?e ima? za drugi avto samo bol za nujne opravke in v trgovino ter ob?asno v slu?bo recimo kak twingo ,ki ima porabo 5 litrov in vse 4 gume stanejo 200? registracija prav toliko,je majhen in se ga da marsikje parkirat potem se ga spla?a imeti. seveda ?e pa ima? doma 2 ve?ja avtomobila ki presegata rang twingota potem pa ni ra?unice pa seveda ?e mora bit tazadn model he he
moje mnenje.
je pa vse odvisno kok velik ego ima?, ?e?....v tem sekretu majhnem se pa jaz ne bom vozil in si potem naredi? ve?je stro?ke
saj ve? rek ki dr?i...malo dnarja malo muzike,in pa drugi rek da malo omilim zadevo......bolje se slabo vozit kot dobro hodit
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Pi... a si glup al se delas glupega......sory filma je zmankal,dddddd ne ugotovili so ko so avto zazgali.....a ti je treba narisat jooooj........? Omenil si problem,dobil kup odgovorov,zdej pa pejd pa probavej pa nehi jebat folk s temi kr neki poduprasaji. Ja ne kdaj pa bo pr?gal ko bo 30+ zih ne.
A ti dela al ne dela.....
?e dela uporabljej, ko pa crkne bo? pa kompliciral....
Lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
?e ti nitke pregorijo, kupi tisto teko?ino za popravljanje nitk (beri - za odklepanje AMD procesorjev). 2 selotejpa na vsako vsao stran nitke in pofarba?. Ko se posu?i, je zadeva re?ena.
to?no tako !
Tista teko?ina je prevodna zato jo lahko komot popravi?
ne vzemi to dobesedno........ imej pri?gano kadar potrebuje?,in ne kompliciraj . Saj to ne crkne kar tako, odpove pa lahko tako kot karkoli v avtu
jaz pa sem porajtal v moji mazdi l.09 pri?gem gretje in se samodejno sklopi po cca 20minutah nisem glih ?topal,sem pa parkrat pogledal ?e mi je ?e pregorelo.
Meni se ni zgodilo da bi se gretje prekurlo.....sem jih pa kar nekaj popravil ko sem bil zaposlen kot avtoelektricar. Pa se to so bile mehanske poskotbe grelne nitke tko da kaka vmes ni grela ipd.
Koliko porabi manj kot H4 zarnica ha ha ha
Super.....povej tistemu da je retardiran. Kake ideje ma folk. Oprost izrazu. Nic ni narobe.... ti sam kuri. Bos prej sipo ali pa grelno nitko prekuril ;-)
Samo prasanje,a vakuma noben ne uporablja. Drugace pa ko osvojis kako vse poteka je potem samo se skladanje;-) pred casom sem v sluzbi izdeloval bugspoiler za ex sefovega sina. Ce ne vakumiras odvecne smole je vseskupaj skoraj nesmisel ker je poraba prevelika da o tezi ne govorim...stroski so pa tko al tko veliki.Drugace pa bravo bravo bravo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Snemanje je pa potekalo tam v okolici iga Se motim ?
Ja res je oprema GT GTA je bolj robata oblika odbija?a spredaj pa re?e so ve?je
druga?e pa lu?tna predstavitev.
Bravo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani