Skoči na vsebino
Ve?er - test nakupa Mazade6
Napisano

?erbinek :blink: pa kaj ?e toti nimajo pojma jaz grem raje v Avstrijo k MAZDA MARKO :bravo: v lipnici mi je bli?je pa ?e bolj prijazni ustre?ljivi in hitri so pa tudi za najmanj?i del?ek se potrudijo da ti ga nabavijo v kratkem ?asu pa ?e dosti cenej?i so od ?erbineka

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Ja stvar je slede?a tudi jez sem moji mazdici dodal motor up pa ja ?el motor v ve?na lovi??a po 200.000 je pri?el motor cukati pa imel sem ob?utek in tudi sli?alo se je da ga pri nizkih obrath nekaj du?i to je postajalo vedno bolj izrazito tako de motor ?e potem niti v 1 restavi ni imel dobene mo?i...Tukaj se pridru?ujem kaalmanu motor up je ena velika natega :whatever::angry:

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

koti?ek za ?alostne
Napisano

jebemu boga pa ka je ravno tebe nasel pa to je ze 2 tak razbita mazda ki sem jo jaz videl eno v zivo.Kje pa mas sklenjeno zavarovanje _Ce ga imas sklenjenega pri zavarovalnici MB in imas j kombinacijo bos dobil maksimalno 350 jurjrev to vem iz podobnega primera ko je svak razbil isto mazdo samo na kontra strani :(

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? Pri Nakupu
Napisano

JA nakup take mazda je dober za tak?en letnik in za tak?no kilometrino samo je cena res malo pretirana vsaj za 200.000 sit pa kaj ?emo tudi prodajalci ho?ejo svoj dobi?ek samo za kak?no mazdo gre za 323 f ali 323 hb,323 sedan 323c po tem se tudi da pogajati o ceni pa tu je ?e seveda oprema itd slika pove dosti

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.