Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 44 minutami je Alex napisal:

Uf, res tanko vse skupaj. 🤔

Očitno se res nekateri lotijo poliranja brez osnovnega znanja in z napačnimi polirnimi pastami. Drugače si ne morem razlagati tako tankega, sloja barve. 🤔

Bo držalo. Pod lučjo je bilo kar nekaj hologramov. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

Privoščil ji lepotni tretma, da je lepša in pomlajena. Mazdi to... da ne bo kakšnih pomot 😜

Notranje čiščenje z impregnacijo usnja ter zunaj poliranje in keramični premaz. Ni poceni, če ne delaš sam vendar mi zaenkrat res ni žal. 

Pred poliranjem je opravil tudi meritve laka in... porazno. Očitno so ga pred mano drgnili kot zmešani ali pa so šli pri mazdi na minimum in se vsako nepravilno poliranje takoj maščuje. IMG_20220108_163037.thumb.jpg.a76fe9a63d0e2adbe57af639764f3568.jpg

Screenshot_20220108_163341_com.google.android.apps.docs.jpg

Screenshot_20220108_163305_com.google.android.apps.docs.jpg

Popravljeno od Liuch
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?tajerska?
Napisano

kolk nas je pa savinj?anov tle? Deeyan ?e vidim da je bliz mene :)

bi lohk mel mini meet :D

Zdej pa vidim, da ste savinj?ani res ?krti.... ?e enga ornk meet-a ne prvo?te. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

Ima kdo kak?ne izki?nje z Michelinkam? Michelin Energy Saver si ogledujem za Hondico. 195/50 R15 pride okoli 72? po kosu. Pa me zanima, ?e so vredne svojega denarja? Predvsem me zanima trpe?nost in baje da te gume naredijo dosti kilometrov. Baje. Zato me pa zanima, ?e kdo ima kak?ne izku?nje s tem gumam?

Pozdravljen,

imel sem jo pred leti (dvomim, da se je tako drasti?no spremenila zmes) in bil naslednjo sezono zelo nezadovoljen. Obraba sicer res minimalna, toda v mokrem je bilo drugo leto kot, da imam gor drsalke ( pretiravam ampak res obup). Sam vedno gledam prioritetno lastnosti na mokrem pa naj bo to letna ali zimska. ?e pol metra , ?e se prej ustavi lahko to pomeni, da nisem enem v rit tre??il ;) Tudi sam potrebujem to dimenzijo ( bingec) in sem se odlo?il za Dunlopko (SBR).

Dobro izbiro ti ?elim.

Lp Leon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zato je mazda uvedla polje X na ?ibki za olje, ker se toliko nafte proizvede, da jo me?e ?e v karter preko motorja....preventivno, da ne raznese tank

...zato ?e vidite mazdo na pumpi vedite, da fila podzemne rezervoarje ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 323 C
Napisano

pa ne pr vseh :prstgor:

p.s. tale avto za takle denar...ja nevem...

Avto skoraj cel prekitan - po doma?e, zato poka in posledi?no tudi barva. Original je bil metalik zdaj je navadna - pre?prican cel kot da bi ga moj tamal. Na ve? koncih se je barva pocejala in tako so kar pustili. Obup.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 323 C
Napisano

Saj mi je jasno, da leta delajo svoje. Kot brezhibno imam v mislih, da ne bom drug dan ?e menjaval amortizerjev, diskov ipd. - da gre kamot ?ez tehni?nega to pa. Da pa je kje ?e kak?na rja je pa normalno.. no vsaj pri mazdah je :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 323 C
Napisano

Preveril prodajalca in malenkost tudi zgodovino avta. Ne hvala.

Tako, da i??em naprej drugega. ?e bi kdo zvedel za ohranjeno (brezhibno) in vzdr?evano 323 C pod 200k km pa prosim naj mi javi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 323 C
Napisano

Pozdravljeni,

je kdo iz okolice Slovenj Gradca in mogo?e pozna tole Avto net

?e kdo pozna naj mi prosim sporo?i...lahko tudi na ZS.

Baje ga Fe2O3·xH2O ?e ni na?ela. Je pri tem modelu potrebno biti ?e na kaj posebno pozoren? Barva je pa... <_< Hvala za odgovore.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPD lu?ka gori..
Napisano

Normaln ni ker na za?etku (par mesecev) tega klepanja ni bilo...

Verjamem, je bilo mi?ljeno v hecu. Imam tudi sam traktor in mi da v?asih kak?en bencinar kar mislit s svojo nesli?nostjo :D

Katero olje pa si dal notri?

Aja ?e to... raje po?akaj z obiskom servisa do ?etrtka, druga?e bo? jutri naletel na zaprta vrata ;)

lp Leon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPD lu?ka gori..
Napisano

O?itno obdobje dpf lu?k :hudicek:

?e ti samo gori, ga teraj nad 2000 obrati, dokler ne ugasne. ?e ti pa utripa, ima? pa "naftolje" ?ez max.

Pi?e? , da se ti je pri?gala na relaciji Mb- Lj - na koncu?? Ugasnit bi ti morala po cca. 10 min. vo?nje , ?e ti je pa gorela ve?ino poti je pa sumljivo.

lp Leon

p.s.

"Edino kar mi je po parih mesecih za?el zjutraj pri niskih obratih po traktorsko klepati in to ?e vedno po?ne."

Normaln zvok , ?e pa ima? traktor :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Motul
Napisano

Glede na moje kraj?e razdalje in Dpf, bi bilo fajn ?e bi ga malce pilo....pa ga ne. Skratka motul - :punk:

p.s.

YavarYe misli malo name...?ez cca. 3mesece bom nekje na poti v X . ;)

lp Leon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Sam Bo?ty...v mazda BTC vsi pravjo da se olje resetira???

Ekola, v?eraj mi je YavarYe dokazal, da je resetiranje resni?no ena velika bu?a. Na splo?no sem pri?el do zaklju?ka, da nam tile servisi ponujajo kar nekaj vrtnin. :hudicek:

Majstore YavarYe - hvala ?e enkrat. :notworth:

Lp Leon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Bu?e, ni to nek ?vaba kjer vse ?miga in pi?e da rabi servis.

Vse je mogo?e, razen v nedelo ne. :zvizga:

Superca. A, mi lahko tel.?t. zaupa? ( lahko na zs) , pa da se orenk zmeniva?

Hvala in lp.

Leon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Resetiranje so bu?e, ?e pa bi rad da se resetira pa rplet do mene in re?iva v 1 minuti.

Tega motula, od katerega si dal link, imam ?e nekaj doma in ti ga dam za 10? liter.

No,tole je pa dobro sli?at.

Bi pa bilo ?e bolje sli?at, ?e bi se midva nekako zmenila in bi jaz to olje od tebe nazaj domov,kar v ma?ini pripeljal :hudicek: Si mogo?e pripravljen mal prelivat kak?no soboto ali pa nedeljo? :zvizga:

Lp Leon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.