Ne razumem narod, ko ne more pritisnit ročke, da trikrat pomežikne 😡
Smo imeli enega modela tu v vasi, ki nikoli ni dajal smernikov. In se enkrat zgodi, da grem z njim, da mu nekaj pomagam. In model ustavi sredi vasi in čaka šolski kombi, da gre mimo, preden bo zavil levo na svoje dvorišče. Pa ga vprašam, zakaj ni dal smernika. In mi odgovori, da ga itak vsi poznajo in itak vsi vedo, da je on tam doma, le zakaj bi se še s smernikom ukvarjal...
Sem se ugriznil v jezik in se spomnil "modrosti", ki so jo me naučili v vojski: "Ne sprašuj, če nočeš vedeti odgovora."
In mogoče zato BMWjaši ne dajejo smernikov. Saj se ja ve, kdo ima BMWja in kam je namenjen, zakaj bi se on ukvarjal še s smernikom...
To sem že videl, ko se je en hotel zrinit pred nasprotnimi, da bi zavil v desno pred njimi. Pa če so hoteli naprej so ga morali počakat in je kreten dosegel svoje.
Če sem jaz z BTjko prvi v koloni, potem mora nekdo na rikverc. In to nisem jaz...
In na koncu ugotoviš, da Evropa sama podarja prevlado Kitajski. In Kitajci bi bili nepopisno butasti, če tega darila ne bi vzeli. In bomo kmalu po Evropski uniji namesto modre zastave z zvezdicami obešali rdeče zastave s srpom in kladivom...
Bi avtošola morala precej dlje trajat, da te tam naučijo vozit in vsega, kar sodi zraven. Tako pa te naučijo samo CPP in malo prakse, ostalo se pa uči sam...
Kolikokrat se mi je že zgodilo, da je ... ... ... No, da vas vidim: koliko vas je na tem forumu, ki znate montirat snežne verige? Ker meni se je že velikokrat zgodilo, da je na sredi ceste stal avto, možakar je imel verige s seboj, celo ustrezne verige, pa jih ni znal montirat. Saj so slikice zraven, ja, ampak ko klečiš v snegu in ti sneži za vrat in s premrznjenimi prsti gledat tiste slikice... Še če bi bile na slikicah luštne in mlade blondinke, bi te v takih pogojih minilo, ne pa verige... Jaz sem vse "hišne voznike" zbral v garaži, vzel eno rezervno gumo in smo imeli šnelkurz. In je prišlo prav, velikokrat...
Tako da avtošola... ... ... Ne se preveč hvalit s tem znanjem...
Glede na nedavno študijo, ki jo je izvedel Edmunds, je večina lastnikov Tesle v ZDA letos za svoj naslednji avtomobil izbrala vozilo z motorjem na notranje zgorevanje. Le 32 odstotkov se jih je ponovno odločilo za...
Skratka, čeprav se še bolj od medijev trudite očrniti EV-je, jih boste slej ko prej vozili. ... ... ... ...
Tu se pa povsem strinjam s teboj.
Rusi imajo en pregovor: "Ne glede na to, kaj nevesta govori, na poročno noč bo fukala." In glede na to, da v EU velja prepoved ICE vozil od leta 2030, ja, slej ko prej bomo vozili EVje. Pa čeprav nam ne bodo všeč.
Razlika je samo v tem, da bomo nekateri odkrito povedali, da nam niso všeč, drugi se boste pa pretvarjali, da so vam všeč...
Baterija taka ali onaka, ko se ti nekaj ur pretakajo 100A tokovi po napeljavi, kjer je bil cilj proizvajalca varčevanje tako na teži kot pri proizvodnih stroških, bodo požari pogosti, pa obrni, kakor češ...
Jaz sem se pa najbolj nasmejal, ko sem prebral, da je na prvem mestu Toyota, a nekatere najnovejše Toyote imajo motorje, menjalnike in ostalo tehnologijo od "Stellantisa"...
Sodobne premium Mazde s tehnološko najrazvitejšimi motorji in vesoljsko tehnologijo, a z ne-dizelskim motorjem imajo na taki razdalji porabo vsaj 7, razen mogoče kakšen hibrid, če bi si delal sitnosti in ga vztrajno polnil...
To še razumem, ker je na število požarov na 100k vozil.
Meni manjka podatek, kolko so stari, ko zagori.
Mislim, da se nisva razumela. Glej, jaz imam rolarje. In ne koleščkov ne ležajev nisem zamenjal že pet let. Ker od tega, da stojijo v predalu, se ne zrabijo...
Eno je, koliko vozil je registriranih. Drugo je pa, koliko kilometrov so ta vozila prevozila oz. koliko so na cesti...
Ne, ni, en podatek še manjka: koliko je katerih vozil na cesti? Mislim, če imaš na cesti 55 električnih in jih 52 pogori je to precej hujše kot če imaš na cesti 400.000 "gas" in ti jih 200.000 pogori...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Smo imeli enega modela tu v vasi, ki nikoli ni dajal smernikov. In se enkrat zgodi, da grem z njim, da mu nekaj pomagam. In model ustavi sredi vasi in čaka šolski kombi, da gre mimo, preden bo zavil levo na svoje dvorišče. Pa ga vprašam, zakaj ni dal smernika. In mi odgovori, da ga itak vsi poznajo in itak vsi vedo, da je on tam doma, le zakaj bi se še s smernikom ukvarjal...
Sem se ugriznil v jezik in se spomnil "modrosti", ki so jo me naučili v vojski: "Ne sprašuj, če nočeš vedeti odgovora."
In mogoče zato BMWjaši ne dajejo smernikov. Saj se ja ve, kdo ima BMWja in kam je namenjen, zakaj bi se on ukvarjal še s smernikom...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani