Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Res zelo dobra cena.

Dejan...ni ve? zaspan ko zadevo "malo" predela? :)

to vem to vem:) sm vidu pr uklopkotu...

a serijska stvarca.. je blo sproban proti 1.6 miati.. do 100 km/h.. v hrib.. iz nule.. sva bila ?is ista.. parkat probano.. vsaki? isto:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivela cenzura
Napisano

Se strinjam. Kar se ti?e kluba naj se pi?e samo tam ko je klub..

kar se pa vida ti?e.. lj, ne zanima me tvoje ?ivljenje... tvoja pla?a.. po?akaj teden..dva.. bo? videl kaj in kako je z klubom.. potem pa DA ali NE.. Tako enostavno je.. brez nepotrebnih besed..

Piknik pa seveda da je forumski..:) Me pa na ?alost ne bo.. tako da lepo se mejte.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kar se ti?e mx-5 za 7500EU... je res too much.. ve? ko 6K ne vrjamem da lah dobi.. oz ne bo.. za primer.. moja je bla ko sm kupu stara 8 let.. in mela 60k km... pa sm dal cca 6k... ohranjena je bla pa res ..ko nova... tale pa 9 let...117k km.. mal too much

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barvanje notrjanosti lu?i
Napisano

Ja to sem pozabil, kupi kak list ?mirgl papirja, tiso?, dva tiso?, ?tiri tiso?, v glavnem ?im bolj fine. Da se v bistvu spolira.

Ga bom zdrgnu v nulo:).. velja ?efe.. vse bo blo.. midva pa se sli?va jutr.. da vidm ?e delam v nedeljo al ne:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barvanje notrjanosti lu?i
Napisano

Jaz sem svoje povarval v ?rno mat, za visoko temperaturo...pa prajmer daj kot podlago...

brez bru?enja in vsega?

meni so priporo?ali ?rno barvo za ''odbija?e'' ker se kao v?re v barvo.. in potem tisto za 600 stopinj..

tebi so barvo me?ali ali si uporabil spreje..?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problemi glede barvanja lu?i?
Napisano

No pa ste mi dal zagona:)...

ma kdo kake preloge za barvo?.. js sm sicer v?er bil pr mavrici tle na rudnku.. pa so predlagal:

prvo sprej za plastiko (odbija?e avtov itd) da se prime plastike...

Potlej pa sprej obstojen za temp 600 stopinj.. ?rne barve..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problemi glede barvanja lu?i?
Napisano

Hej, me pa nekaj zanima. Sicer na spodnjem linku je lu? kakr?no ima moja miata.

http://image.automotive.com/f/2004_mazda_m...0/headlight.jpg

Na tem spodnjem linku pa je lu? (od mazdaspeed verzije), kakor bi izgledala po barvanju.

http://images.thecarconnection.com/med/200...100267150_m.jpg

Imam v planu da bi pofarbal lu?, seveda z pomo?jo Symona:) Zanima me ali kaj veste. Lahko naletim na probleme pri policiji? (za tehni?nega ni problema)

Odsevne povr?ine nebi bile dotikane, kot tudi ne le?a in niti ?migavec. Mi je pa u?erej pr?lo vpra?anje v glavo, a mam lahko zarad tega probleme z policijo. ?e se tko gleda, ene serije mazde majo res take lu?i, sam ne vem kok to njih zanima.

?e bi recimo mel lahko probleme z policijo, na ka?n na?in bi blo pametno re?t to. Se da to homologirat? al karkol takega da te ne morajo zafrkavat.

Al pa naj mam 5 slik, take mazde z lu?jo v mapci, da ko me policaj ustavi mu za?nem utrujat da to imajo mazde:) hehe

Hvala za mnenja:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni sede?i ali preobla?enje
Napisano

A3M. ?e jih imajo na zalogi bi jih znal celo dobiti takoj. ?e ne je pa loterija, "dobimo drug teden", dobi? pa ?ez dober mesec. Z malo sre?e oba. Tako kot jaz, ko sem naro?il cevi za intercooler in jih po treh tednih niso dobili vseh. :vskalo: Aja pa pri spedenaj.si imajo podobne fore, prijatelj je ?akal rokavice cel mesec. Na zalogi so imeli pa samo ene, najdra?je. Edino za raceware ne vem kaki so kar se tega ti?e.

Sicer pa po ?elji. Originalne da? preoble?i ali pa kupi? ene bucket sede?e. Odvisno kaj bi rad.

Nekaj takega sem imel v mislih:

http://www.a3m-tuningshop.com/Article.asp?articleid=11337

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.