Skoči na vsebino
Novi ?lan z "novo" Mazdo6 CD143
Napisano

Dobrodo?el. Upam, da ti bo dolgo slu?ila in da bo? u?ival v vo?nji z njo. ?e se pa ?e moram kaj prito?it, pa naj bo: kak?na slikca ne bi ?kodila :D

Hvala vsem

Slikice bom dal gor, takoj ko jo pripeljem domov, to pa bo takoj po novem letu. Danes sem dal nanjo aro in dal notri stari avto. Ga bodo sku?ali prodati po malce vi?ji ceni kot po eurotaxu, ?e pa ne bo ?el, mi bodo dali pa pa? po eurotaxu.

Tudi jaz upam, da bo vse OK in da ne bom razo?aran.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novi ?lan z "novo" Mazdo6 CD143
Napisano

Pozdravljeni

Evo, pa sem se po dolgih premi?ljevanjih in par neprespanih no?eh odlo?il in vzel Mazdo 6 CD 143 (ni Active)

Kupil sem letnik 2007(testno vozilo tehni?nega direktorja ACOSMOSa), prevo?eni skoraj 21000 km, dobil ?e podalj?ano garancijo za eno leto, tako da imam tovarni?ko garancijo do sredine leta 2011. V pogodbo smo ?e zapisali, da ?e se mi slu?ajno pojavi, da bo olje v menjalniku naraslo na vrednost X in ga bo potrebno menjati, gre to na stro?ek A-COSMOSa, kjer je bil avto kupljen.

Resni?no upam, da se nisem narobe odlo?il in da bom mirno ter brez te?av sfural vsaj 120000 km, ?e pa bo dobro delala in ne bo rjavela (to me najbolj skrbi in zaradi tega sem tako kolebal) pa mogo?e celo 250000 km.

Se zagotovo kaj sli?imo v prihodnosti, ko bom imel kak?na vpra?anja, ?e posebej pa takrat, ko bo mo?no ta "prokleti" filter trdih delcev odstraniti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup "stare" M6 CD143 Active - nasveti
Napisano

Zdravo

Zanime me na kaj moram biti pozoren pri nakupu M6. Gre za testno vozilo letnik 2007 in prevo?enih cca 15.000 km. Ponujajo mi ?e 3 letno garancijo in servis na 20.000 km.

Je pri teh motorjih kaj tak?nega, ki bi me moralo skrbeti? Imajo te M6 kak?ne skrite napake?

Je res, da se pri Mazdinih dizlih pove?uje koli?ina olja v motorju zaradi napake na FAP filtru?

Resni?no bi rabil pomo?, ker menim, da je avto druga? glede na ceno dober (17.000) in zanesljiv, samo vseeno ja dobro prej vpra?ati obstoje?e lastnike za nasvet.

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.