Skoči na vsebino
Nakup mx-3
Napisano

Ma?ine pri teh avtih niso kriti?ne, tako da le pazi? da ma?ina ni mastna.

Ostalo gleda? kot pri vsakem avtomobilu, da ni rjav,zbledela barva, da ni bil preve? po?kodovan oz. totalka.

Pri nakupu bi na tvojem mestu tudi gledal, da ima novej?o armaturko, ki so od letnika 94 naprej in tudi 1.6DOHC motorje z 108konji, stari so pa bili 1.6 SOHC 90konjev. Registracija je popolnoma enaka, saj ma mo?nej?a ?e vedno pod 80kW(79kW jih ma)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto sejem v Mariboru
Napisano

ve?ina jih pride tja na klobaso, pa malo na ?vek...tudi jaz in moj o?e ob?asno spadava med te ljudi :P

sem pa ?e probal tam prodat avto in vse kar lahko re?em je to...preporadajalcov malo morje...?e prej kot pride? notri te vsak ustavi in za?ne "majstore koliko ho?e? zanj"...

probaj it, mogo?e bo? mel sre?o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

tako kot si rekel, kupujem za sina in med tem ?asom bom ga ulaufal :)

verjetno je marsikomu sme?no da bi ?el iz stare mx3 in coupeja na rx8, vendar se mi trenutno ne da razlagat celotne zgodbe...mogo?e drugi?

da bi na?ega o?eta prepri?al naj vzame kaj drugo kot bmwja pa je skoraj nemogo?e...mati pa tak nevem zakaj sploh ima avto...v 3letih odkar je novega kupila je naredila 24kkm...od tega 5kkm mojih :whatever:

zaenkrat se ?e samo veselim sobote, nemorem sploh ve? spat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

gre se najbol za udobje in kolko tolko normalno vo?njo, saj bi se dnevno delalo 150km

dizel odpade :P

je kaka posebnost na katero se mora pazit pri kupovanju rabljenega?po mojem mnenju verjetno ne, ker kdo si taki avtomobil lasti ga nima za vozit krompir :)

gleda se pa nekje 1leto star, ?rn ali rde? z vso opremo, se pravi Revolution C ( ?e sem prav razumel )

spra?ujem zato, ker grem v soboto na ogled enega nekje okolica radgone, je pa ?rn z vso opremo, star 8mescov. Na internetu ga nisem zasledil, je mi pa zanj povedal znanec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kako je pa kaj servisni interval,stro?ki prvega servisa in nadaljnih servisov?

Kako so kaj dragi deli nasploh, ?e mogo?e pride do ?esa?

v bistvi me zanima vse kaj se da zvedet, najraje pa bi sli?al od nekoga, ki ima taki avto in je naredil ?e nekaj kilometrov.

Kako je za dalj?e relacije, se pravi udobje,zvo?na izolacija, ipd.?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ja samo ti verjetno nima? porabe 7l :)

jaz sem z povpre?jem 9-9.5 ?ist zadovoljen... raje malo ve? gasa in u?itek, kot gledat na vsako kapljico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mx-3
Napisano

poro?en? pa si komajda 2leti starej?i od mene :blink:

sicer vem da leta niso va?na, ampak meni se to ?udno sli?i :)

ko bo? pa kupoval novo mazdo, napi?i v temo ki je zato namenjena in ti jaz potem povem od enega telefonsko od tukaj, ki bo v kratkem po vsej verjetnosti prodajal svojo mazdo 323F, ki je res ohranjena v nulo in ?e prvi lastnik je starej?i gospod...avto je redno vzdr?evan in ohranjen max. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.