pelu svojo mazdico na pranje in sesanje jo mal pofotkal in namontiral bol?i volanski obro?, ker ta je biu ?e res malo bogi
v naslednjem tednu me ?aka ?e srednji servis ter kak?ni lepotni popravki, pa da ne pozabim na letne gume ... sam ?e odlo?it se morm al dam oran?ne litke speskat pa na belo po?trihat al dam original mx5 feltne gor pa je zadeva v grobem kon?ana z stylingom
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
tale je pa iz kamnka ... sm ?e ve?krat vidu avto na cesti pa ne zgleda tok ?voh sam ?e ga misle za tako ceno prodat ga lohk kr ozna?i za neprimi?nino ...
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
za tole pa tip res lohk re?e da je v odli?nem stanju sam nevem a est ne razumem tega pojma al se je ta tip sam mal zatipku pa narobe napisu ( poglej sliko desnega boka ... )
sej mogo?e se bo kk?nmu ?udn zdel sam tele celice so ?e m?kn preve? neukusne za moje pojme ... ena k je ?e najbl uriginal mi je ?e najbol sam kaj mi bo tak avto rabm neki mal bl tko ... dru?inskega ... in ker zdej pa? nebom meu dost ke?a za Mazdo3 ali Mazdo6, ker mi na banki niso hotl dat tok kredita brez poro?ta ( fotr pa mati mi ga pa? nemorta zagotavlat ker mata ?e preve? svojih stro?kov ) ... si bom pa? kupu eno 323Fko ( opet ) ... spomladi pa ?e mi podal?ajo pogobo za nedolo?en ?as pri fermi si bom pa lohk prvo??u en mal bl dru?inski avto ( beri Mazdo3 ali Mazdo6 )
DSC - dynamic stability control oziroma ESP, ?e ti je bolj doma?e - sistem, ki z zaviranjem posameznih koles lovi avto ?e zdrsne. Neki tazga bi rabu pa verjetno ne bi zaplesal po cesti z F-ko
TCS - traction control system - proti zdrsu pogonskih koles. Zmanj?a navor, ?e zazna vrtenje v prazno.
aha ... ja pa bi mi res prou pr?u DSC pri F ki ... no ?e ABS bi bil dobrodo?el, pa bi ?e z ABSom lahko spelo zadevo mem drevesa ... sevede na travo samo brez po?kodb ... bom est tole ?e mal fajn razmislu pa pre?tuderu v sredo grem pa ?e sigurno v akcijo za mazdo6 ... sej je 323F super avto in mi bo ostala v zelo lepem spominu sam sm si zdej kr mal bl dru?inski avto za?elu + tega da pravjo da bi biu ?e ?s da si kupm mal bl konkretn avto
zame pa velja pregovor ... once mazda, always mazda
2.0 ima DSC in TSC 1.8 pa ne, ?e ti to kej pomeni. Razlika v vo?nji pa ni ne vem kako bolj?a pri 2.0.
?e se bo? ve?ino vozil sam in s praznim avtom je tud 1.8 ?ist dovolj, ?e seveda nima? dirka?kih potreb.
ok lih kaj je DSC in pa TSC nevem, ja pa ?e to je ve? al mn se bom sam vozi ker itak ve? al mn bom na ?ihtu pa po opravkih ... bom pa sevede kkdr iz kk?no kolegico ?u na izlet mogo?e clo tud iz bol?o polovico ?e jo bom imeu, polet idin za na morje ?e bom kej ve? natovorjen, to je pa tud use
Jaz bi zmeraj prvo tripal na 1 lastnik. Vmesna cena, bolj?i motor. Skratka jaz bi ?t.2 klical
res je da je 1. lastnik pa tud barva mi odgovarja ... idin kar me malo moti je to da je 2.0 motor kar bi me pri zavarovalnici mal dra?i ?e use skup pr?lo ... sam sej pr 1.8 in 2.0 motorjih so ?e na ketno gnane glavna in odmi?ne gredi, pa est mislm da res nerabim ve? kot 1.8 motorja ... ?e iz 1.5 sm se lu?tn pelu ?e tko gledam ...
je pa? treba use pre?ekirat kaj je na trgu ... pa 1ga fajn iz sabo uzet k se dobr pogaja ... tale modra drga? res ni slaba za vidt ... bomo pa vidl kak?no je stanje k ke pridemo
ma ta je ?e kr mal konkretno gnila tm okol vrat pa tko ... itak bo zdej folk spet debelo gledu k bo spet drug avto stou na dvori??u in bi blo fajn ?e saj zgleda normalno ... po en stran bo pa tud ?udn ker bo najvrjetneje ?e 3ja Fka na dvori??u stala ... bo pa to definitivno za?asni avto dokler nena?param za kk?no mazdo 6
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani