njihov adut kako ohranit oblast, vendar jim tudi ta adut ne pomaga ve?, ker so pripeljali dr?avo na ?isto dno, do to?ke, ko se ne da ni? ve? niti ukrasti, ?e bi kdo od katerih koli politikov za njimi ?e ?elel kaj samo zase.

Poglej med novinarji revije Reporter ni niti enega kvazi novinarja, vsi imajo kon?ano fakulteto za novinarstvo in vam levim niso v?e?, samo zato, ker pa? ne pi?ejo kar bi pasalo va?i levi politi?ni opciji. Pa pozabljate, da so ti isti novinarji bili kriti?ni ravno tako do Jan?eve vlade v dolo?enih temah.

?lovek bo?ji daj preberi kaj pi?e?.

Ja seveda bi referendum padel, ker je padla popularnost vladi in ne zaradi tega ker je referendum bil slab. (Ki ga predvidevam, tako kot zakon o RTV sploh nisi prebral ne?)

Delo ni "zdaj kar naenkrat" spremenilo politike ampak (vsaj sobotna priloga) ?e lep ?as pi?e kar precej neodvisno in ne zaposluje na podlagi politi?ne pripadnosti...

Ubistvu se je pod jan?evo vlado zamenjal urednik :D

Poleg tega nevem kaj ti ni jasno, to je javnomnenjska raziskava in je bila v delu vedno cisto legitimna in nepristranska, to da je bil dve leti nazaj bolj popularen pahor ni niti priblizno zrezirano in niti priblizno niso krivi mediji da je pahor dobil volitve ampak JANSA sam ker je na koncu naredil ene par neumnih potez (zastonjske malice, vinjete, zastonj voznja s helikopterjem, pokrajine, da jih par nastejem).

Druga stvar, na primeru enega ali dveh novinarjev postavlja? splo?no tezo "Vsi levi?arski novinarji so gimnazijski maturanti in nih?e ni videl fakultete od znotraj."

:vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Ploki, ?e bi bil danes referendum o arbitra?nem sporazumu in ?e bi ga podpirala ta vlada bi skoraj, da sigurno padel na referendumu. Je pa dejstvo, da bi levi mediji pumpali naivne ljudi, da naj g ?e vedno podprejo, ker pa? so dol?ni podpirat to nesposobno vlado in jo bodo do njenega bridkega konca, ki se vsak dan bol bli?a, sedaj, ?e pogledate dana?nje DELO, ki je eden izmed medijev levice se jim obeta popoln poraz, ki ga opazijo ?e celo najbolj zvesti merilci javnega mnenja in tega, ker vejo, da ve?no ne morajo lagati z la?nimi anketami javnega mnenja to tudi ?e javno priznavajo.

http://www.delo.si/clanek/132454

Pa za konec levi mediji so dale? od tega, da so neodvisni oni so ravno pripeljali na oblast z la?mi to nesposobno vlado s pomo?jo novinarjev, ki to sploh niso in so navadni gimnazijski maturanti in fakultete od znotraj sploh niso videli.

Razlog je blazno preprost...

Stanje ki ga uzivamo v sloveniji je odraz globalnega trga vseh drzav brez avtonomnega gospodarstva.

Druga stvar, vsak levi medij je bolj neodvisen kot desni, zaradi tega ker je levica praviloma bolj kriticna kot desnica.

Razlaga? Preprosto, ko zajebe janseva vlada je na naslednjih volitvah padec podpore 1%, ko zajebe pahorjeva (pa niti ni treba da on, dosti je da je golobic) pa pade takoj na naslednjem referendumu podpora za 20%.

Cemu je temu tako? Nocem bit stereotipicen ampak vse desnicarske/nazadnjaske politike (zacensi z amerisko republikansko) so podvrzene nekemu slepemu fanatizmu.

Vid, me pa zanima, kaksno je tvoje mnenje glede referenduma o arbitraznem sporazumu s hrvasko?

Se strinjam.. S pametno politiko bi slovenija lahko bila dosti boljsa drzava, ampak JANSEVA POLITIKA ni pametna politika. :) (Ne pravim da pahorjeva je..)

Zalostno je da so referendumi samo in zgolj merjenje politicne moci.

Drugace pa, neodvisen medij reporter definitivno ni. Reporter je politicna revija. Neodvisno ponavadi porocajo casopisne hise ki niso striktno politicne.. Neodvisnega POLITICNEGA medija pri nas NI.

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

In kaj boste sedaj rekli, ko je padel va? vrli kvazi neodvisem zakon o RTV? Boste spet iskali razlog v volilni udele?bi? Pa? dobili ste kar ste hoteli, to je ?e en dokaz ve? koliko Slovencev podpira to skorumpirano vlado, ki si polni samo svoje ?epe.

In kdo so za vas zagrete pogorele zakona neodvisni mediji. Pri nas jih po va?i razlagi tako in tako ni, ker so kot pravite sami levi ali pa desni. In o?itno so za vas ?e intervjuji z novinarji iz RTV politi?no desni pol propagande, ?e se ne strinjajo z va?o opcijo. Pa ne govorit, da je Turk neodvisni politik on je ?e kako levi in tudi on, ko se mu bo iztekel mandat nima ve? mo?nosti da bo izvolitve. Ta referendum je ?e en dokaz kako je velika ve?ina Slovencev naveli?ana te zlagane politike, ki ustvarja neke zlagane pokvarjene afere brez kakr?nih koli dokazov, ki bi zdr?ali na sodi??ih in si ?eli samo, da bi bolje ?iveli vsi in ne samo pe??ica tak?nih ali druga?nih tajkunov, ki jih je ustvarila prav ta politika, ki nam sedaj vlada. Samo 2 miljona nas je in ?e bi bil denar bol pravi?no porazdeljen bi ga bilo za vse dovolj in ne da se manj?ina kopa v denarju, nekateri pa nimajo niti za pre?ivetje. Z pametno politiko bi lahko bila Slovenija raj na zemlji in vsi bi lahko ?iveli dosti bolj kvalitetno ?ivljenje kot ga ?ivimo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Enim kot je Boss pa res ni ve? pomo?i.Pa sej tebi Boss gre tako vedno dobro kolikor te poznam Ti rde?karji so pokradli kar se je ?e sploh dalo, brezposelnih je celo ?e ve? kot so si sami zadali v plan eni pa jih bodo podpirali o?itno ?e do groba. Poleg tega pa o?itno Boss verjame samo ?e novinarjem oran?nega lobija, ki nimajo niti ustrezne izobrazbe, s Repov?em na ?elu. Pa, da ne pozabim tudi ?lovek, ki pi?e o kvazi nedokazani aferi Patrija, ni ni? ve? kot strojni tehnik, malo prebrskajte tu po internetu, pa boste videli kdo so ti kvazi novinarji, mogo?e pa bo? tudi to Boss, ?e vam uspe z to la?no propagando t eden izmed njih? Jaz bol verjamem novinarjem, ki so se zato izobra?evali in " ne rinejo tem politikom v rit" samo zato, da vle?ejo lepe denarce na ra?un naiven raje, ki jim naseda. Pa katera od kvazi afer, ki so jo spravli ven ti rde?karji je do?ivela na sodi??u ?e njihovo potrditev. Nobena, da vam bo kaj jasno in nobena tudi ne bo, ker je to samo neko la?no podtikanje ljudi, ki samo odprejo usta in se ?e zla?ejo in za konec o?itno eni ne vidite, da si ta nesposobna vlada je ?e podredila policijo, po?asi si bo popolnoma ?e sodstvo, ker delno si ga je ?e in sedaj si bo ?e RTV, ?e jim uspe in potem bomo gledali v Odmevih samo ?e Repo?va in njemu podobne, ljudi, ki razmi?ljajo s svojo glavo, kot je Rosvita Pesek pa bodo v najbolj?em primeru spet potisnali v kak?en Polno?ni Klub in jim zabi?ali, da tam pa ne bo ve? politike, kot so to ?e enkrat po?eli, ko je bil na oblasti Drnov?ek iz ozadja pa je vladal isti ?lovek kot sedaj Golobi?. Pa, da ne bo pomote, to ni izjavil no beden za Bossa desni politik ampak go. novinarka Rosvita Pesek osebno v intervjuju za revijo Reporter, da boste eni, ki berete in verjamete samo "levim" medijem vedeli kje se take stvari najdejo in da je v?asih treba brati tako "leve kot desne" medije, da ima ?lovek lahko malo bol realno sliko, ker resnica je najve?krat nekje vmes in ne samo na "levi" strani kot eni mislite.

?ak a ni Ku?an ta glavn, saj naj bi bil vodja vse te zdru?be? Pahor, Kresalka** in pol vlade so itak na koki, ki jo baje dobavlja prav on, da jih lahko dr?i v pesti.

Golob?ek pa bo zdaj kon?no lahko naredil mened?erski prevzem RTV-ja, da bo lahko kot Stalin ?iril svojo propagando in s pomo?jo Ultre bogatel kot naslednji diktator na balkanu.

Potrebno je la?nivce vre?t in ponovno postavit nazaj na oblast ?lane najbolj po?tene in resnicoljubne stranke v Sloveniji saj se jim bo druga?e zme?alo v tem prizadevanju kako naj se zavihtijo nazaj na prestol in to ?imprej da ne bo Ivan pogorel zaradi svojega patriotizma in da bo lahko ?e pravo?asno prepre?il Sanadarjev scenarij, ker Barbara Velika mu dolgo ne bo ve? mogla kriti hrbta in vohuniti za svojimi podrejenimi ter mu nositi podatke.

** naj takoj odstopi, ker ni lastnoro?no prijela Ivota, ko je pre?kal mejo in be?al v Avstrijo.

:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Ja OK pa? eni ?e vedno nasedate tej pogrebni vladi in Golobi?evi diktaturi, ker kar on re?e je sveto za vas, pa ?eprav samo usta odpre in se zla?e. Seveda vam ti vrli va?i levaki ne bodo povedali, da si ?elijo podrediti javno RTV, ker se zavedajo, da kar se Golobi?a ti?e ga brez tega, da bodo na RTV lagali tako kot on na naslednjih volitvah ne bo nikjer ve?. O?itno eni niste in ne boste nikoli spregledal kdo pri nas v resnici vlada, pa ne si mislit, da Pahor on je samo lutka v Golobi?evih rokah, Kresalova pa njegova leva roka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Samo ZA je samo kvazi stroka ala Repov?, ki sploh ni novinar, je navadni gimnazijski maturant in la?e kot Golobi?, ki pravi, da za njim stojijo novinarji iz RTV, pa mu pol javno povejo, da so proti, Jaz sem PROTI in to ?e je treba tudi 100X, ker je ta nov zakon samo ?e ve?ja politizacija RTV, pa pozabljate, da je notri celo nezakonita zadeva, da bo lahko en ?lovek v dr?avi ukinjal medije. Kdaj se je to dogajalo? Ali vas ne spominja na ?ase enoumja. Pa javno se ?e govori katere novinarje bodo zamenjali in ne pozbit, dolo?enih oddaj ne bo ve?, ki so med bolj gledanami naprimer HRI BAR, ki se nor?uje iz politikov in je pre?ivel RTV zakon, ki je sedaj, ukinil pa bi ga naj novi zakon, ker se novi direktor RTV, ki je zelo o?itno ?lovek vladne garniture bo in to ne glede na kateri zakon bo veljal takrat.

?e je stroka za, potem sem tudi jst ZA! simpl kot pasulj ;)

stroko bom vedno podpiral, politike pa? ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde2
Napisano

Mazda2 je najbolj?a izbira, med tistim, kar izbirate. Tudi sam sem lastnik Mazde2 in to ?e dobro leto in pol moram re?i avto dela kot je treba, samo redni servisi in tankaj in se pelji. Je pa moja sicer z malo ve? opreme model TE, barva pa je prav tako ?rna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 servis okolica Celja
Napisano

Ma? ?e v Velenju Skor?ka, sam sem klical za 1 servis za dvojko in so mi pri Skorn?ku prvotno ceno rekli ?e ni?jo kot pri Selmarju, pa potem je na koncu bilo celo ?e manj kot so rekli na za?etku. Jaz sem ve? kot zadovoljen, vse kar bilo za uredit so uredili, tudi zadeve pod garancijo (sredinski naslon za roko, parkirni senzorji), ni bilo nobenih te?av in sedaj vse dela kot je treba. pa ?e ?aka see preve? dolgo na servis, kak dan in si na vrsti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Evo pa ?e skoraj imamo tako visoke cene, ki so na AC pumpah in v mestnih sredi??ih v Avstriji, pa vemo, da je tam pri nji bencin najdra?ji, ker dela konkurenca pri njih malo bolje kot pri nas, ko se vsi dr?ijo istih cen goriva, vsaj ta veliki naftni trgovci. Na?i dr?avi pa seveda pa?e ta sistem, ker vsi na?i vrli vladni ludje, samo gledajo, kje bo njihova malha ?im bolj polna, samo pozabljajo, da se je po nekih podatkih, prodaja naftnih derivatov prin nas ?e zmanj?ala, to pa ?isto logi?no pomeni manj?i prohodek od prodaje goriv v prora?un. Torej to vse kake kvazi sposobne strokovnjake imamo na tako pomembnih polo?ajih v dr?avi, da jim ni logika raje ni?je tro?arine in s tem ve? pobranega denarja, kot pa vi?je in s tem man denarja v dr?avni prora?un.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakupovalno sredi??e Velejapark www.velejapark.si skupaj z AS avtomobili Skorn?ek organizira nagradno igro v kateri je glavna nagrada MAZDA2. Vsakega, ki nagradna igra zanima mora samo izpolnit kupon in ga vre?i v rde?o MAZDO2 v NC Velejapark kakr?en koli nakupu ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Mogo?e bo z obiskom Velenja sre?ni i?rebanec prav eden izmed vas.

V prilogi vam po?iljam prvo stran letaka.

Lep pozdrav vsem mazda?em.

Vid

post-3360-1263406831_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMV Carrera
Napisano

No danes sem po 2 tankih 95 ultimax tankal OMW Carrero100 in bomo videli, ?e so res kaj izbolj?ali kar se porabe in vsega ostalega ti?e, poro?am ko bo znan prvi rezultat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Kar se ti?e bencina ultimax95, po dveh tankih je isto pri meni 7,5 kot prej z OMW 100, tako, da bom sedaj probal novo OMW 100Carrera pa potem vidimo kaka je razlika, ?e ne druga nekaj malega je v ceni, ker 100 je malo dra?ja od 95.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pri Skornsku
Napisano

je ?e v redu... 14800 ho?e zanjo. Je ja znorel.....

Admin bri?i temo prosim.

Pa si probu zbijat kaj ceno, ker neki bi se sigurno ?e dal, glede na to, da se ?e tolk ?asa prodaja, sem pa avto vidu v ?ivo, pa zgleda zelo ohranjen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

pa saj ti je povedal!

Ja da naj pol pe? hodimo, ko je led, si sploh predstavljate, kako bi bilo 20km hodit pe? v eno stran, to lahko sam Lojz in njegova pamet, kaj takega re?eta. :ouje:

Uhhh kolk pameti si stresu zdaj tle. Ti si gotovo ?upnik k si tolk pameten.To kar si ti naklofal tlele velja v normalnih razmerah in normalnih pogojih.

Ja, jaz bi ustavu sred ceste, ?e bi vidu, da je pred mano cesta ledena kot ?ajba. Pa ustavu bi tud, ?e bi vidu da je pred mano velika luknja na cesti, pa ustavu bi tud, ?e bi vidu, da je pred mano na cesti velika skala in podobno, mim katere se ne more peljat itd...Pa uklopu bi 4 ?migavce in ?e trikotnik postavu pol, ?e se ne bi imel kam umaknit. To so izredne razmere v katerih je treba tud kaj pameti nucat.

A ti pametnjakovi? bi pa kar ?ez drsali??e peljal, po omejitvah knede? Pa v jamo bi ti kar zapeljal, ?e bi bla na cest? In skalo bi ti kar odrinu s svojim madmaxmobilom?

Uh, take rabmo. Tvoja mama je gotovo ponosna na tvoje mo?gane.

Prilagojeni hitrosti se zato re?e prilagojena, ker mora bit prilagojena razmeram in stanju na cesti in tvojmu psihofizi?nemu stanju. Druga?e se taki hitrosti ne bi reklo prilagojena ampak obvezna.

Prav tako se tudi re?e ljudem, ki so zmo?ni sobivat v civiliziranem svetu, da so le ti prilagojeni. Ampak mi vidmo, da veliko ljudi ni prilagojenih, saj vozijo kar po svoje. Se pa? no?ejo/te prilagodit civilizaciji. In takim pravimo neprilagojenci.

Si zastopu?

Ja ?udno. Kam bo? pa pr?u po ?istem in debelem ledu? A ma? gosen?arja?

Velikokrat je bla ?e taka poledica po tleh in ?led, da se ni dalo niti do avta pe? prit. In pol bi ti po takem drsali??u kar z avtom plesal al kaj? Pa? po?aka? da cestarji posolijo in opravjo svoje delo, al pa to opravi? sam in ?ele potem gre? v slu?bo.

Madona, a ste tukaj res taka teleta, da vam to ni jasno?

Ja Lojzi pol pa re?em ?efom, da naj se nate obrnejo in mi opravi?ijo, ker me ni blo prej v slu?bo, to lahko izjavi samo nekdo, ki samo hodi v slu?bo pri?ge ra?unalnik, pi?e po forumih in ?e kje in ugasne ra?unalnik in gre domov. Jao Lojz pa kje ti ?ivi?, o?itno ?e vedno nekje dale? v komuniznu. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Hmmm, a sem jaz res kje napisal, da jaz nimam vinjete?

Ja majster vem. Pozimi se z avtom po spolzki cesti lahko vseeno zdrsne, pa magari vozi? po omejitvah. Zato pa je treba vozit ?e po?asneje od omejitve. Al pa kar ustavit, ?e vidi? da je led. Torej s prilagojeno hitrostjo je treba peljat. In prilagojena hitrost ne sme biti vi?ja od zgornje omejitve, ker omejitev pomeni mejo. Do tam v dobrih tazmerah lahko, ?ez pa ne. lahko pa manj, torej nazaj od meje.

Sicer pa to ni tema v tej debati. Ampak ne bo ?kodilo, ?e sem ti razlo?il.

No Lozji, zdej mi pa razlo?i, kolk pelat pozimi na suhi cesti in ?e v trenutku, prileti? na ledeno plo??o, ki je iz lastnih izku?enj ?e slab?e, kot ?e bi vozil po celem snegu? Pomojem bo? rekel, da najbol?e, da pe? hodimo, kakrn?na je tvoja teorija, samo vedi vsi nimamo tako blizu do slu?be, da bi to ?lo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.