Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6
Napisano

Jo?a ja kot re?eno se poigravam tudi s to idejo sam me pa res zanima ?e se o keri kej ve, al pa na kaj je treba bit pozoren, pa komu se jo spla?a dat v pregled, morda komu s foruma? aja pa ?e to kok ko?ta tavelik servis takilih 2.0 in 1.8?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Zravo, kar nekaj ?asa sem ?e na forumu in pri?el je ?as ko razmi?ljam o zamenjavi avtomobila in med kandidate je pri?la tudi Mazda 6 in sicer sem gledal okoli letnika 2002, bencinar pa raje tja okol 150KM pa me zanima ?e se ve za kak?no, ki je vredna ogleda? Prebiram forum, pa je vse tako razito, da ni? ne najdem, kaj so znane hibe poleg rje. Zanima me tudi kam v okolici LJ se jo spla?a dat pogledat?

v ljubljani sta zanimivi te dve:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5706426&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5944228&show=1

Isti letnik, cenej?a ima ve? opreme, kilometrov mata skor enak , any ideas? :D

Hvala za vse odgovore ?e v naprej :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

jaz mam uniroyal rainsport 2 (ista dimenzija kot ti) pa lahk ti povem, da po btcju se ne dajejo (se pravi ne morem powerslajdat) :D

Iskreno bi to rad videl :D ker un rondo pred Cityparkom je drse? pa ?etudi je sonce.

kok so pa kej glasne, si druga?e zadovoln z njimi, obraba itd?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Evo tuki ste znalci o tem, kaj bi mi kej priporo?al za 195/50, 55/15 ?

Hvala vam za nasvete bi a rabil gumo ki bo pa? sposobna prenesti tudi kaj ?portnej?e vo?nje, ne rabim pa visokega hitrostnega razreda, ker sm ?ou do zdej samo enkrat 200 pa mislm da ?e dolgo ne bom ve? ?el itk bl k ne vozim po omejitvah, gre se za to da rad kdaj pa kdaj stisnem kak ovinek, in pa vozim po BTC za tiste ki poznate ta fenomenalna kro?i??a :D

Evo tuki ste znalci o tem, kaj bi mi kej priporo?al za 195/50, 55/15 ?

Hvala vam za nasvete bi a rabil gumo ki bo pa? sposobna prenesti tudi kaj ?portnej?e vo?nje, ne rabim pa visokega hitrostnega razreda, ker sm ?ou do zdej samo enkrat 200 pa mislm da ?e dolgo ne bom ve? ?el itk bl k ne vozim po omejitvah, gre se za to da rad kdaj pa kdaj stisnem kak ovinek, in pa vozim po BTC za tiste ki poznate ta fenomenalna kro?i??a :D

p.s. sej vem da kro?i? v BTC-ju ni? ne spelje ?e na hitro obrne? volan :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

No ko je lih GTR omenjen in je ravno eden od mojih najljub?ih avtomobilov bi nekaj povedal njem. ko sem se usedel vanj je bil zic do konca nazaj, in se je skoraj dotikal zadnjih sede?ev, s svojimi nekaj manj kot 180 centimetri nisem ravno velikan pa vam povem da zica ne bi dajal kaj dosti naprej kar pomeni da so zadnji zici v tem avtu na ?alost tako uporabni kot v mojem ali v kaki mx-5, ker niti do centra ne bi mogel peljati 4 oseb, da o kak?ni dalj?i turi sploh ne sanjam, to me je kljub vsemu nekoliko razo?aralo.

Bi ga pa vseeno imel, za dru?nsko limuzinco pa evo IX :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

No naj vam povem, moja mti 4x4 ne rabi, ?ivimo v mestu in s prej?njim avtom je naredila v 11 letih 90k km tko da ja, mal je gledala tut na izgled in ji je hyundai bl u?e?, so bli pa Nissanovi Quasqkai takrat ?e dra?ji od ix35, ne vem kako da je zdj cena tok padla, ker z isto opremo je bil takrat Nissan 2-3 jur?ke dra?ji. Tko da ?asi in cene se o?itno spreminjajo. Lahko povem ?e zanimnivo izku?njo, ko sm se v slu?bo prpelou z i40 pa vsi kok je lep pa fajn itd in pol so ?li gledat cene na net pa mi kuj zabije skladi??nik da za skor enak dnar dobi? Passata karavan, pa jst aja, ja in? pa on men da valda uzam? pol Passata, jst pa sam ne valda uzam? i40 kaj bo? s Passatom in je bla kuj debata tle :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jst bom reku sam tko, da moja mat ga ma in je avto ok, za moje pojme je premehk, kr se za razliko od mojga avta zlo nagiba, je pa? visok (najvi?ja to?ka mojga avta je pod vi?ino ?peglov pr tem :D )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pr nas je tale ugodnost avtov zelo relativna, na?eloma smo dokaj poceni, a bolj ko gre ?lovek na sever ceneje je, ko pride do Anglije je cena marsikje polovi?na. ?e pa pogleda? kako nekateri dr?ijo ceno, za dober primer lahko dam Hondo CRX, ki je 16 stara, nima ni? opreme cene se za?nejo pri skor 3000? s tem ,da je to n? kej dober nakup, dobra je pa 5 ali ve?. Kar se pa telih avtov ti?e, Supra in pa Celica sta zame top :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritožba čez servis A-Cosmos
Napisano

Govorim na pamet a mislim, da imajo mazdini servisi zunanje kleparske storitve...i could be wrong

V tem primeru se morjo pa? potrudt da so podizvajalci kvalitetni in svoje delo opravijo tako kot je treba. ker ?e prelaga? delo poskrbi da bo opravljeno kot da bi ga opravil sam ali bolje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA CX 5
Napisano

Da dodam jst ?e en kratek opis http://www.caranduser.com/sl/novice/avtomo...skrivnosti.html drga? pa ?e se ne motim je tole Minagi ki je bil tako veselo postavljen poleg Shinarija in mislim da je dokaj podoben konceptnemu tako da mogo?e nas ?aka tudi Shinari :D edino ne vem zakaj so konceptu lahko dal karece namest ogledal tuki morjo dat pa ogledala :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.