sm se pred ?asom tut jst za to bol zanimu in mi je so?olc iz ajvarjevih koncev povedu za enga majstra k to dela, cena okol 180? ?e nima kroja, ?e ga pa ma je pa kr neki cenej?. bom probu kontakt najdt pa povpra?at
nmal offtopic: glih dons mi je prjatu razlagu od enih ?arnc k nj bi ble kot ksenonke, ne niso super whie, svetile pa nj bi bombasti?no. ?e jo v rok dr?i? (?arnco) pa pogleda? v njo nima nitke ampak kot nek ?ip z vezjem :ne vem:
zadnji- cabrio je generalno obnovljen in je v super stanju.s svojimi 140 KM daje temu avtu poseben ?ar in ?e volan na desni strani ?aka le pogumnega kupca ,ki bo v vo?nji z njim u?ival
dejmo dyno dan organizirat pa sprobimo pa baje ti pol ?e poka iz avspuha zraven pa baje dobi? ?e nalepko za tank, k je pa posebej obdelana in dobi? iz nje ne samo 5 KM ampak dodatnih 20!!!
Kako ?alabajzarsko sem re?il problem brez predelave. Na kabel, ki pelje maso na stikalo ro?ke ?migovcev sem dal 12V in that's it, na ro?ki ni ve? minus ampak plus.... Seveda sem prej preveril, ?e ta ?i?ka oskrbuje ?e kaj drugega, vendar je izklju?no masa (dovodna) za ?migavce.
Ni mi dalo miru pred dopustom, ker sem na?tudiral BCM, ki je pri varovalkah, v njemu je res integriran ?migovc rele, in iz njega gresta lepo ven 12V + desni ?migovci in 12V + levi ?migovci na ?arnice (zeleno/oran?na in zeleno/bela). Problem re?en, zvezano po Ajvarjevo, ro?ka 12V direkt v ST mimo releja, izhod ST pa vzporedno ?arnicam, dela BP vse, ro?ke preko ST, varnostne utripalke pa ?e originalno
Ajvar najin dogovor ?e velja - dobi? 4 pla?a?.....(za help desk )
Da ne odperam nove teme, si bom mal tole sposodu (ker vem da je ful obiskana)
A kdo ve kako pravilno odstrant pokrov?ek ogledala za mojo mazdurino? Bi mal pobarval tole zadevo da nau use ?rno
?e ma? tazga kot na sliki, pol sam en fin ravn ?ravfenciger uzem pa polahko dej narazn, ker ta plastika ni n? pr?ravfana, ampak je sam pripeta zravn. po?as pa previdno pa mora jit stran
ta je drga? bla maja gor, k jo je ploki gledu zase, pa je bla tut cena vi?ja, sva se z decom neki menila in mi je tut slike poslov, sam pol ni blo n? oz tega
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ni mi ?e ratal dubit kontakta :ne vem:
nidhoggr: se mi zdi oz sm kr prepri?an, da jih mora imet conrad, sem pred ?asom jih jst gledov pa so ble tut eno malenkost cenej?e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani