Skoči na vsebino
Mazda 6 GTA - Predstavitev
Napisano

Snemanje je pa potekalo tam v okolici iga ;)  Se motim ?

Ja res je  oprema GT   GTA je bolj  robata oblika odbija?a spredaj pa re?e so ve?je ;)  

druga?e pa lu?tna predstavitev.

Bravo.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Moja poraba na mazdi 6 pa zna?a po bc 5,6

Sem pa naredi to?no 1001 km

Ni slabo za 170hp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

divjak!

Pozabil si povedati ....?e dobro da imam alien green farbo   ki jo ima samo renault :P druga?e bi pa bil zaplet .

Ni? ne more? razen morda s kamero, pa ?e to ti bi napisal kazen ker ne sme? snemat po na?ih cestah :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

Da sam dodam svoj lon?ek k je lih govora o mazdi 6. Avgusta bo moja 6ka gt naprodaj ?e bo koga zanimalo,vec pa na zs.

Lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dober dan,

mene zanima, kaj bi lahko bilo narobe: nesveti nobena lucka..avto pa nima moci ga spusti najvec do 4000 obratov in negre vec ga zadusi..

hvala..

?ak mal   dizel pa gre do 4000rpm......a ni to mal velik za dizla :?

sam pra?am ?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

motorno olje za mazda3
Napisano

Ponavadi na uradnih servisih to?ijo dexelio. Servisi se gibljejo od 120-160?

Ne bo pa ni? narobe ?e natanka? kak valvoline ali castroll ,le da so vizkoznosti enake.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smotrnost drugega avtomobila
Napisano

?e ima? za drugi avto samo bol za nujne opravke in v trgovino ter ob?asno v slu?bo recimo kak  twingo ,ki ima porabo  5 litrov in vse 4 gume stanejo 200? registracija prav toliko,je majhen in se ga da marsikje parkirat potem se ga spla?a imeti. seveda ?e pa ima? doma 2 ve?ja  avtomobila  ki presegata rang twingota  potem pa ni ra?unice ;) pa seveda  ?e mora bit tazadn model  he he 

moje mnenje.

je pa vse odvisno kok velik ego ima?, ?e?....v tem sekretu majhnem se pa jaz ne bom vozil in si potem naredi? ve?je stro?ke :)

saj ve? rek ki dr?i...malo dnarja malo muzike,in pa drugi rek da malo  omilim zadevo......bolje se slabo vozit kot dobro hodit ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje zadnje stekla
Napisano

Pi... a si glup al se delas glupega......sory filma je zmankal,dddddd ne ugotovili so ko so avto zazgali.....a ti je treba narisat jooooj........? Omenil si problem,dobil kup odgovorov,zdej pa pejd pa probavej pa nehi jebat folk s temi kr neki poduprasaji. Ja ne kdaj pa bo pr?gal ko bo 30+ zih ne.

A ti dela al ne dela.....

?e dela uporabljej, ko pa crkne bo? pa kompliciral....

Lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje zadnje stekla
Napisano

Isto.

Sicer pa klima in zadeva je re?ena.

?e ti nitke pregorijo, kupi tisto teko?ino za popravljanje nitk (beri - za odklepanje AMD procesorjev). 2 selotejpa na vsako vsao stran nitke in pofarba?. Ko se posu?i, je zadeva re?ena.

to?no tako !

Tista teko?ina je prevodna zato jo lahko  komot popravi? ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje zadnje stekla
Napisano

ne vzemi to dobesedno........ imej pri?gano kadar potrebuje?,in ne kompliciraj . Saj to ne crkne kar tako,  odpove pa lahko tako kot karkoli v avtu :)

jaz pa sem porajtal v moji mazdi l.09 pri?gem gretje in se samodejno sklopi po cca 20minutah  nisem glih ?topal,sem pa parkrat pogledal  ?e mi je ?e pregorelo.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje zadnje stekla
Napisano

Meni se ni zgodilo da bi se gretje prekurlo.....sem jih pa kar nekaj popravil ko sem bil zaposlen kot avtoelektricar. Pa se to so bile mehanske poskotbe grelne nitke tko da kaka vmes ni grela ipd.

Koliko porabi manj kot H4 zarnica ha ha ha

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje zadnje stekla
Napisano

Super.....povej tistemu da je retardiran. Kake ideje ma folk. Oprost izrazu. Nic ni narobe.... ti sam kuri. Bos prej sipo ali pa grelno nitko prekuril ;-)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poliester
Napisano

super. poslikaj  potek in napredek. Lepo naredi  novo temo v DIY in objavi ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poliester
Napisano

Samo prasanje,a vakuma noben ne uporablja. Drugace pa ko osvojis kako vse poteka je potem samo se skladanje;-) pred casom sem v sluzbi izdeloval bugspoiler za ex sefovega sina. Ce ne vakumiras odvecne smole je vseskupaj skoraj nesmisel ker je poraba prevelika da o tezi ne govorim...stroski so pa tko al tko veliki.Drugace pa bravo bravo bravo.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOSE stereo system
Napisano

sj ni problem da nebi igralo ampak mankajo  nizki toni in pa visoki so premalo definirani.   preve? se vse dogaja v srednjem obmo?ju

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOSE stereo system
Napisano

Amm jaz bi tud to mel. A mi lahko katet mal tole razlo?i. Kam to zve?e?..

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.