Se strinjam. Kar se ti?e kluba naj se pi?e samo tam ko je klub..
kar se pa vida ti?e.. lj, ne zanima me tvoje ?ivljenje... tvoja pla?a.. po?akaj teden..dva.. bo? videl kaj in kako je z klubom.. potem pa DA ali NE.. Tako enostavno je.. brez nepotrebnih besed..
Piknik pa seveda da je forumski.. Me pa na ?alost ne bo.. tako da lepo se mejte.
A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
kar se ti?e mx-5 za 7500EU... je res too much.. ve? ko 6K ne vrjamem da lah dobi.. oz ne bo.. za primer.. moja je bla ko sm kupu stara 8 let.. in mela 60k km... pa sm dal cca 6k... ohranjena je bla pa res ..ko nova... tale pa 9 let...117k km.. mal too much
Imam v planu da bi pofarbal lu?, seveda z pomo?jo Symona:) Zanima me ali kaj veste. Lahko naletim na probleme pri policiji? (za tehni?nega ni problema)
Odsevne povr?ine nebi bile dotikane, kot tudi ne le?a in niti ?migavec. Mi je pa u?erej pr?lo vpra?anje v glavo, a mam lahko zarad tega probleme z policijo. ?e se tko gleda, ene serije mazde majo res take lu?i, sam ne vem kok to njih zanima.
?e bi recimo mel lahko probleme z policijo, na ka?n na?in bi blo pametno re?t to. Se da to homologirat? al karkol takega da te ne morajo zafrkavat.
Al pa naj mam 5 slik, take mazde z lu?jo v mapci, da ko me policaj ustavi mu za?nem utrujat da to imajo mazde:) hehe
Hvala za mnenja:)
A3M. ?e jih imajo na zalogi bi jih znal celo dobiti takoj. ?e ne je pa loterija, "dobimo drug teden", dobi? pa ?ez dober mesec. Z malo sre?e oba. Tako kot jaz, ko sem naro?il cevi za intercooler in jih po treh tednih niso dobili vseh. Aja pa pri spedenaj.si imajo podobne fore, prijatelj je ?akal rokavice cel mesec. Na zalogi so imeli pa samo ene, najdra?je. Edino za raceware ne vem kaki so kar se tega ti?e.
Sicer pa po ?elji. Originalne da? preoble?i ali pa kupi? ene bucket sede?e. Odvisno kaj bi rad.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
to vem to vem:) sm vidu pr uklopkotu...
a serijska stvarca.. je blo sproban proti 1.6 miati.. do 100 km/h.. v hrib.. iz nule.. sva bila ?is ista.. parkat probano.. vsaki? isto:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani