Rocky 1 Napisano 16. oktober, 2005 Nova verzija foruma Napisano 16. oktober, 2005 zdej je s5 stara, sam sem mel priloznost ujet novo in morem rect, da fantje vejo, kaj delajo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky 1 Napisano 27. september, 2005 Moja 323 F GT 1.8 16v Napisano 27. september, 2005 sam ne ga zdej prodajat no... k res dobr zgleda... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky 1 Napisano 27. september, 2005 Mazda Klub SLO?! Napisano 27. september, 2005 mal vec je treba delat pol, to je res. dejavnost kluba je pa druzenje in deljenje mnenj in izkusen o znamki avtomobila. v primeru, da se imate namen skupaj udelezevati srecanj po slo, potem je zadeva se toliko bolj aktualna. na drugi strani je pa res, da nima veze, ce drustvo obstaja na papirju, v resnici je pa scena mrtva... vazno je druzenje in prezivljanje prostega casa ziveli....... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky 1 Napisano 27. september, 2005 Mazda Klub SLO?! Napisano 27. september, 2005 ce se lohk vmesam. mi smo pred nekaj dnevi registriral megane coupe club slovenije in je zadeva zelo enostavna. potrebujete tole: 1. zapisnik ustanovnega zbora 2. dva izvoda temeljnega akta dru?tva (statuta) 3. seznam z osebnimi podatki ustanoviteljev(osebno ime, rojstni datum, dr?avljanstvo in naslov stalnega prebivali??a) in njihovimi overjenimi podpisi 4. osebno ime zastopnika dru?tva stroski se vrtijo okoli g. Cankarja, potrebujete pa le 3 ustanovne clane, kar mislm, da ni problem ko na UE oddate vse potrebno, vam v roku 14 dni sporocijo, ce vse stima. kasneje pa pride na vrsto se klubska stempiljka in odprtje TR. LP, rok Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
zdej je s5 stara, sam sem mel priloznost ujet novo in morem rect, da fantje vejo, kaj delajo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani