Očitno se res nekateri lotijo poliranja brez osnovnega znanja in z napačnimi polirnimi pastami. Drugače si ne morem razlagati tako tankega, sloja barve. 🤔
Bo držalo. Pod lučjo je bilo kar nekaj hologramov.
Privoščil ji lepotni tretma, da je lepša in pomlajena. Mazdi to... da ne bo kakšnih pomot 😜
Notranje čiščenje z impregnacijo usnja ter zunaj poliranje in keramični premaz. Ni poceni, če ne delaš sam vendar mi zaenkrat res ni žal.
Pred poliranjem je opravil tudi meritve laka in... porazno. Očitno so ga pred mano drgnili kot zmešani ali pa so šli pri mazdi na minimum in se vsako nepravilno poliranje takoj maščuje.
Ima kdo kak?ne izki?nje z Michelinkam? Michelin Energy Saver si ogledujem za Hondico. 195/50 R15 pride okoli 72? po kosu. Pa me zanima, ?e so vredne svojega denarja? Predvsem me zanima trpe?nost in baje da te gume naredijo dosti kilometrov. Baje. Zato me pa zanima, ?e kdo ima kak?ne izku?nje s tem gumam?
Pozdravljen,
imel sem jo pred leti (dvomim, da se je tako drasti?no spremenila zmes) in bil naslednjo sezono zelo nezadovoljen. Obraba sicer res minimalna, toda v mokrem je bilo drugo leto kot, da imam gor drsalke ( pretiravam ampak res obup). Sam vedno gledam prioritetno lastnosti na mokrem pa naj bo to letna ali zimska. ?e pol metra , ?e se prej ustavi lahko to pomeni, da nisem enem v rit tre??il Tudi sam potrebujem to dimenzijo ( bingec) in sem se odlo?il za Dunlopko (SBR).
Avto skoraj cel prekitan - po doma?e, zato poka in posledi?no tudi barva. Original je bil metalik zdaj je navadna - pre?prican cel kot da bi ga moj tamal. Na ve? koncih se je barva pocejala in tako so kar pustili. Obup.
Saj mi je jasno, da leta delajo svoje. Kot brezhibno imam v mislih, da ne bom drug dan ?e menjaval amortizerjev, diskov ipd. - da gre kamot ?ez tehni?nega to pa. Da pa je kje ?e kak?na rja je pa normalno.. no vsaj pri mazdah je
?e ti samo gori, ga teraj nad 2000 obrati, dokler ne ugasne. ?e ti pa utripa, ima? pa "naftolje" ?ez max.
Pi?e? , da se ti je pri?gala na relaciji Mb- Lj - na koncu?? Ugasnit bi ti morala po cca. 10 min. vo?nje , ?e ti je pa gorela ve?ino poti je pa sumljivo.
lp Leon
p.s.
"Edino kar mi je po parih mesecih za?el zjutraj pri niskih obratih po traktorsko klepati in to ?e vedno po?ne."
Sam Bo?ty...v mazda BTC vsi pravjo da se olje resetira???
Ekola, v?eraj mi je YavarYe dokazal, da je resetiranje resni?no ena velika bu?a. Na splo?no sem pri?el do zaklju?ka, da nam tile servisi ponujajo kar nekaj vrtnin.
Resetiranje so bu?e, ?e pa bi rad da se resetira pa rplet do mene in re?iva v 1 minuti.
Tega motula, od katerega si dal link, imam ?e nekaj doma in ti ga dam za 10? liter.
No,tole je pa dobro sli?at.
Bi pa bilo ?e bolje sli?at, ?e bi se midva nekako zmenila in bi jaz to olje od tebe nazaj domov,kar v ma?ini pripeljal Si mogo?e pripravljen mal prelivat kak?no soboto ali pa nedeljo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bo držalo. Pod lučjo je bilo kar nekaj hologramov.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani