6 jurjev + je nou auspuh... Za tak denar narediš en krog.
Ko sem bil na gradbišču v Murski soboti, sem moral na servis it parkrat...na prisilne regeneracije. Nekomu je smešno, sam je problem z novimi tovornjaki. Vedno kaka lučka gori...
Ad blu je problem. Ko pride do regeneracije in jo prekineš in se to ponavlja, je auspuh za zamenjat. Na tovornjaku je kar draga zadeva to. Za osebni avto nimam izkušenj, za tovornjak pa. Ko gori lučka, da se dela regeneracija, se raje peljem mimo parkinga in se vozim, dokler se lučka ne ugasne. Včasih tudi pol ure...in 30 km...
Na 08 letniku prva menjava spodnjih rok spredaj pri 183kkm. Ena mela lufta, zamenjal obe. Roke, menjava in optika blo 200€...zdaj pa tehnični pregled in podaljšanje registracije...
Šel k ličarju, ki je pooblaščen od moje zavarovalnice, je pogledal in poslikal, naredil zapisnik in me dal na čakalno vrsto za delo. Potem poklical, mu pustil avto in ko je bil gotov, ga odpeljal. Vse urejal on.
Mislim, da je bolje poiskat pooblaščenega ličarja in vse uredi sam. Ni važna cenitev, ampak da je avto zrihtan.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa čeprav tudi z zastarelim motorjem...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani