?rna je totalno faljena. sploh notranjost: ?rno-siva-bela z lesenimi dodatki... wtf
Pr tadrugi rde?i mi pa ni u?e? bodi kit, sploh spredi k ma tolk re? k ?iletka z 327 rezili, tut zato sm svoj zadn odbija? omejil na 1 re?o... v za?etni fazi je imel 3.
?estica leti? Koliko prostora pa potrebuje za vzlet?
Hehe, v primerjavi z mojo (65kw vs 100kw), kr fajn leti
Druga?e pa sem u?eraj sestavil do konca sprednji del, ter dokon?al in namontiral sprednji strut bar, komplet rostfraj, komplet doma narje. Treba edin ?e malo zbrusit vare, ter pobarvat
Danes marsikaj, za za?etek sem zamenjal una vodila ki povezujejo sprednje brisalce z motro?kom (hvala za vodila Canyon ) Potem sem se lotil malo bolj ekstremne zimske obleke, stylish sprednji odbija? sem zamenjal z serijskim (na katerega sem predhodno zmetal 5kg kita) v ?prickitu. Na odbija? sem montiral tudi meglenke, od katerih ena ni imela nosilca, tako da sm z nekaj truda in veliko improvizacije zrihtal ?e homemade nosilce Sicer pa mi ?asovno ni znesl sestavit sprednjega dela ker sem moral ob 6ih nekam letel.. Z o?etovo 6ko
A kdo mogo?e ve kaj se dogaja za eno belo 323f gt k ma belo pobarvano armaturko pa japmeet nalepke?? mislm da je bil 323f speed lastnik ?e me spomin ne vara. Jo je pa frend 1x videl parkirano brez tabliv tm nekje okoli oz. za klini?nim centrom v LJ...
2 dni pa ?e ni ve? oglasa. Za take oglase bi predlagal ?e se zraven linka prilima ?e kako slikco oz screen shoot da se recimo tudi ?ez 2 dni vidi za kater avto se je ?lo...
Na podobno foro so podgane fotru na 6ki pregrizle eno pomembno cev okol turbine. No na konc smo bli vsi veseli da je samo cev in da ni ?la trubina rakom ?vi?gat
Ja rajt. ?e ko se je za 200? prodajala je blo use skantan. Sem pa hotel jaz kupit ker imam celo rezervno havbo doma. Ta je pa samo malo s kladvom potolkel havbo, pa spredn odbija? popravu...
Ja super. Fotrova 6ka ma ukol 1300kg, za 1.5 mlin?ek vem da ima slabih 1100kg, gt-jka ma ziher 100-200kg ve?... Slaba torej
Symon pozna? kak forum kjer je kaj govora o olupljenih avtih za na trackday? Mogo?e na Avtomobilizmu?
edit:
?koda, 2 dni nazaj je bila na mobile.de ena huda gt-jka za zlo mal dnara, edin problem je bil ker je mela celo desno stran podrajsano pa vdrto. Fora pa je da imam jaz celo desno stran vi?ka...
Hjo, bolj ko gledam tele starej?e model mazd, z malo ve?jo konjenico, vedno bolj me mika da bi kupil eno posebej za raceland. Pa lepo parkrat na let nekej evrov dam za preizkusne tablce pa bencin, ?e bo pa kej vi?ka pa kako turbino al pa nekej in pa seveda za gume
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
U?eraj zamenjal roko, zadaj ne poka ve?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani