Ta je hotu se moje vzmeti vzet, se takrat ko sem jih prodajal, pa pol nisva bila sigurna ce iz dizla pasejo na bencinarja, je pa ze takrat nekaj omenu da jo bo prodajal.
LP
!!!Adrenalin is ourfood,speed is ourdrug,DOWNHILL is our life,... =) !!!
Potem bom vrjeto obiskal Gregorca, s Spanom sem tudi jaz imel dobre izkusne ne glih z optiko sem pa ravnal tam platisce in so lepo naredili in zravnali.
LP
Pred kratkim menjal "balonarke" za 18ke in bom na svojem avtu v kratkem menjal se dva stabilizatorja ter volansko letev (ja sledi en manjsi servis na podvozju, potem pa se glavni na motorju), me zanima kje vi opravite avtooptiko v okolici LJ. Na netu je dost ponudnikov vendar ne vem za katerega se odlocit glede na kakovost dela oz storitev.
Prosim za pomoc
Hvala in LP
No naj malo bolje predstavim mojega konjicka, ce se admin strinja lahko temo prestavi v "predstavitev clanov"
Torej sedaj vozim nemsko makino znamke BMW serije 3 model 325i E36 leto izdelave 1992, je metalic crne barve, ima 2494 delovne prosornine, 141kW/192KM in s tezo 1400kg je avto kar poskocen. Sem 3lastnik in v teh lastnistih je stevec obrnil dobrih 176.000 kilometrov je bil redno vzdrzevan in servisiran in nima niti pikice rje. Na avtu je veliko predelav vse so homologirane in vpisane. Podvozje je bilo preventivno na novo zasciteno da sol v nasih krajih nebi imela prevec dela.
Nekaj o predelavah:
Zunaj:
-prednji odbijac znamke Rieger
-zadnji odbijac znamke Rieger
-stranski pragovi znamke Rieger
-pritljazni spoiler znamke Rieger
-prednje luci Angel eyes
-zadnje luci "pojma nimam kire"
Podvozje:
-predni/zadnji sportni zavorni diski-navrtani
-ispusni lonec proizvajalca Supersprint
-or. vzmeti sportne od BMW M3
-platisca 18" od BMW M6
Notrajnost je pa bolj skromna:
-stevci/instrumenti za merjenje tem. olja in pritiska ter voltagemeter
-volan od BMW M3
-prestavna rocica od BMW M3
-zvocniki hmm nimam pojma
-radio je pa se v planu (pomoc dobrodosla)
To bo to, ce so kaka vprasanja na dan z besedo
LP
Fantje nooo, sej vemo da je BMW carski in ne trenirke nisem dubu zdraven heh aja glede zvezdic pa itak vsi vemo da nic ne pomagajo ce se zaletis pri 150+ km /h tako daa,... aja pa kaj BMW forum obstaja
Fantje, malo pomoci rabim, tisti ki se na to spoznate,...
v avtu so ugrajeni instrumenti/stevci za pritisk temperaturo olja ter voltagemeter, sedaj me pa zanima zakaj ta stvar ne deluje, ko sem sel avto probat je zadeva delovala normalno, je pa takrat bil notri tudi radio katerega je lastnik kasnje vzel ven in sedaj ti stevci ne delujejo, je mozno da se je med snemanjem radija snela kaka zica in da stvar sedaj ne deluje,...
LP
To se je meni isto zgodilo, volan ni ni? tresel samo so bile pa jaj?aste.
Cudno, jah no zrihtale se bojo da kupec ne bo rekel da sem ga nat.......
Klasi?ne (tovarni?ke) barve jih bo? najbol? prodal, sem prepri?an, saj folk ne mara pretiranih inovacij.
No v mislih sem imel malo bolj temno barvo, crna mi je prevec hmm kako bi se izrazu recimo prevec je pusta, bela se mi zdi da ni glih in za tak avto (mazda 6 in podobni), nato sem prisel na idejo da bi grafitna lepo izpadla, kaj pravte?
LP
Ali so se zvile?? No to spra?ulem ker sem imel jaz feltne AEZ ( totalno sranje od felten, so gnile) no in ko sem jih ?e prodal mi je kupec rekel da so zvite??
Cao
Je tako dve ste bile rahlo zvite a se med vozno ni cutilo mi je sele vulkanizer ko je gume enkrat menjal da so jajcaste in kok to da mi volana ne trese :ne vem: , tako da ja grejo na komplet obnovo, kar se pa glede trdnosti tice pa do zdej nisem imel problemov.
LP
No glede na to da sem avto prodal so mi ostale alu platisca doma,...
Torej so original Mazda platisca katera so bila na vozilu Mazda 6
Nekaj podatkov:
17col
Razmak je 5x114,3
ET 55
Gre pa za naslednjo zadevo, platisca so v komplet obnovi, do sedaj so speskana grejo se na ravnanje potem sledi barvanje. Sedaj je pa vprasanje kaksne barve naj bodo meni je prakticno vseeno jih imam namen prodati, vendar ne vem katera barva gre najbolj v promet.
Prosim za pomoc!!
Se nekaj slik, na slikas so platisca se v original barvi
LP
?isto tak kolegialni nasvet - jaz bi posku?al zdele 3.000 ? fiksno iztr?it (pa vsaj kak teden stati za to odlo?itvijo), se pravi ko se kdo sku?a pogajat za ?e manj, se mu samo zahvali? za zanimanje in to je to. Koliko ?asa bi vztrajal je pa seveda odvisno od finan?ne zaloge in osebnostne trme ter nepopustljivosti.
Cao
No avto je prodan, iztrzil sem toliko kolikor mi je ponujal, zdej sem pa spet navaden pesec
LP
Tak?ni ki kupujejo razbite avte in jih rihtajo....jim je vle?na slu?ba najmanj?i stro?ek....to so maherji, vse zmenjen med sabo...pa ne mislim na mutne posle.... Tistki ku ga bo kupil ga bo kupil da ga popravi, proda in ?e nekaj zaslu?i, zaslu?il bo pa toliko kolikor bi ga delo pri kleparju stalo, dele pa ?e dobijo kje ceneje...ampak to nima veze...pa? avto ni kaj preve? vreden...v kolikor dela tip top, in si zadovoljen z njim, bi ga popravil...dele seveda nebi iskal na poobla??encu, pa tudi kak?nega normalnega kleparja bi poiskal...je pa res da ti vzame nekaj ?asa, pa tudi denarja seveda....ampak na koncu vsaj ve? kaj ima?.
No z avtom sem bil zadovoljen no saj kar se tice opreme in porabe, prostornosti in lohka bi se nasteval, samo nekako mi ni dal tisto po cemer hrepenim je pa res tudi da je bolj kot ne financna stiska in ga raje prodam in kupim nekaj starejsega ter cenejsega malo manj vrednega, no nekaj imam ze ogledanega,....
LP
Pomoje da ja, lej zavedat se mora?, da nekdo ki jo bo kupil, prvo kar bo nucal, je vle?na slu?ba, kar ni ravno najbolj?i obet, ko kupuje? vozilo, hehe.
Ja res je
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta je hotu se moje vzmeti vzet, se takrat ko sem jih prodajal, pa pol nisva bila sigurna ce iz dizla pasejo na bencinarja, je pa ze takrat nekaj omenu da jo bo prodajal.
LP
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani