Pridi spomladi na "Mazda fuel road trip" pa te bomo uvrstili na lestvico glede porabe. Upam, da to res izpeljemo pa rezultate pošljemo na mazdo. Da imajo realne rezultate porabe in ne neke na valjih.
Grem tudi jaz z vami z mojo vaginalno mašino. 100% vas v porabi vse zmagam 😁
Tudi jaz sem najprej testiral cx7 dizl in potem cx5 165 benz ter cx5 176 dizl. Razlika med benz in nafto ogromna. Pa tudi 20 km delam na dan in na srečo vse ok. Tudi upam, da nov lastnik nima kaj posebnega.
Ta novem vag-u imam AT in komante na volanu. Vožnja zakon. Ku da šaltaš v nekem športnem vozu...
No vseeno prej poskusi testno vožnjo za lažjo odločitev.
Glede AWD-ja. Veliko sem prevozil po brezpotju in snegu. Odličen in nikoli me ni pustil, da ni šlo. Super zadeva in z moje strani vredna pohvale.
Razen enkrat, kjer sem rinil na ful obratih v zelo strm klanec po 20+ cm južnega snega. Na vrhu se mi je prižgalo opozorilo menda pregretje olja (al neki podobnega, zdaj se ne spomnim več). Počakal, da se ohladi in akcija naprej 😉
Meni je bila prednost v CX-5 prav v tem, da sem ?el skoraj povsod. Veliko sem prevozil po terenu, tudi po zelo slabih poteh (?e sploh so bile poti?!).... Na snegu ni bilo ovire, prebijal tudi ve? kot pol metra velike zamete, to je kar ?lo in nikoli se ni ustavilo...
Gu?ti so gu?ti
Pa po mestu sem se zelo razvadil glede plo?nikov in robnikov. Ni bilo problema za paziti, da nebi kje spodaj nasedel oz. podrsal.
Zdaj, ko imam ta ?portiva avtobusek pa moram zelo paziti prav na to razvado.
Pa vi?je sedenje. Meni je zakon. Udobje pa ne trpi prav ni?, ?e primerja? z M6. Mogo?e nasprotno. Ob?utek, da je v cx5 ve? prostora.
Moja zgodba. Zalubljen sem bil v M6 in grem v salon in tam zagledam CX7. Bomba. Testna voznja in potem ?as za razmislek... Potem je pri?la ven CX5. Testna vo?nja in itak akcija. Normalno, da vi?je sede?e vozilo ti da psiholo?ko ve?je varnost... Ma po drugem nara??aju je CX 5 ratal premajhen in zdaj imam 7 sede?ev...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimivo
Petrol povsem spreminja princip polnjenja na polnilnicah
Povezava za deljenje
Deli na druge strani