Skoči na vsebino

Izkoristil lep dan in privo??il zelenki pred?asno spomladansko ?i??enje- pranje, sesanje, glancanje notranjih povr?in. Iz X9 sem vzel tepihe jih o?istil in ugotovil da so skoraj kot novi, ter da pa?ejo v F-ko kot da bi bili narejeni za njo :rulam:

So mi pa te pikice rje in rja na skritih mestih malo pogrenili lep dan.

24.3. bo 2 leti odkar jo imam...jo precej ?param- 2 leti in 16k km :D

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Lep pozdrav.

Imam eno "te?avo" :) Foter se je odlo?il za nakup drugega avta, saj je kon?no pri?el do to?ke ko je to realno mo?no. Budget je ?e vedno zelo omejen ampak bo veliko bolj?e kot je sedaj. Te?ava je v tem da si je ?e ogledoval Hondo Jazz in ga delno tudi razumem, saj ni ve? mlad in mu ?e pa?e ?e sedi malo vi?je :) ampak glede na to da je do sedaj sedel dobrih 40 cm od tal in mu je bilo v?e?, ne vem ?emu tak?no ?rtvovanje kar se zunanje podobe ti?e :)

I??e se avto s ceno okrog 5k ?, dovolj prostora da gredo trije na morje in da ima majhno porabo, saj so dnevne vo?nje ve?inoma 5km v slu?bo in 5km domov. Sicer so mi honde zelo v?e? kot znamka in fotru je zelo v?e? tale model Civic-a, vendar ne razumem kaj pomeni da se prodaja brez sovoznikovega airbag-a???

Potem sem seveda na?el ti dve M3 prvi? in M3 drugi? in ?e to M6. Gledal sem tudi enega Golfa 5 v tem rangu ampak je pogled na armaturku huj?i kot je bil v Clio I <_<

Ker vem da ste nekateri polni izku?enj, bi vas prosil za kak?en predlog. Hvala

PS: Odpadejo Renaulti ker jih ne prenese, ?e manj forde,...v glavnem so mu v?e? japonci :D

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2014
Napisano

Si morda zasledil kak?no gumo v tem cenovnem razredu, ki je bolj?a od te? Sicer pa mislim da je bolje da se zrabi kot pa da se po nwm koliko letih ?e vedno vozi? z dovolj profila in trdo gumo. Pa jaz ne naredim ve? kot 10k km letno.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2014
Napisano

Ima kdo izku?nje z Nexen N8000 in bi jih delil z mano, saj sem nekako obstal pri tej gumi. Sploh zdaj ko sem videl da je pri "novegume" 11? cenej?a kot pri "gumedirekt" :)

Hvala

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A ni zanimivo, kako so vsi avtomobili na Avto netu ohranjeni. Tale, recimo, je "povpre?no ohranjena": neregistrirana, rejnata okoli naokoli, polomljena maska,...

Kak?ni so potem ?ele tisti, ki so "slab?e ohranjeni", ?e je tale "povpre?no"...

Kaj pa je bilo to?

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Ponudnika bo? v vsakem primeru izbral sam, ampak ?e ?e spra?uje?, ti lahko podam svoje mnenje... Koliko se ti plin spla?a in kako hitro se ti izpla?a si si verjetno ?e sam prera?unal. Kar se pa ti?e ponudnikov pa ti lahko povem dvoje: foter je dal delat k plineksu (ima mislim da zavoli napravo ?e se ne motim) in so mu naredili tako kot je treba, ?e pa je bilo kaj narobe so pa vedno na?li napako in popravili. Sami so namre? tudi ponudili da zamenjajo ra?unalnik naprave z novim/bolj?im in ni bilo nobenega dopla?ila. Avto mu sedaj deluje bp. Sicer ne vem ?e deluje na bencin tako kot bi moral :P ampak je razlika plin-bencin neopazna.

Pr moji so pa napravo montirali pri SIGAS-u in smo z mojstri od plincentra maribor ugotovili da tam ne poznajo niti osnov in so za injektore navrtali na neprimernih mestih, pod nepravim kotom,... oziroma je vse narejeno ?alabajzersko do konca, saj so delali po linijo najmanj?ega napora in po vsej verjetnosti sploh niso sneli sesalnih kolektorjev in so vrtali kar na ma?ini (kar pa ?al ne more? dokazat).

Vso sre?o pri izbiri ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mislim, da je en k*rac va?no kaki motor ima avto, ?e ne vozi? po predpisih oziroma "divja?" kjer se poostreno nadzira promet.

PS: ?e ima? za rexico in za to stvar tankat, potem se verjetno najde ? tudi za te?aj varne vo?nje in brisanje pik :prstgor:

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

G. Lojz, mi ne ?astimo avtomobilov in zanemarjamo najlep?ega darila tega sveta...mi jim z avti le zbujamo zavist, da se nam potem ?e bolj predajo, saj tekmujejo z MAZDO :D

Pa da ne bomo samo nakladali... G. Lojz, bi nam bili pripravljeni povedat kak?en je va? repertoar?

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa vem, nerad se hvalim glede mojega stasa, ampak punce pravjo, da za svoja leta kar dobro zgledam in da me je veselje pogledat v kak?nih ?ge?kljivih pozah. ?e povle?em trebuh noter sicer malo te?je diham, ampak se mi zato napnejo kite okol klju?nice in ?ile na vratu. ?e si pa ?e protezo nadenem pa se prav vabljivo smejem pravjo punce.

Res pa, da si nisem mislu, da bi me Hazzard20 tud rad vidu. Celo na piknik bo pri?el samo zarad mene

Hazzard20 zakaj ne pove? kako bo? na pikniku markiran?

Punce? A so to mi?ljene tiste gospe, ki imajo morda kak?nih 5 let manj kot Vi in se jim bradavi?ke drgnejo ob kolena?

Kako je ?e pr starej?ih?... "Draga, kaj ?e bi mi2 malo hopa-hopa?... Vredu, pokrij me ko bo? kon?al." :P

Kar se pa ti?e frajtonarce... greh bi bil ?e je ne bi vzel zraven!

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ti si en lump. No?e? sedet in kramljat z mano na pikniku in no?e? se slikat z mano itd.... a gledal bi pa me? In to v ?ivo bi me rad gledal? Se kar malo bojim, da bi ti mene rad gledal v kopalnici ko se tu?iram. Na?amponiranga?

PS:?e zdaj nisi povedal kaj bo? imel na pikniku na glavi, da te bom prepoznal in vedel da si ti tisti pravi Hazzard20 z mazda foruma.

Dvomim, da je kdo tak na forumu, ki bi si ?elel to videt :ninja: ...to bi povzro?ilo kaj huj?ega kot le drisko :blink: pa ?e za nazaj bi ti vso otro?tvo uni?ilo :)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.